СТО
Ремонт бензиновых двигателей
Службы
Nazeka ✨
Дөңгелекті жылдам әрі сапалы ауыстырып берді👍 Өздері де көңілді жақсы адамдар. Әрі әлдеқайда арзан. Далада Шапкам түсіп қапты😄
ГТ
Гульмира Токбергеновп
Өте жақсы,тиянақты, тез жұмыс жасайды екен. Молодцы, рақмет
Санжар Серикбай
Сервис өте жақсы жігіттер тез әрі сапалы ауыстырып берді
MS
Makpal Shakirova
Все отлично! Быстро поменяли шины
РК
Руслан Калтурсынов
Жылы іші, тез көтеріп жасап берді👍👍👍👍 рақмет жігіттер!!! Бағасыда 2,3 мынға арзан
ТМ
ах
а х
хороший автосервис
Жанәділ Қалжан
Бір сөзбен айтқанда, жылы жерде сапалы жұмыс!
Р
Русслан
Жақсы шиномонтажка жылдам әрі ұқыпты жұмыстейді жылы бокс алға жігіттер жарайсыңдар РАХМЕТ
Азамат Маркабаев
Жаксы тез жасап берді жігіттерге рақмет.
Нурсултан Бугенбаев
Хороший, теплый бокс, мужики все четко сделали, рахмет
ДА
Данияр Ашимов
Отлично грамотно поменяли шины!
Ermanat Serikbay
Качественно, быстро, удобно, Рекомендую
YS
Yerlan Serkebayev
Спасибо мастерам за работу!
Ulgas Nurlybekov
Чисто, тепло, быстро, отлично! Рахмет! Цены огонь!
Серик А
Подняли, сняли, отбалансировали, поставили. Все четко.
AJ
Arsen Jan
Лучший СТО, всем советую 10/10 Шинка
АE
Альтаир Epболатов
Ужас какое то а не сто
ИГ
Иван Гаврик
Агашка молодец быстро и качественно сделал ходовку спасибо
ББ
Бауржан Бакиров
Алдын ала жазғанмын, қандай көлікте не жасау керектігін. Жұмыс пен уақыт бойынша келістік. Барсам, машинаны көтергеннен кейін, ой мен мұндай жұмыс істей алмаймын, менің бүйрегім аурады, мен ойладым бұл осылай шешіледі.Өзі де жас жігіт емес, кішкене ауырлау жұмыс істей алмайтындығы көрініп тұр. Шын айтқанда,түсінбедім, қаншама жерден келдім. Не үшін шақырады, клиенттерді қинатып. Ұсынбаймым!!!
ДТ
Думан Тулеуов
Очень отличное сто + шиномонтаж, дядька поменял шины все 4 , сервис отличный , на совесть делает, советую всем !!!! Цена, скорость, качество все супер✊ Алла разы болсын агама, тек жумысыныз берекели болсын🤝
GI
Guni I
Спасибо ребята сделали быстро Качественно Рахмет
ББ
Бауыржан Бауыржан
Мастер отличный
НЖ
Наурызбек Журімбетов
Тамаша жер!!! Окинбейсиндер келиндер кориндер!!!
Darhan Tapenov
Керемет СТО.Қызмет көрсету деңгейі жоғары деңгейде.
Серик
Отл сто
D7
Dolya 777
Обращался на СТО с бензиновым Toyota Surf — были проблемы с двигателем: троил и жрал масло. Мастер Еркін провёл полную диагностику, нашёл причину и всё грамотно отремонтировал. Сейчас мотор работает ровно, тяга отличная, масло не ест. Очень доволен качеством работы и отношением к клиенту. Еркін — настоящий профи своего дела. Огромное спасибо! Рекомендую это СТО всем, кто ищет надёжный и честный сервис.
Есбол Кожаков
Керемет! Жақсы жасап берді. Мотор майы және моторды тексеріп алдым. Респект!!!
Муратбек Оспанов
Оте керемет сто барине совет берем
Арман Абуович
Хороший мастер
ОС
Орал Садманов
Качественно, мастер 👍, цена доступна
ДА
Дамир Айткужанов
Хорошее СТО, и самое главное человек знает что делать. Сделал диагностику, и быстро и качественно поменял мне ходовую
Алмаз Канатов
Спасибо ребятам быстро оперативно, самое главное качественно заменили все детали, узлы + переобули колёса очень адекватные цены, огромное благодарность мастеру Ереке👍👍🤝
Саян Мазабеков
Спасибо большое быстро , качество и самое главное по хорошей цене поменяли балон
Айнажан Баженова
Пинают шины как так будто в бою. Я понимаю это не их имущество. Отвратительное обращение к чужому. 100 раз пожалела. Еще орали на меня и пытались убедить что колесо так не выйдет. Я не первый раз меняю шины , но такое отвратительное отношение к чужому имуществу первый раз. Ужасный сервис
Муратбек Кудияров
Данное СТО мне очень понравилось, специалист широкого профиля, поможет с любым вопросом и по неисправности автомобиля, рекомендую всем! Бокс чистый и тёплый, цены приемлемы, ремонт машины соответствует качеству. Желаю всем удачи.
Абай Арыстанов
Базар жоқ машинаны көтеріп шиналарды ауыстырып берді. Еще ходовка тексертіп алғансыңғой астын барлығын қарап. Рахмет істеріңіз дін берекесін берсін Алла тағала
Бро Бро
Иши жылы екен, таза, арзан, жәнеде тез істеп берді 👌👍 рақмет алла разы болсын!!!
Meyir Nurushev
Өте керемет сервис жігіттер молодец өз ісінің маманы өкінбейсіңдер келсеңдер
Жасулан Кобенов
Сто, шиномонтаж өте керемет, жігіттер шебер, арзан. Бизнестеріңіз алға баса берсін.
Мансур Алламов
Керемет, оборудование жап жаңа, іші таза, бокс үлкен, өз басым келіп тұрамын машина жөндетуге, Көлігіңіз сынып қалса, келулеріңізге кеңес беремін.
Yerlan Kabylkairov
Теплый бокс, подъемник, приятный мастер, работает аккуратно, шиномонтаж, балансировка , ходовка. Новое оборудование. В общем рекомендую
Самат Рысалиев
Сапалы әрі жылдам. Еще іші таза, жылы !!!👍👍👍👍
Алиш Алиш
Рахмет сізге! Жылдам әрі танертен ерте ашылад!👍
A
Astana
Шины поменяли быстро и помещение большое две машины помещаются сразу
ЕЖ
Еркин Жусупназаров
Качество обслуживания на высоком уровне Работает аккуратно.Хорошо знает свое дело
Бексұлтан Қорғанбаев
Маған ұнады тап-таза жер екен. Барлығы жап жаңа, тез жөндейді бағасыда қымбат емес. Келіп тұрамын, клиентпен өте жақсы сөйлеседі екен. Барлығын түсіндіреді қажет болғанда. Үлкенн рахмет!