Мужская парикмахерская
Парикмахерские
4.3
4.3
Era M
Вообще ала алмайды прическанын турлерын блмит көңілім толмады баруға совет бермим-
Руслан Окунский
Самая лучшая парикмахерская по городу. Уже стрижусь больше трёх лет. Сам парикмахер по имени Бағлан настоящий мастер своего дела, и к тому очень приятный человек. Всем советую. Десять из десяти
les kairat
Адемы кушты алад ойыңдағыданда зор кылып алып береды 🔥✊🏻 рахмет
NJ
Nyrasul Jm
Парикмахер лешил меня женского внимания на месяц
Dias Nabi
Не умеет ваще стригать, еще в начале насвай закинул, + не ровно стрижёт спрашивал как делает как будто я работаю а не он, еще спорит самной говорю что не правильно и игнорит не очень не советую
N.
Mura Mura
Еринбей левыйдан келемін Бакеңе , отдуши рахмет брат ✊
ЕШ
Еркен Шуахбаев
Омар мастерға шашымды алғыздым,тез және жылдам көнилимнен шыкты бағасыда кол жетимды,Омар жоқ екен кеттіп калыпты
ЕУ
Ерко Умбетов
Мен ардайым алдырып отырамын. Баска жерлерге барсам конилим толмайды.Баглан деген мастерге алдырамын. Калаган прическада алады. Барбершоп пен шаштараз салыстырмаяк коиыныздар. Барбердеде истеген мен 2022 ден бастап алдырамын. Акшасын толесен кас сакал,мурт бари колынан келеди. Жалпы жигиттер молодец
Асет Қанат
оте нашар 2500 тг шаш кию + бас жуу 500 тг, лучше в другое место. не советую
Сержан
Мужская стрижка от 2500тг
Мп
Мужская парикмахерская
7 августа 2024, официальный ответ
Бізде әйел адам жұмыс жасамайды, ер адам қияды, сіз басқа шаштаразда қидырғансыз, бізге келіңіз, қиып береміз
Алия Сабитова
Нам понравилось, детей быстро стрегут, цена приемлемая
Куаныш Жунусов
Цена и качество соответствует Ракмет
Beibarys Muratbay
Оте жаксы алады окинбейсыздер
СА
Салтанат. А
Баламның шашын қидырдық. Бізге қатты ұнады. Өте аккуратно алады екен. Тағы балама тегін сурет салып беріпті, балам мәз. Бағалары да қол жетімді. Осы шаштаразды ер кісілерге кеңес беремін, өкінбейсіздер
Aii Aiazkhanova
Жылдам,әрі әдемі етіп алады. Рекомендую 👍🏻 Уже 3ші рет келіп жатырмыз. Кішкентайымыздың да көңілін аулап,ойнатып отырып қысқартып берді💇🏻♂️
АО
Алишер Осербай
Бағлан шашты жақсы алады екен ризамын алға баса бер✊
НЕСКО
өте керемет мастер всем рекомендую прям чётка окантовки все открылось недавно возле дома отлична на 10бал 👍
БМ
Бека Мастер
Ассалаумалейкум, біз ашылдық, жұмыс уақыты 10:00 ден 23:00 дейін келіңіздер сіздерді күтеміз, алдын ала жазылсаңыздар да болады, қиятын ер адам 🧑
Сайда
Улымнын шашын кидырдым бизге стрижка катты унады, иши таза келип турамыз 👍