Mono studio
Н
Нуртас
Керемет жер
bekzhanov_01 bekzhanov_01
Өте керемет мен ойлағаннан да асып түсті Супер🔥🔥🔥
Магжан Маметай
оте керемет жер екен советую
Мага
Студия огонь 🔥🔥 Оборудования и команда всё на высшем уровне
Жансерік Анарқұл
Өте кермет студия менің достарыма да мағанда ұнады енді жиі келеміз дамый берсін
N R
Я никогда там не был, но однажды мне приснилось это место, я долго искал это чудо место и наконец нашел его🤩🤩🤩
ergaliievnaa _
Өте кушты унадыы😍😍🫶🏽
Мейіржан Сейдехан
Очень понравилось, хорошая и уютная студия советую 10/10☺️
С Томирис
Очень понравилась студия! Профессиональное оборудование, уютная атмосфера и команда, которая реально помогает раскрыться в процессе записи. Спасибо за качественный звук и позитив!
tansh nagashybekova
очень классно
Zhansaya. d
Студияның жұмысы ұнады🥰 Аслан ағай өте тәжирибелі маман екен,результат сапалы, ойдағыдай шықты, алғысым шексіз🫶🏼🫶🏼
Айбек Ө
Атмосферасы жақсы екен Маған қатты ұнады 👍🏻
БА
Бакдаулет Аманбек
өте күшті студия,бәрі өте жақсы уровеньде,қатты ұнады,сіздергеде кеңес беремін
ЖБ
Жанерке Базархан
Студияның жұмысы керемет, барлығын четко жасайды. Кәсібилігі мен жұмысы жоғары деңгейде. 👍
Сара Сейтман
Студияның жұмысы өте ұнады! Сапалы дыбыс, кәсіби көзқарас және керемет атмосфера. Мұндай жерлер сирек кездеседі, шын айтам — бәрі жоғары деңгейде 👏
Азамат Байбазаров
Записал свою первую песню. Где надо помогли, подсказали, крч 1 словом топовое место, в топ 3 лучших студий в кз входит
guli ss
Бәрі дап- дайын, ештеңе іздеудің қажеті жоқ. Уақытты тек ән жазуға арнадық. Бағасы да қымбат емес😍
Akerke🐼
Өте керемет, жұмыс жасауға өте ыңғайлы, атмосферасы да позитивті😍
AZ
Adai Zhakiya
На днях писал у вас песню, отличное обслуживание, персонал своего дела👍🏻
Акмарал Бигожаева
Керемет 👍
MZ
Madiyar Zh
Асеке, досым, полчан. Желаю что бы у тебя тебя все сбылось, твои цели и мечты! А так студия очень классная, миниатюрная и уютная, всем советую🫶🏻
ДО
Даулет Оспанов
Все было классно🔝🔝, на высшем уровне🔥, профессиональная студия🔥. Все подскажут, всем помогут, не пожалеете. Мне все понравилось, всем советую. Желаю процветания
ЖИ
👍👍👍👍👍
Асхат Амангелдиев
Классно 👍
Алмаз Смагулов
Отбасымен дауыс жаздырдык,оте сапалы!
Саят Ильясов
Керемет жазады
Бейбарыс Серікқазыұлы
Өте жақсы, сапалы дыбыстар "Тамаша студия! Дыбыс жазу сапасы жоғары, музыкалары керемет өңделеді. Жабдықтары заманауи, ал команда өз ісінің шеберлері. Жұмыс атмосферасы өте жайлы және шабыттандырады. Барлығы ұнады, тағы да келемін! Ұсынамын!"
Kerimay K
Спасибо парням за качественную работу! Звук точный и ясный, к своему делу относятся с большой ответственностью!
Magazbekov Arnur
Звук качественный! Всем рекомендую!
АЖ
Алтай Жолдыбай
Студия өте керемет! Өзім қалағандай етіп әнімді жазып берді. Осымен 5-әнімді осы студияға жаздырып жатырмын. Әлі бұл жерге талай рет келемін. Барлығыңызға ұсынамын.👍
Shyryn Shaimardanova
Ән жаздыруға бағасы да сапасы да жақсы жер.Орналасқан жері де жақсы.Советую😮💨 Каспи ред те,бөліп төлеу де бар болған соң жақсы возможность,ыңғайлы
Аида Серикова
Лучшая студия
Тогжан Карим
Өте қатты ұнады! Звуктары да сапалы! Енді үнемі осы жерге келетін боламынн😍😍😍
jasmina aituarova
Классная, комфортная студия👍🏻😍 Все очень понравилось, звук качественный, приятно удивил, всем рекомендую! 🤩
NA
Nurdina Amankeldi
күшті студия екен, бәрін қалағанымдай жасап берді. Осында ән жаздыруға кеңес беремін. Өз ісінің мастері жұмыс жасайды. Бәрін сіз қалағандай жасап береді.👍
Алнур Сейтман
Записала здесь свою любимую песню🫠 Очень вежливые парни, всё сделали так, как я хотела. Очень уютно и комфортно