Швейные ателье
АӨ
Ардақ Өнербекқызы
Үшінші рет киімімді сеніп тапсырып отырмын. Шалбарымды бердім, өте қатты ұнады! Тігісі мінсіз, бәрін дәл өлшеп, әдемілеп, таза қылып отдуши жасап береді. Қарапайым жөндеу ЕМЕС, нақты кәсіби жұмыс істейді 👍 Қызмет көрсетуі сыпайы, сапалы, уақтылы, бағасы да қолжетімді.
Мельс Машенов
Ризамын кушты екен😍😍
Р
Райхан
Постоянно обращаюсь и всегда довольна результатом! Подшить брюки всего за 10мин!Мастер своего дела!Любое время напишу ей на уатсап, принимает как нам удобно!Хочу выразить огромную благодарность этому ателье!
Абылай Кз
Өз ісінің шебері , тез әрі , тиянақты тігіп берді👍🏻
30 августа 2025, официальный ответ
Абылай!Рахмет жағымды пікіріңіз бен бізді бағалағаныңыз үшін👏
КО
Канат Омаров
Ол кісі уатсаппен тезірек қабылдайды, өткенде біреулер сыртта іздеп жүр, звондап или уатсабына жазыңыздар! Үйінде тігеді, бірақ жақсы тігеді. Біз отбасымызбен тек осы тігіншіге көптен бері киімдерді қысқартуға әкеліп жүрміз.
7 августа 2025, официальный ответ
Рахмет жағымды пікіріңізге!
Алмаз Жуанышбаев
Хочу выразить огромную благодарность этому ателье за превосходную работу по нанесению принта на мою одежду! Я был приятно удивлен, насколько тщательно и профессионально подошли к проработке каждой мелочи, особенно надписей и шрифта. Это не просто нанесение, а настоящее искусство! Отдельное спасибо за то, что предоставили полноценную поддержку в дизайне. Моя идея была не до конца сформирована, но благодаря вашим специалистам, мы вместе создали идеальный макет. Результат превзошел все ожидания — принт выглядит просто бомбически, и я уверен, что он продержится долго. Если ищете, где сделать качественный принт, то вам точно сюда!
aydame baayazit
Көп-көп рақмет айтамын!🥹 Ең сүйікті шалбарымның сыдырмасы бұзылып, енді болмайды деп ойладым… Бірақ сіздер нағыз сиқыршы сияқты бәрін керемет етіп жөндеп бердіңіздер! Енді жаңа шалбардай!✨ Жұмыстарыңыз өте ұқыпты, тез әрі сапалы. Міндетті түрде тағы да келемін!🫶
Ainara Satzhan
Заказываем уже второй год футболки с принтами!Качественно и быстро сделали! Рекомендую всем!
sK
sanzhar1972 Kuandyk
Уатсаппен жазылып тапсырып кетем. Осы тігіншіге көп военный киімдерімді қысқарттым. Бағасы жақсы.
Айым Садыкова
Лучше ей писать на ватсап заранее! Уже третий раз сдаю вещи!Очень аккуратная женщина! И дешевле у нее. Оставила в этот раз 4шт брюки. Брюки были сшиты с высоким качеством. Всем советую!
Спасибо, приходите еще!
Матлюба Башкараева
Оте жақсы тігінші, тігістері тегіс, аккуратный. заказ алса, оз уақытында бітіруге тырысады Маған унайды
Көп рахмет!
ДИ
Динара Изембаева
Очень довольна качественно .
Arina M
Очень довольна работой ателье! Всё аккуратно и быстро. Мастерица доброжелательная и приятная женщина. Спасибо большое!
Спасибо!Очень приятно!
Акниет Байжигит
Жақсы әрі тез жасайды екен өщіме ұнады , әрі үйдің қасынан , бағасыда қол жетімді ❤️
Аскар Ислямов
Сдал три вещи на подгонку в 12:00. К 9 часам вечера все было готово. Все как я просил. Большое спасибо! Просто рекомендую! Это редкость, человек зарабатывает тем, что делает свою работу с душой и поднимает настроение нам!
Индира Левина
Хорошая швея! Все быстро четко
ZS
Zhuldyz Sharipova
Ателье очень классное💯👍🏻 Мне понравилось 😍
Aiganym Sailaukhanova
Всем рекомендую! Все аккуратно и своевременно сделали, получилось так как я хотела, учли все моменты, поэтому огромная благодарность! Обязательно вернусь к вам еще раз!!!
О
Олжас
Рахмет, осы кисиге еки рет шалбар кыскарттым
Акку Талгатқызы
Керемет шықты тапсырыс 😍 өз ісінің шебері👍👍👍
Madina ✿
Күшті ателье 👍🏻👍🏻👍🏻
AI
Arailym Ibrayeva
Оперативно и красиво сделали мой заказ
Yerke Toktarbekova
Ателье мне понравилось, все очень классно получилось, а также своевременно сшили. Благодарю
AI
Arai Ibrasheva
Ателье очень класнное 👍 Быстро самое главное раньше времени сшили. Спасибо вам за работу 💐💐💐 Процветание вашему ателье.
Alma Arystangalieva
Өте керемет ателье. Қызмет көрсету сапасы 👍🏼. Всем советую
Aйгуль Өтебек
Өте керемет,барі ұнады.Әдемі ,сапалы тігіп берді.
12 ноября 2024, официальный ответ
Айгүл ханым пікір қалдырғаныңызға көп рахмет!
SO
Saniya Orynbasar
Жолдасымның шалбарының балағын жылдам, әрі тігістерін түп-түзу етіп тігіп берді. Бағасы да қолжетімді. Үйіміздің маңындағы үнемі баратын ательеміз👍
12 ноября 2024, официальный ответ
Ұнамды пікіріңізге рахмет. Қуаныштымын сіздерге ұнағанына!
Сымбат Исламова
Жұмыс өте жақсы деңгейде орындалды, көп-көп рахмет сізге! постоянный клиентіңіз болуға дайынмын!🙂👍🏼
12 ноября 2024, официальный ответ
Сымбат ханым сізге рахмет! Әрқашан қызмет көрсетуге дайынмын мен де!
R0
Rustam 08091991
Өте керемет ателье Жылдам және тез уақытта куртканын жағасын тігіп берді 👍
НН
Нургалиев Наурызбек
Жақсы қызмет көрсетілді. Ойымнан шығатындай тапсырыс дацындап берді. Кеңес беремін
15 октября 2024, официальный ответ
Рахмет, жағымды пікіріңіз үшін!
ГА
Гулназ Ахмедалим
Көңілімнен шықты, жылдам әрі әдемі тігіп берді😊
MM
MM M
Өте жақсы сапада рахмет
Аружан Адилбаева
Очень довольна качеством выполненной работы.Пошив очень качественный и быстрый
НА
Нигора Азмидинова
Өте сапалы және жылдам Тапсырыс беріңіздер👍👍👍
Айгерим Сулейменова
Айдын ханымға рахмет,жұмыстары сапалы, Ісіңізге береке берсін!💯
Асель Абдыхаликова
Жақсы тігінші маған ұнады
СО
Сезім Олжаскызы
Тапсырыс тез қабылдап жылдам жасап берді ойымдағыдай шықты рахмет еңбегіңіз жемісті болсын
МТ
Макила Торгаева
Супер ателье. Быстро и качественно.
ОР
Оппо Рено
Керемет еңбегіңіздің жемісін көріңіз 🥰🤗
TA
Tokzhan Akhmetbaeva
Күшті,ісіңізге береке берсін.
Aidana Akhmetbaeva
Күшті,ісіңіз алға баса берсін!
МТ
Макила Торгаева
Өте керемет өз ісінің маманы және сапалы . Қолың дерт көрмесін
Айгерім Ануарбекқызы
Керемет өз ісінің нағыз маманы деп айталамын! Сізге үлкен,үлкен рақмет! Ісіңізге береке берсін! 😘😍 клиенттеріңіз көп болсын! Жұмысыңыз алаға баса берсі тфай тфай көз тимесін!
Светка Соколова
Отличное ателье,заказ выполнен хорошо, качественно.Заказывала жилетки детям. Успехов!
ES
Erlan Stamkulov
👍 өте жақсы тігеді екен качество керемет молодцы алға
FT
Friday Thunder
Очень классное ателье
ДШ
Дінасыл Ш
Жаксы болды уйдин жанында, исиниз берекелі болсын