Crown
Магазин электроинструментов
Электроинструменты оптом и в розницу
Позвонить
Серик Серик
Асалаумаг алейкум
Woody Allan
Понравилось
Искал одну вещь, её нигде не было, пришел сюда -нашел все что хотел. Отличный сервис в добавок !
Айдын Баймаганбетов
В восторге
Өте сапалы және қол жетімді бағада іздеген инструментіңді табасын керемет магазин
МО
Мөлдір Оразбай
В восторге
Осымен бір емес, бірнеше рет бардық, товарларға выбор өте көп, адамдармен жұмыс жасауы өте жоғарғы деңгейде. Руслан ісіңе Алла берекесін берсін, өсе бер, дами бер, всем рекомендую, там цены просто 🔥🔥🔥🔥🔥
Аяулым Болат
В восторге
Өте сапалы тиімді бағада іздегенін бәрің тауып береді
BK
Bahyt Kaiyrbekova
В восторге
Очень качественный и много функций , всем советую!
Т
Тоты
В восторге
Недорого.Доступные цены.Качественные товары!Всем рекомендую!!!
ZN
Zhanna Nyazbekova
В восторге
Іздеген затты сапалы әрі тиімді бағада табуға болады.
к
карлыгаш
В восторге
Керемет магазин қызмет көрсетуі сапалы. Товарлары да сапасы тамаша
Marat Baishuakov
👍магазин добротный
Азамат Sultanbek
Өте жақсы тауарлар сапалы
РФ
Руслан Фазылов
В восторге
Багасы арзан алган заттар сапалы
ЖН
Жасулан Найман
В восторге
Таварлары кол жетимди и качественный инструментер Руслан ісің орге жузсин всем рекамендую народ.
Ботагоз Абулкаирова
В восторге
Очень большой выбор электроинструментов,покупала там дрель и шурпавер. Обслуживание на высшем уровне,продавец все показал,объяснил и проверил весь купленный мною товар. Всем советую 👍👍👍
Руслан Кобейсин
Очень хороший Качественный инструменты
Әміре Айдосов
В восторге
Руслан жаксы тусындыреды багалары арзан екен👍
Анара Боранбаева
В восторге
Русланга рахмет барин тусиндирип ози корсетип берди рахмет жумысынын берекесин берсин
ЖИ
Жадыра Исатаева
В восторге
Багалары өте тиімді, іздеген заттарымның барлыгын таптым! Жігіттерге көп рахмет 👍🏻