Oyan da boyan
Магазин корейской косметики
GS
Gulnar Suleimenova
Класный магазин ,кыздарга рахмет барлыгын корсетип туминдирди😍❤️💐
Сабина 💖
Крем для лица X понравился: лёгкая текстура быстро впитывается, кожа становится мягкой и увлажнённой. Аромат ненавязчивый. Подходит для сухой кожи — за неделю заметила уменьшение шелушений. Из минусов — не очень экономичный расход. В целом довольна, куплю ещё."
MA
Moldir Abdraiym
Классный косметики👍
mereyka 💋
Купила 345 крем, все оригинал, мне очень понравилось😍🥰❤️❤️
Bokeihan Rahmetilda
Оте катты унады качественный товар и обслуживание
Жанерке Оразалы
Косметикаларының качествосы жаксы, всегда аламын👍👍👍 Советую👏🏻
Altosha 💋
Косметикалары сапалы, қыздар жақсы түсіндіреді бәрін, ассортимент көп екен😊
Nuray Zhakey
Оригинальные товары👍🏻 большой выбор уходовой косметики
ГЕ
Гулден Еркинбек
Өте керемет дүкен😍🌺 таңдау көп ,сапа жоғары ,баға қол жетімді😊👍🏻Нұржамал әпкеме үнемі барам,өзі таңдап береді сенемін әрі көңілімнен шығады 😍 скидкада жақсы жасап береді 🙃қосымша силықтарыда бар🥳 қуаныштымын үйімнің қасында осындай дүкеннің болғанна ♥️
roxy x
радует сервис и большой ассортимент! рекомендую
Гульзана Умурзакова
Всё в оригинале идеально 🙌 советую все :)
Айгуль Билялова
Покупала у вас косметику, радует качество и сервис! Спасибо за внимательное отношение и хорошее обслуживание Нуржамал.
Diana Moldabekova
благодарю за консультацию, не первый раз беру здесь
ГК
Гульназ Кенжебек
В магазине всё понравилось, очень много ассортиментов косметики, и до этого я всегда покупала в каспи а там оказалось подделкой консультант всё объяснила как отличать подделку от оригинала, подобрали хороший уход пользуюсь 2 недели и вижу результат
arailym 🕷️
Была в этом магазине — всё понравилось! Вся косметика оригинальная, запаковано аккуратно, никаких подделок. Консультанты помогли подобрать уход под мой тип кожи, всё объяснили подробно. Цены адекватные, выбор большой. Уже пользуюсь кремом 345 и тоником — кожа стала намного лучше. Однозначно рекомендую, обязательно зайду ещё 💖
Даяна Айдарбек
Өте күшті дүкен барлығы бар продовец қызда тамаша барлығын жақсы түсіндіріп уходовый косметикамды таңдап берді барсаңыздар өкінбейсіздер
Manshuk Allaniyazova
Продали просроченную умывашку!
A
Aisana
Просто ужасно я хотела 14 боксы хотела заказать не может нормально ответить. Хоть она занята. Не умеет работать с клиентами
Т
Томирис
Вежливый консультант помог с выбором тонального средства💯💯
Риза
Күшті👍🏻 Уакыты колайлы
BM
Balnur Makhash
Күшті магазин екен😻Іздененіңнің барлығын таба аласын❤️
Dilya Satybaldieva
Жұмыс уақыты өте қолайлы екен тоналка алғанмын ешқандай кері әсері жоқ идеальный тон болды👍🏻10:00 ден 22:00 дейін жұмыс жасайды 👍🏻
КА
Камал Ақниет
Оте керемет мазагин издегеннин бари табылады ишиннен ❤️❤️ крем алдым кушти екен мен интирнеттен копия алып журсем бул жерде барин корсетти оригинал копия рахмет
Аружан Аханбекова
Бул магазиннен ашылгалы зат аламын бари оте сапалы сенип алуга болады келип алсаныздар болады🥰🥰🥰🥰 жаксы тусиндиреди👍👍
Аида Токмырза
Термозащита сұрасам, сыворотка для волос беріп жіберген. Ал мен алар кезде асығыс болып, сатушыға сеніп, алып кетіп қалдым. Үйге келіп қарасам термозащита даже құрамында жоқ.
ЖЖ
ЖОМ ЖОМ
Вапше супер маназин ізлегеніңнің бәрін табасыңғой👍 ещё качество вапще бомба енді тек осы жерден аламын. Бағасыда тиімді өте обслуживание керемет өз таңдауыңды жасап береді
Улбосын Жамаш
Бағалары Өте тиымди качество супер маган алган заттарым Ойымнан шыкты Алгысым шексиз ✊👍🫰
Аida Saparbek
Заттары оригинал екен😻проблема бетіме күшті жақты ұнады 🥰🥰🥰🥰
ЖЖ
Жанагул Жанагул
👍👍👍👍👍керемет
Алия Турсимбаева
Выбор оте коп, керек косметикамды осы магазиннен алдым. Всем советую 🌹🌹