Центры раннего развития детей
МИ
Медет Ислам
Тегін үйірмеге қатысамыз барлық балаларымды осы мекемеге беріп қойдым , балаларыма бәрі ұнайды
AT
Angelina Taikus
Моему сыну очень нравится продленка, с продленкой намного лучше стало в учебе
Аза
Балам косымшага бердым кушты екен
ЖМ
Жанар Мадикызы
Қалөнер үйірмелерге барып жүрміз, мұғалім жақсы үйретті қызымды. Өзіне ұнап, қалмай барып жұр
Yulduz Dadakhanova
Керемет орталық, балам барады, үйірмелер көп, қатысамыз, тамағы жақсы екен
ОС
Ольга С
Мне понравилась эта продленка, внутри много кружков и спортивных и творческих, домашнее задание выполняют. Живем рядом, удобно отводить
SE
Sobitxon Erkinjanov
Керемет орталык, балам косымшага барады
ББ
Бакдаулет Бейбитхан
Тренировка очень нравиться с братом ходим два года все супер мы ходим с программой даму бала
NH
Nursulu Hamitova
Здесь профессионально ведется кружок балет и хореография, ходим на 2 года и участвовали во многих конкурсах. Рекомендую родителям данный центр!
Анастасия
Сын ходит на карате. Очень нравится. Руководство классное. Отвечают сразу,сразу выходят на связь.
Т
Тамара
Дочка ходит на продленку все нам нравится , кормят, обучают. Онромное спасибо руководству
КО
Каламкас Оразкулова
Осы жерге домбыраға келіп жүргенімізге 1 жыл болды, бәрі ұнайды, апайлары жақсы. Ұлым домбыра шертудың барлық тұрін біледі. Енді күреске берем күн жылыған соң
М🌸
Маке 🌸
5жасар балаға индивидуальный плаваниябар ма тренермен?
13 декабря 2024, официальный ответ
Қайырлы күн! Иә, бізде бассейн бар, индивидуалды түрде тренермен катысуға болады. Барлық сұрақтарынызды осы номерге жазсаңыз болады 8 700 348 10 85.
manzy kll
Салеметсәздерме. Центр бізге ұнады. Өте керемет.Балаларым қуана қуана барады.👍
KO
Kalima Oralbek
Сәлеметсіздерме! Бұл қосымшаға барып жүргенімізге бір жыл болды. Балам 2 сыныпта 14 мектепке барады, бұл орталықта үй жұмысын орындап , үйірмелерге қатысып жүреді, тамағын береді. Көңілім толы осы орталықта. Бізге енді домбыраға бару керек, бізге аралары ұнайды, ата-аналарға жақсы бұл қосымша.
Д
Дима
Мы ходим на шахматы, нам нравится, что выводят детей на турниры, недавно сдавали на 5 разряд дети
21 сентября 2024, официальный ответ
Добрый день! Благодарю за хороший отзыв!
SR
Slava Rzhavin
Ходим на лепку, все нравится, очень креативные фигуры
Nurbi ❤️
Өте тамаша центр, домбыраға балам қатысады, күшті өтеді
АЧ
Арсений Чернышов
Хожу на продленку, мне нравится
Guma Gumaa
Можно информацию по кружку плавания и прайс ребёнку 8 лет
21 сентября 2024, официальный ответ
Добрый день! Бассейн групповое занятие стоит: 18.000 тенге а индивидуальные занятие с инструктором стоит 35.000 тенге.
SA
Saydullo Ahmadjanov
Бул орталык бизге оте катты унады, балаларды оте жаксы окытады шынымен. Осы райондагы жалгыз казак косымша окуы бар орталык.
Қайырлы күн! Рахмет!
Ариша
Добрый день! Нам повезло найти этот центр, моей дочке нравится, на все кружки ходит. Домашнее задание все выполняют
РМ
Рено Магнум
Ходят дети в данный центр, автобус есть свой, ребенка привозят со школы, нам это очень удобно. Будем ходить до конца.
GA
Gulnur Asanova
Керемет центр екен, сабак орындап , тапсырмаларды жасап отырады. Уйірмелері де көп ішінде.
София
Лучшая продленка в этом районе