Той палау №1
Кафе
3.4
3.4
. .
Заказ вопше жаман тамақты дұрыстап салмайды заказ берудің кажетті жоқ
СШ
Стас Шпак
Очень вкусно
Даяна Бауыржан
ВСЕМ НЕ СОВЕТУЮ,ПОЗОР ПРОСТО👎👎
Zhasnur Tynysbaev
Всем не советую, полностью БЕСПРЕДЕЛ,Бардак все там не надо лучще бы самсахана барған жақсы👍🏻 Өтірік ақша табады 6минут ұйықтаған адамнан 1000тг сұрап тұр, ақшаға құныққандар👍🏻,оффицанттар өте нашар жұмыс жасайды….БЕСПРЕДЕЛ ПОЛНОСТЬЮ📌🚫🚫
Q
Qaisar
Осы дәмханадан тамақ ішіп тұрамыз. Астары дәмді, тойымды, таңдау бар.Кісіге баруға ұсынуға болатын лайықты қоғамдық тамақтану орны
Айжан Абильдина
Кеше сабой палау алғамыз ужасс етті қатты не возможно.
Symbat Shirinbay
Тамақтары өтте дәмді басқа жердегі тамаққа ұқсамайды ерекше қызымет уақыттылы көрсеттеді официанттары керемет таза ұқыпты Ақдидарға ерекше рақмет айттам пысық қыз жұмыстарыныз дамиы берсің сәттілік барлықтарынызға келуге кенес берем❤️
Bal🪫
Жаренный лагман өте керемет екен обслуживание оте керемет Акосиа деген қыз істеді бәрі ұнады 😍😍
Мирас
Манты оте керемет уакытысында дайын болды тыпты уакытысынан ерте дайын болды обслуживание Акосия деген кыз жасады кулымдеп журеды екен унады
Эльви 🫢
Той палау өте керемет бізге ұнады обслуживание Акося деген кыз жасады өте керемет уақытылы әкелді
Адиль Акмаганбет
Зорго зор шш
NR
Nazarbek Rejepov
👍👍👍
GS
Galym Sutimbetov
Обслуживание 0, шашлык не вкусный и маленькие.
ЖЖ
Жоха Жоха
Тамақтары тым нашарлап кеткен бағасына сай емес пловтың еты мулдем аз салаты тым аз бұл жек пірым әр нәрсе бағасына сай болу керек 👎
Аружан Ахмедова
Столы лас таза емес офисант дурыс жумыс істей алмайды кесенын ішін колымен устап кулатып акеледы чайы суып калған тамағы тож суып калған ыдыстары таза емес общем лас барлығы 🤢🤮
Тима и Ару
Все вкусно Рахмет🫠
Канагат Искендиров
Тамактары суып калган парней жуылмаган шай суык шашлык каны шыгып турго маскара
DB
Daulet Borybaiev
Отлично
Aigerim Kalikulova
Обслуживание 0 нанды колмен устап ары отеди ыдыска салмай салаттары как попало, шашлык люля куриный ужас администратор жок
Aibek Moldabaev
Тамақтары дәмді. Өте жақсы
ҚТ
Қуаныш Тастанбек
Өте лас . Таракан под столом что творится на кухние не советую, куда смотрит Сан эпидемстанция.🤮
. .
Полная Отстой Вообще не вкусно не стоит
ІИ
Ілияс Илияс
Уакытында дайын болмайды
Талгат Мошкалов
Оплата жасау кішкене проблема картамен төлей алмайсың тек перевод Егер келсеңдер каспи немесе наличкамен келіңдер
СД
Сыргалым Даулетияр
Тазалық жоқ, қыздары грубо. Самовывозга акетейн деп турган затты жаксылап упаковать етпеді. Уйге барганша майга шомылдық(((
Самал Ахметжанова
Ужасное месте ! Почему сразу после каждого гостя не убираетесь ? !!это я нашла под столом
Сапар Тынбаев
Плов отпад
ТБ
Тамерлан Бек
Обслуживание храме Ждать надо по времени минут 40
Dastan Eskulov
Готовят вкусно. Но ! Но этот обслуживание малское, отношение, ожидание по пол часа, хамское общение ужасное
Д
Денис
Хорошо приготовили манты и шурпу если заехать с утра можно прямо с пыла и жара попробовать блюдо очень вкусно.
Ермек Керей
С собой алып кеткем, 2порция 3180тг болды. Порция аз, дәміне білмим не болғанын, повар ауысып кеткен ба. Бұрынғы поварды қайтарыңдаршы, мына плов болмайды жігіттер. Енді дәмді етіп пісіресіздер деп үміттенемін.
Ерқанат Кирисхан
Тамақтары өте дәмді офицанттары да жақсы қызмет көрсетеді. Плов вообще күшті әдемі 😍рахмет жұмыстарыңыз өрге жүре берсін
МЕ
М Е
Недавно были здесь с друзьями. Сначала нам сказали, что свободные тапчаны есть, но, увидев нас, отказались обслуживать, мотивируя тем, что тапчан «для 6 персон». После долгих разговоров всё же разрешили сесть, хотя выбор места должен быть за гостями.Плов оказался невкусным, порции мяса очень маленькие. Обслуживание на нуле — грязь повсюду, сам тапчан неприятно пахнет, сидеть и есть было невозможно. Через 30 минут нас и вовсе попросили быстро освободить место. Очень неприятное впечатление, сюда больше не вернёмся.
СХ
Семсерхан Хуанар
Рахмет өте дәмді болды 🩷🥰
Adina Serikova
Астанадағы ең дәмді палау осында! 🍛🔥 «Той Палау» кафесінде өзбек асханасының ерекше атмосферасы сезіледі Палаудың хош иісі,сонымен қатар,лағман сияқты тағамдары да өте дәмді🔥 Қызмет көрсету жоғары деңгейде,тағам тез дайындалады. Астанаға келген әр адамға осында келуге кеңес беремін!☺️
DE
Daulet Esengozhin
Не принимают оплату картой, заставили стоят ждать администратора, в итоге пришли, ничего не решили.
Aidos Kalikov
Супер 👏🏻👍🏻 Кушты өте дәмді плов Әрі тез дайын болды Қол жетімді баға 👍🏻
EN
Elmurat Nurislam
Дастархангын астында ботелкелер жатыр Куту узак. Тапшандар лас ,обслуживание заман дорекы асыресе жас кыздар. Тапшаннын касына аяк киым коятын жок аяк киым Дер жолда туралы,тапшаннын ышы шашылып жатады корпелер шашылып жатыр,оте ыстык терезелеры ашылмайды ашсан жар дейды балалар шулап журеды Адам же алайын деп келме керысын ше шаршап кайтасын . Дастархан устынде кеселер толып тур азайтса боладыго сураганда бередыго неге дастархан устынде койган жартысын лады дастарханнын. Диван дары кыр кыр офицанттары телефон устап журеды касык вилкалары жок !!!!!?????
Казбек Нишанбаев
Жақсы жерге ыңғайлы, бағаларыда қол жетімді. Тамақтарының дәмі өте керемет, бешбармақтың қамыры жұмсақ, палаулары нағыз өзбек ағайындардың палауы сияқты. Кеңес беремін келіп тамақтарын дәм тартуға.👍🏽🔥🔥🔥🔥
Бигали Ниязов
Шыныменде нашарлап кетіпті. Ет емес тек тек сіңір салып жіберген. Доставкамен алмаңдар
ЛА
Лейла Ахметжанова
Ужасное обслуживание. Все указанные номера телефонов не поднимают. Заказ ждали 2 часа. Не рекомендую, обращаться. Цена изменилась. Сеты тоже изменили
A.
Asss .
Өте нашар, бағасын көтерген, келуге кеңес бермеймін.Дәмі де бұрынғыдай емес, тойпалау 2 адамдық ішіне түкте кірмейді тек өзі және кампот бағасы 5000 при этом 700гр. Бұрын сол бағаға ачучук , нан кола кіретін.сервис нашар.тугистағы меню жалған
Aibek Askarov.17
M Dzhangeldiuly
Шашлык бағасына сай емес
MT
Miras Tursynbai
Шли фолгага коспаитын шыгарсындар акша вапше уят жок косып акша жыбереды басында айтпай оплата жасайтын кезде косып
Kainar Kumarbaev
Очень маленький и жесткий шашлык. Не советую!
Муха Муха
Тамактары бурынгыдай емес официанттарына барыбыр келмейды заказ алмайды жай журебереды обслужка 0 барганга окынып калдым
Abdilazisovv
Ужасное место