Zerdeli Education

SZ
Sagynysh Zh2 отзыва
Мадина Серик2 отзыва
Aya 🤍5 отзывов
Биологиядан Асылжан апайдың сабағы маған ерекше ұнайды. Әр тақырыпты нақты, қарапайым әрі өте түсінікті етіп жеткізеді. Оның ерекше оқыту әдістерінің арқасында материал тез есте қалады. Сабақ сайын берілетін сұрақ-жауап парақшалары білімімізді бекітуге көмектеседі. Ең керемет тұсы — УБТ форматына сай тест алып, әр қатемізді жеке түсіндіріп шығатыны. Апайдың еңбекқорлығы мен кәсібилігіне шын тәнтімін. Өз ісінің шебері екені сабақтарының әр минутында байқалады. Осындай тамаша ұстаздан сабақ алғаныма қуаныштымын. Химиядан Ұлжан апайдың сабағы жүрегіме ерекше жақын. Тақырыптарды өте жеңіл, қарапайым тілмен түсіндіреді — кейде қалай түсініп қойғанымды өзім де байқамай қаламын. Бұрын химияны қиын, күрделі пән деп ойлайтынмын, бірақ апайдың ерекше түсіндіру әдісі арқасында химия қолжетімді әрі қызықты пәнге айналды. Сабақтары жүйелі, түсінікті, бірізді өтеді. Ұлжан апай тек түсіндірумен шектелмей, әр оқушының қабылдау ерекшелігін ескеріп, қажет болса тақырыпты басқа тәсілмен қайта түсіндіреді. Бұл — шын кәсіби ұстаздың белгісі. Әр оқушыны тыңдап, түсінбей қалсақ, ешқашан асықтырмайды, сабырмен және жылы жүзбен бәрін қайтадан түсіндіреді. Оның білімге деген жауапкершілігі ерекше: әр сабағын мұқият дайындайды, мысалдары нақты, түсіндіруі анық. Ұлжан апайдың арқасында химиядан қорқынышым толық жоғалып, өзіме деген сенімім артты. Мейірімділігі, талапшылдығы, кәсібилігі — бір ұстаздың бойынан табылуы сирек кездесетін қасиеттер. Шынымен, Ұлжан апай — химияны түсіндіріп қана қоймай, оны жақсы көргізе алатын білікті маман.
Ayaulym Zholdasbay4 отзыва
Менің Зерделі орталығына барып жүргеніме 3 ай болды. Әр сабақты асыға күтемін, өйткені уақытымның зая кетпейтінін білемін.Осы жылы ҰБТ дан қалаған баллымды ала алмай, өзіме уәде бергенмін келесі жылы обязательно МУА-ға түсемін деп. Еш өкінбеймін осы таңдауды жасағаныма. Ерекше алғысымды биология мен химия пәндерінің ұстаздары - менің Улжан апайларыма айтқым келеді ❤️❤️❤️Ең мықты, ең үздік ұстаздар. Химия апайым әр сұрағыма жауап береді, тіпті әр минут сайын жазсам да 😂 просто лучшая🥰🥰🥰🤍🤍🤍. Ал биология апайым өз ісінің нағыз шебері. Мен ешқашан биологияны бұлай оңай түсінемін деп ойламаппын 🤓🤓🤓 Мен осы ұстаздарымды өте қатты жақсы көремін және бағалаймын. Себебі олар мені ,профильдік пәндерім бойынша дайындап жатыр, және мен дәл осы ұстаздарға түскеніме бір сәт те өкінбеймін. Сонымен қатар өзімнің куратором Айзат апайым самая лучшая 🥰🤍 Әрқашан көмектесіп, бағыттап, қолдау көрсетеді. Мен үшік нағыз үлгі тұтатын адам әрі жетекші ❤️ Дәл осы апайдың маған бұйырғанына қатты қуаныштымын 😘 ең керемет адам 🤍 Математикалық сауаттылық бойынша ағайымыз әр есепті жеңіл әрі түсінікті етіп түсіндіреді, қазір мс/дан айтарлықтай прогрессім бар екенін байқадым. Және тарих пәнінің мұғаліміне де үлкен алғыс - Тарих жайлы қызықты әңгімелері мен керемет слайдтары үшін 👍🏻 130+ жинап, МУА-ға түсу ғана қалды ❤️
Meruert Amirgali2 отзыва
Биологиядан Асылжан апайдың сабағы маған өте ұнайды. Әр тақырыпты нақты, түсінікті етіп жеткізе алады. Өзінің ерекше оқыту әдісі бар, сол арқылы материал тез есте қалады. Сабақ сайын сұрақ-жауап парақшалары беріліп, білімімізді бекітуге көмектеседі. Ең ұнағаны — ҰБТ форматында тест алып, әр қателігімізді жеке түсіндіріп шығатыны.Апайдың еңбегі шынымен мықты, өз ісінің шебері. Осындай ұстаздан сабақ алғаныма қуаныштымын. Химиядан Ұлжан апайдың химия сабағы ерекше ұнайды. Бұған дейін химияны түсіну қиын сияқты көрінетін, тіпті «оқи алмаймын» деп ойлаған кездерім болды. Бірақ Ұлжан апайдың нақты, түсінікті, жүйелі түрде түсіндіруінің арқасында химияны меңгере алатыныма көзім жетті.Апай әр тақырыпты қарапайым мысалдармен түсіндіріп, күрделі нәрсені жеңіл қылып көрсетеді. Сабақ жүргізу әдісі өте мықты, барлығына бірдей түсінікті болуын қадағалайды.Ұлжан апайдың арқасында химияға деген қызығушылығым артты, енді бұл пәнді сенімді түрде оқи аламын деп ойлаймын. Шынымен де керемет ұстаз! Тарихтан Еділхан ағайдың тарих сабағы ерекше өтеді. Әр сабақта жаңа нәрсе біліп, бұрын байқамаған дүниелерді түсініп шығамын. Тақырыпты өте терең ашып, әр кезеңді нақты мысалдармен түсіндіретіні ұнайды. Ағай тарихты жай пән емес, шынайы оқиға сияқты қызықтырып жеткізеді. Математика сауаттылығы сабағы өте ұнайды. Қиын есептерді қарапайым тілмен түсіндіреді Ақжан апай шынымен мықты ұстаз, математикаға деген қызығушылығымды арттырды. Айзат апай — керемет куратор. Бізге әрқашан көмектесіп, түсіндіруді ұмытпайды. Қиын сәттерде де қолдау көрсетіп, әр мәселені сабырмен шешуге көмектеседі. Осындай қамқор куратордың қолдауы әрдайым сенімділік береді. Мен Зерделіні таңдағаныма еш өкінбеймін. Бұл курс шынымен ең үздік курс! ❤️
Турсынай Рустемкызы2 отзыва
Біздің биология пәнінің ұстазы(Асылжан апай)– өз ісінің нағыз маманы. Ол сабақты өте түсінікті, қызықты етіп өткізеді және әрбір оқушының пәнге деген ынтасын оята біледі. Қарапайым мысалдармен күрделі ұғымдарды оңай түсіндіреді.Осындай білікті мұғалімнен сабақ алу үлкен қуаныш. Біздің химия (Ұлжан апай)өте мейірімді және сабақты қызықты түсіндіреді қиын тақырыптарды да оңай қылып жеткізеді сол үшін химияны жақсы түсіне бастадым апайдың сабақтары көңілді өтеді осындай ұстазымыз барына қуаныштымын Біздің кураторымыз(Айзат апай)өте қамқор жан бізге әрқашан бағыт көрсетеді және қолдау береді сыныпта бір мәселе болса ең бірінші болып көмектеседі сабақ оқуға да тәртіпке де дұрыс жолмен жетелейді кураторымызбен сөйлесу оңай бізді түсінуге тырысады сондықтан оған сенім арта аламыз осындай ақылшы әрі мейірімді кураторымыз бар болғанына қуаныштымын Еділхан ағац тарих пәні ұстазы оқушыларға үнемі жақсы көңілкүймен сабақ өткізеді.Тақырыптарды жақсы,әрі қызықты түсіндіреді. Ақжан (МС) апай сабақтарын жақсы,логикалық мысалдармен түсіндіреді және оның қолынан қиын мысалды оңай түрде жеткізу келеді.Тапсырмадан қалып қойған немесе түсінбеген оқушыларға тақырыпты тереңдете түсіндіреді. ZERDELI🔥🔥🔥
В.
Вахо .1 отзыв
Sabina Аукенова1 отзыв
Асылжан апай биологияны өте түсінікті етіп, өмірмен байланыстырып жеткізеді. Сабақта әрқашан қолдау көрсетіп, күрделі тақырыптарды жеңіл етіп түсіндіреді. Апайдың сабырлылығы мен талапшылдығы бізге үлкен мотивация береді. Ұлжан апай химияны қызық әрі қолжетімді түрде түсіндіреді. Есептерді қадам-қадаммен талдап, әр оқушыға жеке көңіл бөледі. Апайдың өз ісіне жауапкершілікпен қарауы бізді де тәртіпке үйретеді. Ақжан апай сабақтарды өте жүйелі өткізеді. Логикалық тапсырмалар мен есептерді түсіндіруі нақты, қарапайым және түсінікті. Апай әрдайым оқушыларды ойлануға, талдауға және дұрыс шешім табуға бағыттайды. Еділхан ағай тарихты қызықты әңгіме секілді жеткізіп, сабақтарды тартымды етеді. Тарихи оқиғаларды терең түсіндіру арқылы пәнге деген қызығушылығымызды арттырды. Ағайдың талапшылдығы бізді жауапкершілікке үйретеді.
Ais 💨🧊8 отзывов
Зерделі орталығында биология пәні мұғалімі Асылжан апай өте білімді әрі тәжірибелі.Әр сабақ түсінікті және қызықты өткізіледі.Әр оқушының деңгейіне назар аудара отырып,тесттен жоғары балл алуға жетелеп,үнемі қолдау көрсетеді.Ең сүйікті мұғалімім осы орталық бойынша-Асылжан апай❤️ Осындай тәжірибелі мұғалімнің арқасында жоғары балл иегері болатынымызға сенімдіміз!☺️ Химия пәнінен беретін Ұлжан апайдың сабақтары да түсінікті әрі жүйелі.Химия пәні басында қиын болып көрінгенімен қазіргі уақытта бәрін егжей-тегжейлі өтіп білімімді арттырып жатырмын.Қиналған,түсінбеген оқушылар болса апайымыз үнемі көмек беріп,оқушының тақырыпты толықтай түсінуіне тырысады.💛 Кураторымыз Айзат апай да білімге деген құштарлығымызды оятады.Әр оқушының үлгеріміне қарап,қосымша білім алуымызды қадағалап,қолдау көрсетеді.🤍 Зерделі 💯💯💯💕
aisha birzhanti8 отзывов
Murat Maksatuly7 отзывов
1. Ұлжан апай Биология: Тақырыпты қарапайым тілмен түсіндіреді, өмірмен байланыстырады. Конспектері түсінікті, есте сақтауға жеңіл. Әр оқушыны бақылап, түсінбеген жерін міндетті түрде қайта түсіндіреді. 2. Ұлжан апай Химия: Қиын формулаларды логикамен түсіндіреді. Есеп шығаруды жеңіл әдістермен үйретеді. Жекелей көмегі өте көп, әр оқушының әлсіз жерін түзетіп отырады. 3. Асқарбек ағай: Математикалық сауаттылық Есептерді тез шығаратын лайфхактар береді. Сабақты өте түсінікті, артық ақпаратсыз түсіндіреді. Тапсырмаларды ҰБТ деңгейінде дайындайды. 4. Ақбер ағай: Қазақстан тарихы Тарихты жаттатпай, оқиғаға негіздеп түсіндіреді, сондықтан есте тез қалады. Схема, кесте, қысқа карточкалармен жұмыс істетеді. Сабақтары қызықты әрі жеңіл өтеді. 5. Айзат апай куратор: Айзат апай куратор ретінде өте жауапкершілікті, әр оқушыға көңіл бөлетін жан. Сабақ кестесін, үй тапсырмаларын, тест нәтижелерін бақылап, уақтылы ескертіп отырады. Қолдау көрсетіп, мотивация беріп, ыңғайлы жерде көмектеседі. Топтың тәртібі мен тәртібін жақсы ұстайды, барлық мәселені тез шешіп береді.🫡🫡🫡
Erkezhan -1 отзыв
Zhantore Smaill3 отзыва
SA
Sabina Alpamyseva2 отзыва
Nuris Prince5 отзывов
Зерделі орталығы – білімнің нағыз ошағы! Мұнда әр сабақ жаңа идеяларға толы, ал әр сәт – алға қадам. Орталықтың атмосферасы шабыттандырып, оқуға деген ынтаны күшейтеді. Ал біздің керемет кураторымыз Сабырова Ақерке – Зерделінің жүрегі! Ол әр оқушыны тыңдап, қолдап, дұрыс бағыт беріп отырады. Ақерке кураторымыздың мейірімділігі мен ұйымдастырушылық қабілеті кез келген қиындықты жеңілдетеді. Сабақтарға мотивация, топқа бірлік, оқуға қызығушылық сыйлайтын дәл осы кісі. Сонымен бірге біздің география пәнін жанды картинаға айналдыратын Құлпынай апайға үлкен алғыс! Әр тақырыпты қызықты үлгімен түсіндіріп, әлемді алыстан емес, дәл қасымыздан көрсеткендей әсер сыйлайды. Ал математиканы логика мен жеңілдікке айналдырған Ақжан апайға ерекше ризашылық! Күрделі есептерді қарапайым тілге салып, “мен істей аламын” деген сенімді қалыптастырады. Осындай орталықта оқыған – өз болашағыңа жасаған ең керемет инвестиция. Зерделі – өсетін, дамитын, өзіңді табатын жер! 🙌📚✨ ГЕО-МАТ АЛҒА🤙🏻 © Prince
🍪
Мы используем cookies подробнее