Crown
Магазин электроинструментов
Электроинструменты оптом и в розницу
Позвонить
Серик Серик
Асалаумаг алейкум
Woody Allan
Искал одну вещь, её нигде не было, пришел сюда -нашел все что хотел. Отличный сервис в добавок !
Айдын Баймаганбетов
Өте сапалы және қол жетімді бағада іздеген инструментіңді табасын керемет магазин
МО
Мөлдір Оразбай
Осымен бір емес, бірнеше рет бардық, товарларға выбор өте көп, адамдармен жұмыс жасауы өте жоғарғы деңгейде. Руслан ісіңе Алла берекесін берсін, өсе бер, дами бер, всем рекомендую, там цены просто 🔥🔥🔥🔥🔥
Аяулым Болат
Өте сапалы тиімді бағада іздегенін бәрің тауып береді
BK
Bahyt Kaiyrbekova
Очень качественный и много функций , всем советую!
Т
Тоты
Недорого.Доступные цены.Качественные товары!Всем рекомендую!!!
ZN
Zhanna Nyazbekova
Іздеген затты сапалы әрі тиімді бағада табуға болады.
к
карлыгаш
Керемет магазин қызмет көрсетуі сапалы. Товарлары да сапасы тамаша
Marat Baishuakov
👍магазин добротный
Азамат Sultanbek
Өте жақсы тауарлар сапалы
РФ
Руслан Фазылов
Багасы арзан алган заттар сапалы
ЖН
Жасулан Найман
Таварлары кол жетимди и качественный инструментер Руслан ісің орге жузсин всем рекамендую народ.
2X
270889 X
Очень большой выбор электроинструментов,покупала там дрель и шурпавер. Обслуживание на высшем уровне,продавец все показал,объяснил и проверил весь купленный мною товар. Всем советую 👍👍👍
Руслан Кобейсин
Очень хороший Качественный инструменты
ӘА
Әміре Айдосов
Руслан жаксы тусындыреды багалары арзан екен👍
Анара Боранбаева
Русланга рахмет барин тусиндирип ози корсетип берди рахмет жумысынын берекесин берсин
ЖИ
Жадыра Исатаева
Багалары өте тиімді, іздеген заттарымның барлыгын таптым! Жігіттерге көп рахмет 👍🏻
SS
Sherkhan Syezgazyuly
Руслан ағадан инструмент алдым өте арзан жақсы түсіндіреді👍👍👍