Поиск
Положительные
Отрицательные
Ainagul Rahat
22 отзыва
Мына кыздын колы женил, сондай кушти биоревелитация жасап берды, багалары кушти
МО
Макпал Оразова
1 отзыв
Мен оздоровительная хиджама жасаттым. АльхамдулиЛля маған жақсы ем болды. Копчигім ұзақ отырсам ауыратын, қазір мазаламайды. Кәдімгідей арқам, омыртқам жеңілдеп қалды. Өте білікті мамандар, әрі іші таза. Маған бәрі ұнады. Енді багуа процедурасына барамын ин ша Аллах
Читать целиком
МЖ
Маржан Жоламанова
4 отзыва
Мен массаж ға келдім маған қатты үнады, желкемнен ауыр жүк түскендей болды, шашыма плазмолифт алдым, женские жакты плазмолифт алдым, хиджама алдым, бетім тазардым ишо бетіме хиджама жасадым общем бәрін алдым енді тағы повторно келем ин щаа Аллаһ Сулушаш сізге көп көп Рахмет Аллаһ разы болсын қолыныз дан дерт бермесін. Енді өз Анамды алып келдім массаж, пиявка, плазмолифт алды, қатты ұнап жаттыр Анама Сулушаш қызымнын қолы күшті екен деп рахметін айтып отыр енді тағы повторно келуге тырысамыз ин щаа Аллаһ көп көп Рахмет 😘😘😘😘😘💐💐💐💐💐💐🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀🫀
Читать целиком
S
Sulu_rum
8 июня 2024, официальный ответ
Аллах разы болсын за отзыв
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности