Той палау №1
Кафе
3.5
3.5
Екі Гис
Персоналдар қонақпен сәлемдесуді білмейді. Зал салқын болды . Плов заказ бергенбіз , ыстық болмады . Офицанттар жақын столға отырып алып шулап , мазаны алды . Енді келмеймін . Сіздерге де кеңес бермеймін.👎🏻
KA
Kazbek Ashirbekov
Очень сильно подвели , приняли заказ потом начались проблемы то мясо не оказалось в наличии , пришлось отказаться и искать других
Ерлан Мау
Бірнеше рет сатып алдық (өзімізбен бірге) бәрі жақсы шықты. Бағасы да көңілге қонымды.
A
AREKE
Хорошо обслуживали, первый второй очень вкусные особенно плов спасибо Бекзату что пригласил нас😃
Nexx
Күшті
Ayaulym S.
Обслуживание на нуле. Официантов вообще не видели. Заказ ждали целый час, и в итоге шашлыки принесли холодными и подгоревшими. Да и еще перепутали заказ
ӘӘ
Әбілқайыр Әбдезім
Өте өте күшті дәмі ұнады
Дос Пернебекұлы
Четкий екен
РН
Рамазан Нуралы
Зор зор
Мона Мона
Мощно 💪 вкусно быстро доставили
Аяжан Айдарбек
Жас ұл-қыздарды офицант етіп, соңында ақшаларын бермей зарлатып отырады🤦🏻♀️ не телефон көтермейді, не қай күні салатынын айтпайды. Жұмсадыңдарма ақысын беріңдер! Күндерің 10-20 000 ға қарап қалмаған шығар.
raritti ✨
Заказывала лагман с доставкой ,хочу отметить повара Нурислама очень вкусно и быстро готовит, и хочу похвалить за его приветливое отношение к клиентам!!!😍👏🏼👏🏼
Aru 🤍
Барлығы дәмдіі рахмеет
ЖШ
Жанарыс Шайзат
Өте нашар, палау заказ беріп 10мин отырсам, палау пітті дейд, неменесіне палаухана болып жүр, сосын лагман заказ бердім, лагманныі ішінен шаш шықты, қарным аш болғаннан кейін үндемей жей берлім, ертесі ауырдым👌👌👍🏻👍🏻
Нуркен Абдыкан
Палаудың күріші тастай, компот мұздай, салат мұздай, іші салқын, стройкада қыста обед ішкенім есіме түсіп кетті. + 1 күн іш қатады, күріш шикі болған соң
. .
Заказ вопше жаман тамақты дұрыстап салмайды заказ берудің кажетті жоқ
Айбек Құрбанов
Келмең дер өте нашар
СШ
Стас Шпак
Очень вкусно
Даяна Бауыржан
ВСЕМ НЕ СОВЕТУЮ,ПОЗОР ПРОСТО👎👎
Zhasnur Tynysbaev
Всем не советую, полностью БЕСПРЕДЕЛ,Бардак все там не надо лучще бы самсахана барған жақсы👍🏻 Өтірік ақша табады 6минут ұйықтаған адамнан 1000тг сұрап тұр, ақшаға құныққандар👍🏻,оффицанттар өте нашар жұмыс жасайды….БЕСПРЕДЕЛ ПОЛНОСТЬЮ📌🚫🚫
Q
Qaisar
Осы дәмханадан тамақ ішіп тұрамыз. Астары дәмді, тойымды, таңдау бар.Кісіге баруға ұсынуға болатын лайықты қоғамдық тамақтану орны
Айжан Абильдина
Кеше сабой палау алғамыз ужасс етті қатты не возможно.
Symbat Shirinbay
Тамақтары өтте дәмді басқа жердегі тамаққа ұқсамайды ерекше қызымет уақыттылы көрсеттеді официанттары керемет таза ұқыпты Ақдидарға ерекше рақмет айттам пысық қыз жұмыстарыныз дамиы берсің сәттілік барлықтарынызға келуге кенес берем❤️
Bal🪫
Жаренный лагман өте керемет екен обслуживание оте керемет Акосиа деген қыз істеді бәрі ұнады 😍😍
Мирас
Манты оте керемет уакытысында дайын болды тыпты уакытысынан ерте дайын болды обслуживание Акосия деген кыз жасады кулымдеп журеды екен унады
Elvi Orynbasarova
Той палау өте керемет бізге ұнады обслуживание Акося деген кыз жасады өте керемет уақытылы әкелді
Адиль Акмаганбет
Зорго зор шш
NR
Nazarbek Rejepov
👍👍👍
GS
Galym Sutimbetov
Обслуживание 0, шашлык не вкусный и маленькие.
ЖЖ
Жоха Жоха
Тамақтары тым нашарлап кеткен бағасына сай емес пловтың еты мулдем аз салаты тым аз бұл жек пірым әр нәрсе бағасына сай болу керек 👎
Arukam Akhmedovna
Столы лас таза емес офисант дурыс жумыс істей алмайды кесенын ішін колымен устап кулатып акеледы чайы суып калған тамағы тож суып калған ыдыстары таза емес общем лас барлығы 🤢🤮
Love Allah
Все вкусно Рахмет🫠
Канагат Искендиров
Тамактары суып калган парней жуылмаган шай суык шашлык каны шыгып турго маскара
DB
Daulet Borybaiev
Отлично
Aigerim Kalikulova
Обслуживание 0 нанды колмен устап ары отеди ыдыска салмай салаттары как попало, шашлык люля куриный ужас администратор жок
Aibek Moldabaev
Тамақтары дәмді. Өте жақсы
ҚТ
Қуаныш Тастанбек
Өте лас . Таракан под столом что творится на кухние не советую, куда смотрит Сан эпидемстанция.🤮
. .
Полная Отстой Вообще не вкусно не стоит
ІИ
Ілияс Илияс
Уакытында дайын болмайды
Талгат Мошкалов
Оплата жасау кішкене проблема картамен төлей алмайсың тек перевод Егер келсеңдер каспи немесе наличкамен келіңдер
Самал Ахметжанова
Ужасное месте ! Почему сразу после каждого гостя не убираетесь ? !!это я нашла под столом
Сапар Тынбаев
Плов отпад
ТБ
Тамерлан Бек
Обслуживание храме Ждать надо по времени минут 40
Dastan Eskulov
Готовят вкусно. Но ! Но этот обслуживание малское, отношение, ожидание по пол часа, хамское общение ужасное
Д
Денис
Хорошо приготовили манты и шурпу если заехать с утра можно прямо с пыла и жара попробовать блюдо очень вкусно.
Ермек Керей
С собой алып кеткем, 2порция 3180тг болды. Порция аз, дәміне білмим не болғанын, повар ауысып кеткен ба. Бұрынғы поварды қайтарыңдаршы, мына плов болмайды жігіттер. Енді дәмді етіп пісіресіздер деп үміттенемін.
Ерқанат Кирисхан
Тамақтары өте дәмді офицанттары да жақсы қызмет көрсетеді. Плов вообще күшті әдемі 😍рахмет жұмыстарыңыз өрге жүре берсін
МЕ
М Е
Недавно были здесь с друзьями. Сначала нам сказали, что свободные тапчаны есть, но, увидев нас, отказались обслуживать, мотивируя тем, что тапчан «для 6 персон». После долгих разговоров всё же разрешили сесть, хотя выбор места должен быть за гостями.Плов оказался невкусным, порции мяса очень маленькие. Обслуживание на нуле — грязь повсюду, сам тапчан неприятно пахнет, сидеть и есть было невозможно. Через 30 минут нас и вовсе попросили быстро освободить место. Очень неприятное впечатление, сюда больше не вернёмся.
СХ
Семсерхан Хуанар
Рахмет өте дәмді болды 🩷🥰
DE
Daulet Esengozhin
Не принимают оплату картой, заставили стоят ждать администратора, в итоге пришли, ничего не решили.