Aq Munara
Кофейни
BT
Bakytzhan Turzhan
Бауырлар тездетіп кофені жақсарту керек. Қанша рет келіп ішем әрқашан онша емес. Бұл жолы тіптен нашар жасалды. Қайта жасап беру қарастырылмады, өкінішті. Ішпей тастап кеттім. Өтініш басшылық қолға алыңыздаршы, кішкене бір реттеп қараңыздаршы. Әйтпесе былай пікір қалдырғым да келмеді алайда әлі өзгеріссіз.
Sadykov_а17 .
Очень вкусноо
GK
Gulzada Kylychjanova
Түрі ғана әдемі, бірақ дәмі емес🤮🤮🤮 Десерттері қатты құрғақ, тұрып қалған🤧Ақшаларыңызды адалынан тапқандарыңыз абзал. Тем более мешіттің ішінде тұрсыздар, ұялыңыздар!!! Продавецтеріңізге кассада қалай қызмет ету керектігін үйретіңіздер!!!
AM
Alua Matenova
Еда невкусная, мясо было крепким, курица пересолено, компот каркаде был кислым
AI
Aigul Iskendirov
В кофе практически нет кофе, только кипяток и молоко выкрашенные в цвет кофе
EK
Erkebulan K
Прекрасное место, некоторые места закрыты хотелось бы увидеть и походить во дворе . Архитектура мечети впечатляет.
Алина Ошакбай
Очень уютное и приятное место прямо в стенах мечети. Атмосфера спокойная, персонал приветливый. Особенно понравились свежие сендвичи и хот-доги — вкусные, сытные и приготовлены с любовью. Особенно полюбился капучино — мягкий, насыщенный и идеально сбалансированный по вкусу. Обязательно зайду сюда ещё!
БМ
Баглан Маханбетов
Сол жерде кошелек ұмытып кетіппін тауып алып қойыпты молодец Аллаһ разы болсын
Ali K
Сектанттар нешетүрлі қарғыс жазып қуады екен. Барлығы жақсы, көңілімнен шықты.
Нариман Нариман
Флэт идеально
BB
Big Boss
Керемет Расул деген жігітке ризамын
Amandik Alpamys
Мен мешітке барған кезде күзетші жігіттерге көп рақмет көмектесіп, айтып жібереді оларға Алла разы болсын Бағдат, Қайсар, Бексұлтан,Бибіт,Самат, Ермек ағайға қызмет көрсету сапасы өте күшті керемет
Nidoroxon. Abduzhaeva
Паркингтегі магазиндегі дәу здароби келген жігітін номері кімде бар
AÀ
Amandik Àlpamys
Кофесі өте дәмді осы жердің сосын сервис жағы базар жоқ күшті қызметкерлері де алла разы болсын оларға
Айзере Назарат
За что мне так там нравится💋💋💋
Ultu Amangeldi
Кофе ужасный
MM
Moto Moto
Роскошно өмір сүріп, тойып тамақ ішкен харам, бізге сүннет емес. Пайғамбарымыз кедейшілік пен аштықта өмір сүрген, шалқып өмір сүруге қалай ұятымыз барады? Ақыр заман жақындап келе жатыр 😔
Жомарт Шадияр
Алла берекесін берсін, кофе дәмді, рахмет жігіттер ✊🏻
Астана Алматы
👍🏻💕Альхамдулиллах
Улдай Базарова
Супер красиво и вкусно! И отличные цены 😻
700MMM
Өте дәмді Тамағы сапалы
Динара Салибекова
Көптеген дәмді тамақтар мен сусындарға рақмеет ❤️
GA
ББ
Бибйкуль Беймаханова
Мне понравилось
Alisher Akshulakov
Вкусная еда и хорошие работники 💫
Айна Абилова
Персонал приветливый! Все чисто!
Отличный персонал, очень вкусно 😍😍
Ais Maratovna
Очень классная кофейня, еда вкусная
Забит Капаров
Отыратын жері ыңғайлы,таза,әдемі. Тағамдары өте дәмді. Рахмет, бізге ұнады
Нурсила Рашидовна
всем баракатного дня😇
Марат Садуакасов
Алла разы болсын кофелерді керемет дайындайды екен. Әрі адамға колжетімді екен Абылай, Расул, Асқар бауырларымызға Алла разы болсын
DA
Danagul Ashimkhanova
Очень вкусная чиабатта!
Aibergen Atshybaiuly
Самое лучшее обслуживание в Астане, нам все понравилось🙏
Әйгерім Ержанова
Керемет жер😌 Клиенттерге жақсы қызмет көрсетеді.
AN
Abaidildenov Nurislam
Karak шәйі өте дәмді!
Aizh K
Куча свободных розеток - а администратор не разрешает поставить телефон на зарядку👎🏼 Хотя бы нужно было вежливо сказать об этом, а не твердить “Нельзя, нельзя”. Мы же не маленькие дети. Другие кофейни нынче организуют даже место для ноутбука, а вам розеток жалко. Учитесь, развивайтесь и обучайте свой персонал периодически. Удачи!
Данияр Сериков
Был как то мне очень понравилось, самое главное атмосфера и спокойно на душе , уютно классно всем советую
Арман Аманжол
Керемет жер👍
Нурзат Кумисбеков
Супер место
MM
MAke Makeev
Керемет жер. Жұмыс істеуге де, демалыс уақытын өткізуге де ыңғайлы. Интерьері әдемі, кофесі дәмді. Менің бағам бесте бес. Кофейня командасына алғысымды білдіргім келіп тұр.
RASUL ,
Абылай красавчик