shtory_nur_barakat
Салон штор
НА
Наргиз Аманкосова
Шторға тапсырыс берген етінбіз Рахмет үлкен😍 Осында жазган 1-2 кісілердің не то отзывтарн окып коркып едім бірак мен ойлаганнанда тамаша нәтиже выбор оте жоғары качество👍🏻 Баға жағынанда өте тиімді 5болмеге тіктіріп 1 болме сыйлыққа алдым Жұмыстарыңыз жемісі болсын🫰🏻
AE
Aigerim Esengeldi
Ыстеген ылген кысылер одолжениемен жасайды как будто бесплатно делает Еще штор кыр кыр етып акеледы .Ешкандай жауапкершылык жок .Айткан уакытында келмейд.
Zhanna Nyssan
Мен үш бөлмеге 220.000 ға тіктірген болатынмын,қызмет көрсетулеріде,тіккен шторларыда ұнамады,қисық қисық тіге салған,тағы ақшаны алдын ала алып алады екен 100 пайыз,инстаграмға отзыв жазғам өшіріп тастаған қалай өшірседе,
Айтолкын Койлыбай
Құрметті тұтынушылар Сенімдеріңізге рахмеет💐 Тапсырыстарыңыз бар болғаны 1-2 күнде дайын болады Апарып ілу замер алу дизайн құру жұмыстары қарастырылған ✅ 2бөлмеге тапсырыс берсеніз -3 шы болмеге сыйлыққа😍 Произвотсто 100% Турция
n.
neNurzhan .
Жақында штор алғанбыз, качествосы кушты😍😍 выбор коп, жане шторды тандауга комектесып береды.👍 Барыне усынамын🤩
A.
Akzhan .
Көп тандау тамаша перделер
몌디나 볘릭그즈
Күшті😍😍
Айгерим Сарсенгалиева
Заказывали здесь шторы, большой ассортимент и качественные ткани. Мы в восторге..
Миркадир Алишер
Өте керемет ұсынамын
Д.
Дара .
Очень много выбора И качество супер
Nuriddin Orunbasar
Выбор коп кушты, кол жетымды багада👍
Anuar Tore
Нам понравился!
Айтолкын Калтаева
Жауапкершилик жок! Грубый Айтолкын деген кыз до конца тындамай коя салады звандасан! не советую
Дана Жанабеккызы
3 бөлмеге перде тігіп, құрып берді. Жұмыстарыңыз алға баса берсін🌷 артық сөзі жоқ, клиентінің не қалайтынын түсінетін, соған подход жасайтын қыздар✊🏻👍 Айтолқынға рақмет👏🏻👏🏻👏🏻 Клиенттер туралы да отзыв жазатын жер неге болмайды екен осы🤣😂😂
ДТ
Д Т
Огромное спасибо салону штор за превосходный сервис! Помогли подобрать идеальный вариант для моей квартиры, учли все пожелания и предложили множество стильных решений. Качество ткани и пошива на высшем уровне, а установка была выполнена быстро и аккуратно. Весь процесс — от консультации до готового результата — оставил только положительные эмоции. Рекомендую всем, кто ищет красоту и качество!”
Аид Искандеров
Недавно брал здесь шторы в качестве подарка, консультант не имея точных подробностей подобрал идеальные шторы для подруги) За это отдельный респект! Брали блекаут шторы серого цвета, шторы были без лишних складок и каких-либо пятен и вписался он отлично в новый интерьер. Спасибо за работу! Лучшие 🔥
А.
Аймерим .
Заказывали здесь шторы, большой ассортимент и качественные ткани. Мы в восторге)))
нура k
отличные шторы🙆♂️🙆♂️ решила обновить шторы после ремонта в своей квартире и ни капельки не пожалела что взяла отсюда, доступные цены и отличное качество😍
Awd gogo
Мне понравилось стиль штор,я долго искал шторы для своего дома, я бы хотел по благодарить консультанта за отличную работу мастер своего дела,я благодарен❤️
Aruzhan _
Очень понравилось,все на высшем уровне,в особенности подбор такни,пошив👍👍👍
ismırä ⠀
отличные шторы, все понравилось! качественное обслуживание
Инжу Имашева
Красивый дизайн и очень качественные🔥🔥🔥
Palmerin К
Шторы получились просто потрясающими – стильные, из качественных материалов, и самое главное, идеально сидят на окнах! Также приятно удивили сроки выполнения заказа – всё сделали даже раньше оговорённого срока.
Асем Бактиярова
Іздеген пердемізді таптық,өзіме ұнады бәрі ! Обслуживание жағы өте керемет . Қыздарға рахмет үйімнің көркін ашып бергендеріне.
Allya Akanova
Хочу выразить огромную благодарность девочкам за отличную работу!🫶🏼 приехали , показали , подсказали и украсили дом шикарными шторами) пошив качественный 👍🏻 рекомендую!
ГС
Гүлжамал Серікбай
Өте керемет қыздар,қатты ұнады келіп іліп даже үтіктеп алып келген 😘Рахмет қыздар өте жақсы ,өте жақсы тігеді😘😘
Aida ❄️
3 бөлмеме заказ бердім үйге келіп дизаин құрып беріп кетті өте керемет жасайды екен ойымдағыдай қыздарға үлкен рахмет❤️❤️❤️
ГБ
Гаухар Батырханова
Маған қызмет көрсетуі ұнамады. Мен 3 бөлменің пердесіне 167500 тг төледім. Ең қымбаты залдағы перде болатын. Бірақ, ілінген перде кір. Складкасы да бір келкі боп тұрған жоқ. Сол себепті көңілім қатты түсіп кетті. Жазсам, жауап та жоқ.