Khan perfume
Косметика и парфюмерия
Pernesh Sagynbek
Альбина қызға рақмет көп 🤭 Өзім осы жерден алам иістры 2-4 күн тұрады маған қатты ұнайды иістеры келіп алып көрсеныздер болады🥰🩷
ЫД
Ырыскелды Джоробеков
Прафюмдарыңыз керемет ісиі сапасы өте жақсы екен маған ұнады 🥰
Мадина Мелдеш
Сапалы қызметтеріңізге сервиске рахмет💐қайта келемін💐💕
Kp
Khan perfume
30 декабря 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз🤗КҮТЕМІЗ
ЛО
Лаура Оекенова
Сапасы оте жаксы ! Альбина сыпайы оз жумысын оте жаксы биледи!
aysha dsm
Хочу поблагодарить консультанта Албину за профессионализм и помощь! Долго не могла определиться с выбором аромата — хотелось именно "холодный" запах, но самой было сложно понять, какие духи подойдут. Албина подробно рассказала о каждом аромате, показала все подходящие варианты и помогла сделать выбор. Благодаря её совету я нашла именно то, что искала. Спасибо большое за отличное обслуживание!😍🙌🏻
Jansultan Mirash
оте керемет истеры 3-4 кун калады тез кетпейды Албина керемет сатушы барлыгын анык жане кушты тусындыреды
СЕ
Сая Ертуган
Альбина продавецке өте рақмет☺️ Күшті иістеры мен алдым иісі 3-4 күн тұрды Диор Мисс алғам әлі қолданам рақмет Альбина ❤️
TA
Tolqin Amanbai
Оте керемет парфюм😘😘😘озиме катты унады !!!!Қолданып көрулеріңізге кенес беремин алгандарынызга окинбейсиздер!!!!Бір себсен 3кун турады !!!!!
Daryn Amanbai
Парфюм очень хороший я советую парфюм купить 👍🏻👍🏻
Талшын Аманбай
Иістері стоящий киімде ұзақ сақталады шлиф күшті советую алуға продавец консультация күштті жасайды таңдауға көмектеседі даже доставкаменде алдырамын😍🥰👏🏻
Аида Джынгыл
Парфюмдары керемет👍👍👍👍 Денеде узак турады😊 Неше турли иыстер бар,продавецтериде жаксы.Оте кушти,керемет точка.
AT
Aisultan Talgatuly
Менын апшемнын магазины смело келе берындер.Айсултаннан келдым десеныздер 10%скидка болады
023 nmr
Быстрая консультация, хорошие цены и только оригинал. Спасибо магазину! Очень довольна обслуживанием — персонал вежливый, помог быстро подобрать аромат под мой вкус. Всё аккуратно упаковано, и видно, что магазин заботится о своих клиентах.
Айкын Аманбай
Өте керемет парфюм мен уже көп рет алдым бір мін жоқ алуға кеңес беремін
Alua А
Оригинальные духи, аромат держится долго, идеально 😍
Бекжигит Эркинов
Өте сапалы әрі топ парфюмдер, иісі 2-3 күнге дейін сақталады. 1 емес уже 4-5 рет алдым, сатып алуға кеңес беремін.✔️
BA
Bekbolat Amangeldi
Уходят с рабочего места раньше времени(