Qanat ET
Roza Maratkyzy
Супер свежие мясо 🥩😍
ST
Sagida Talatbekova
Биг Шанхай Канаттан постоянно сиыр етин аламыз тез писеди жас малдын етти сервис 😇 🔥🔥🔥
AQ
Altyn Qasyq Банкет залы
Жылқының етін Ельмира тәтеден аоамыз 2 жылдай болды барлығы керемет Сиырдың етін Қанат брат аламыз 👍👍 Істеріңізге береее берсін!!!
Анвар Сейтмухамбетов
Всегда свежее молодое мясо большой выбор чисто аккуратно продавец Канат дружелюбен всегда готов помочь с выборои доступные цены Рекомендую!👍 биг шанхай 2место
Асем Дуйсенбекова
Всегда свежее и вкусное мясо,несколько лет покупаю только у него👍🏼👍🏼👍🏼всем советую
ДБ
Даулет Бекей
Сәттілік сіздің етіңіз өте дәмді және тез піседі деп жеңгең мақтап жатыр Алла қаласа сіз ден алып тұрамыз.!
Аманат Казканов
Алла ісіне береке берсін, табысты бол. Всем советую. Не пожалеете...
Динара Көкенова
Всегда свежее мяссо и доставляет в не рабочее время 3 тий год как у него покупаю
Асет Акдаулет
Алла ісіңізге береке берсін. Еттеріңіз өте дәмді.
Ержан Абдигалиев
Канат вежливый хороший парень и мясо вкусные. Советую всем