Быстрое питание
Д Смагулов
Совсем не понравилось
Увидели рекламу в тик токе пришли ожидание и реальность.... К бургеру сказано халапенье идёт вместе ( оказалось не идёт это просто реклама ) Работники с таким выражением лица как будто бесплатно там работают И булочка твердая просто выкидывать .
21 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе,сізден кешірім сұрадым ғой және 20% жеңілдік жасадым.Официант қателесіп кетіпті.Жане с…
ЖЖ
Жазира Жумашева
В восторге
Очень вкусные бьюда, большие порции Классная подача голубцов Лагман всегда заказываем👍🏼 Еще здесь уютно и красиво🌹
Bazarbek Sabina
Бургеры 🍔 супер 👍🏻🤤🤤🤤🙂 🙌 Я у вас не первый раз заказываю
Акош Н🕊️
Совсем не понравилось
Биз 9 да ашылады деп турганга 9 келгенбиз даже 9:30 да келгенбиз куттик но есикти ешким ашпады 11 де де жабык болды это ужас 🫠
РС
Роза Сан
В восторге
Баранина сорпасы, чизбургер, дами керемет енди айраны ваше класс порция сы дау багасы тоже жаксы
Miras Kenesbai
В восторге
Бургер хауста жана бургер шығыпты өте дәмді сіздерге советую👌
СБ
С Б
В восторге
Burger Hause шағын кафеде ,еще vip бөлмесінде болдық,тегін,әрі бәрі балғын,дәмді,пиццалары 👍🏻.Қызмет көрсеткен қызда келіп сұрап тұрып,жақсы сыпайы...
Дастан Кабидешов
Совсем не понравилось
1 донер мен 1 плотвы жарты сағат куттім, түс кезі адам мүлдем жок, осындай жағдайға бір емес бірнеше рет тапболдым, тамақтары жаман демеймін, бірақ өте ұзақ куттіреді
Еркежан
В восторге
5 баллов потому что персонал дружелюбный меня обслуживал офицант Еркін еда вкусная рекомендую данную точку
Nurasyl Alkhanov
В восторге
5 бала 1000тг туратын пловтан урып алдык зор,унады кассадагы апше зор,наушник тагып журетин братта
Санжар Джумабек
В восторге
Өтте керемет Данабек деген официант тез жұмыс жасаиды екен тағамдары да жақсы
ALI SABYROV
В восторге
Очень отличное кафе, обслужывание отличное,обслужывал сам администратор еда очень вкусная, советую всем цены очень приятные.
Багнур Медетов
В восторге
Айбек деген братан оте керемет жумыс ыстиды екен рахмет Алла разы болсын жумысынызга береке берсын рахмет коп коп бурген хаус тамактары оте керемет
Азамат 017
Мощ студ донер🔥🔥🔥
AN
Asel' Nurmukhanova
В восторге
Өте күшті керемет ұнады тамақтарыныз өте дәмді супер еще бағасы арзан👍👍 персонал ваше супер жұмыстарын алга баса берсін🌹❤️
Vitya Vvintin
В восторге
Уже достаточно много раз посещаю данное заведение, в разное время, пробую разные блюда, каждый раз собирался написать отзыв, но когда приносили заказ, я просто забывал обо всём: сервис и качество блюд- просто на высоте. Вчера ужинал, сегодня завтракал, ооочень вкусно,порции большие,продукты свежие💪💪💪
Khankerey Inkar
В восторге
Илияс Омарова 13 мекен жайы бойынша орналасқан БургерХаус дәмханасына, сол үйде тұратын тұрғын ретінде алғысымды білдіргім келеді. Өте жылдам және сапалы қызмет көрсетеді, әсіресе Елнұр бауырыма көп көп рахмет! Клиенттермен жұмыс істеуді жеттік меңгерген.
9 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо, Khankerey, за отзыв и высокую оценку 🔥 Рады видеть вас снова 💛
Руслан Фисенко
R U S
Бургер оте дамди 👍🏻
Азель Кусаинова
Совсем не понравилось
Ужасный сервис, отношение на отвали. больше туда ни ногой!!!!
Shax 🌸
В восторге
Тағамдары кушты кунде барам офицантар жақсы озыме қаты унайды
Zhuldyzay Rus
В восторге
Часто приходим сюда, заказываем сливочную пиццу, очень вкусная!
Aktan Altynbekuly
В восторге
Оте дамди екен.Келип студент донер алдык оте керемет багага 1990 тенге 2донер 2 айран беред.Оте жаксы жер👍👍👍
6 посещений
EZ
Erlan Zhumabayev
В восторге
Быздын уй жактагы жалгыз Шымкентски хукния Шымкентты сагынганда осы Бургер хауска кеп турам Сервис топ Майрага рахмет🔥🔥🔥
Айым Абдигалиева
В восторге
Еда у них очень вкусная, персонал отличный ,ходим с семьей с открытия! Советую всем! И цены приемлены👍🏻👍🏻👍🏻 желаю процветания вам!
DK
Dayana Kendekazeeva
👍🏻
Адил Карагожин
В восторге
Вкусно,обслужили быстро, хорошие акции !
Ж
Жандос
В восторге
Бистрогонафф как в ресторане Оте дамди
𝟎𝟕𝟎𝐚𝐝𝐦 ⠀
все тема👌,понравилось ❤️
AM
Alikhan Muratqazy
Өте дәмді, рахмет!
Марал Жанузаковна
В восторге
Burger Housе–қа жиі жиі келіп тұрамыз, барлық тағамдары дәмді, пиццалары үлкен тойымды. Обслуживаниесі де жақсы. Бізге ұнады, әсіресе балаларымызға қатты ұнады👍🏻👍🏻👍🏻 PaXMeT⭐⭐⭐⭐⭐
Alan Cheg
В восторге
Айбек сотрудникқа көп көп рақмет жоғалған затымды тауып алды. Көп рақмет тағы да😵💫😵💫
aizeka n
В восторге
Айбек жаксы киси позитивты настроение котерелип калды
Bahh tee
Совсем не понравилось
Зашёл в 1:20 ночи, на 2ГИС указано, что кафе работает круглосуточно. На месте оказалось закрыто. Пожалуйста, обновите график — информация вводит в заблуждение.
T.
T .
В восторге
Очень вкусноо, для девушек порции просто ооогромные! Очень вежливый внимательный персонал, все очень стараются для своих гостей, чтобы все было отлично!
Ботакөз Андасқызы
В восторге
Тағамдары өте керемет!!!Жұмысшылары да өз жұмыстарын жақсы атқарады)Іші де тап таза Ризамын всем советую!!!!😍
24 июня 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Ботакөз. Благодарим за отзыв и оценку. Мы всегда вам рады 😉
Армангуль Абдрахман
Совсем не понравилось
Мүлдем бармаңыздар! Соңында ауырып тынасыздар! Отыратын жерің, стакандары барлығы лас! Тамағын вообще айтпаяқ қояйын! Еттері шикі таза қан татиды!!! Цесс шақырту керек!!! Ужасное безобразное место !!! Элементарно даже лимонады 🤮
Акару Сулейменова
В восторге
Өте тыныш, таза жер. Персоналдары да өте қарапайым, күліп карсы алады. Тармақтары дәмді, қол жетімді. Кәсіптеріңіз алға басып беркелі болсын!
zhiger tolegen
В восторге
Өте керемет тағамдар! Студенттер үшін ең керемет орын! Жиі барып тұруға тұрарлы жер екен. Қарным тоқ, көңілім толды. Персонал да өте жағымды адамдар екен.
Нуржан Ахметов
В восторге
Бұл донерка маған қатты ұнады! Етi жұмсақ әрі дәмді, соусы керемет үйлескен. Бағасы қолжетімді, порциясы тойымды. Қызмет көрсетуі де тез әрі сыпайы болды. Достарыма да осы жерді ұсынамын. Қаланың ең жақсы донерлерінің бірі деп айтуға болады!
Бейбарыс Жанаш
В восторге
Очень вкусно и сытно донер просто мощь все советую лучше даже чем донер на Абая официант Елдор стал как родным не в первый раз сюда хожу и с каждым разом все лучше
Madi_goi .
Керемет 🚀
Kobikxz .
Совсем не понравилось
Заказывали через глово 2 куринных гамбургеров комбо, пришли говяжие, так ещё ещё вместо 8 нагетсов как на фото, пришло 6.
Adilet Sayat
Донер был вкусный
Сабыржан Ерланов
Отлиное завидение, все советую♡
СQ Муха
В восторге
Очень вкусный донер👍🏼 оправдывает свою цену👍🏼
Бексултан Мураткабыл
донерлерынын дамы керемет🥙🥙🥙