Adilauto01
ЕRS .
1 айда бәрі түсіп қалды
ZS
Zhanibek Shalabekov
Отличный сервис! Рахмет за оперативную работу! Работа была выполнена в срок! Рекомендую 👍🏻
Marzhan Kulbatyrova
Огромное спасибо за качественную работу! Обязательно буду обращаться к вам снова здесь работают настоящие профессионалы. Мне починили бампер, и теперь моя машина снова в идеальном состоянии. Особенно приятно, что сделали скидку — Аким, вы очень добрый и чуткий человек. Спасибо за ваше понимание и поддержку в непростой для меня момент ваш поступок я не забуду. Пусть ваш бизнес только растёт и процветает! Всем рекомендую: ремонтируйте свои машины именно здесь — лучшее обслуживание и профессиональный подход гарантированы!
Жадра Кудайберген
Жумыстарын алга баса берсин! Жылдам ари сапалы жумыс ушин Рахмет👍🏻👍🏻👍🏻
ZA
Zhurikbayev Akbar
Тез әрі сапалы жасайды жұмыстарына береке берсін.
БУ
Балхия Уралтаева
Машина күшті боп қалды ! Рахмет !!!! Істеріңіз алға баса берсін!!
ТК
Темырхан Каирбеков
Спасибо всем работникам. Очень понравилось качество работы.
Адем Абу
Хороший сервис. Мастера опытные. Цены адекватные!
Гаухар Даулетбаева
Машинамды сырып кеткенде осы СТО- ға алып бардым, өте жылдам әрі сапалы жасап берді. Бағалары да басқалариен салыстырғанда әлдеқайда қолжетімді. Жігіттер, жарайсыңдар, рахмет!
Айгуль Абильдаева
Сапасы керемет, коп рахмет
Акмарал Абдыкалык
Керемет- жылдам сапалы жұмыс.
Алмас Сарсенов
Рахмет жігіттердің жұмыстары сапалы, көңілден шықты, істеріңе сәттілік, тек алға жарайсыңдар.
УТ
Улжан Тынгазиева
Жұмыстарыңыз өте жақсы!
Аяулым Тынгазы
Өте жақсы Сто! Жұмыстары сапалы,машинамды айтқан уақытында жасап берді. Акім мырзаның жауапкершілігі бар екен.👍
Мейрбек
Рахмет Әкім брат исің алға баса берсін
Абылай Кудайберген
Жарайсыңдар жігіттер✊🏻 айтқан уақыттарында жасап шығарып берді👍. Качественно и во время
MI
Molya Izmagambetova
Жумыстары унады жылдап ари сапалы рахмет!! Сырылган урылган жерлерди сапалы жасайды👍🏻👍🏻
Akmal Ulas
Аким бауырым сиздердің жумыстарыңызға риза болдым сапалы әрі жылдам👍👍👍👍👍
KS
Khan Sultan
Jaksy isteidi eken jumystaryn
Айсултан Смайл
Жумыс идеалный
TA
Turar Aliev
Молодцы пацаны очень аккуратно делают
АУ
Арман Усенбаев
Өз жұмыстарын білетін мамандар, кузовтық жұмыстарды өте керемет жасайды, завоттан шыққандай. Керемет так держать, жұмыстарың алға бассын.
Продажа и покупка Телефон
Жылдам әрі жақсы жасайды Мастерлері мықты👍🏼 Всем советую
Abai Torebek
Рахмееет жігіттерге жұмысқа 5 деген баға қоямын по срокам и на результат жұмыс жасайды Әкім отдуши
Bektas Tynysbekov
Молодцы ребята🤝второй раз обращаюсь уже,дело свое знают и в срок ключи выдают как обещают рекомендую ✊
Гулдарига Усенбаева
Жігіттер рахмет. Результат 👍👏🏻
ТА
Талгат Айдарбеков
Ассалаумағалейкум жігіттер қыздар Әділ авто 01 кузывных цех оиланбаи келеберыныздер аиткан срогынан алдын ала бытырып береды идиалный жумыс жасаиды
Дарханбек Абсултанов
Сапалы әрі айтқан уақытында жасап береді,кеңес берем. 👍👍
Ап
Абзал папа Абилдаев
Керемет сапада істеп беретіне көз жеткіздік Алла ісіңе берекесін берсін бауырым
DZ
D Zh
2 күн алдын артынғы вамперімді қалдырып кетіп едім, жақсылап жасап берді. Adilauto01 стосына алғысымды білдіремін.👍👍👍
Ари Байзакова
Обращалась в это СТО с договоренностью на полную полировку кузова.Уточнили сроки заранее, обещали сделать все вовремя. В реальности же,когда приехала забирать машину спустя 4 дня,стало очевидно,что полировку даже не начинали делать до моего приезда.Видно было, что работа начата в спешке. Самое неприятное мастер Аким,отказывался отдавать ключи, пока не оплачу всю сумму,включая и ту часть работ, которые просто не были выполнены.По факту деньги требуют, а работу не делают.Абсолютно не профессиональный подход. Не рекомендую. В следующий раз выберу более ответственное СТО, где уважают клиента и свое слово.
Хорошее местоположение
Солты Таймасов
Все сделали на высшем уровне)))
Ж
Жаншуак
191 APM 02 жаксы братан
АЖ
Асель Жанабай
Молодцы ребята 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
DA
Diana Askarova
Как всегда, все на высоте. Ребята молодцы, все делают быстро и четко.
БС
Багдат Сапаров
Adilauto01 ұжымына алғысымыз шексіз Жұмысына тыйанақты жігіттер Азим бауырыма мың алғыс жұмысына адал бағаларыда қол жетімді. Машинан как заврд шығарып берді супер
НЖ
Назерке Жүніс
Сто прям отличное все быстрее резулат просто вау😍😍
MI
Molya Izmagambetova
Отличное сто все быстро качественно сделали👍🏻👍🏻👍🏻