Саржайлау
мясной магазин
4.1
Огромный выбор халяль-конины, баранины и говядины! Полуфабрикаты
4.1
7f
76 fiona
Выбран компанией
Өте керемет дүкен ,Барлық өнімдері дәмді ,Ет ,Сүт өнімдерін тұрақты түрде алып тұрамын
5 мая 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо за добрые слова ❤ Рады были вам помочь.
Дархан Картаев
👍🏽
ТМ
Танирберген Мирзалиев
Закрывается раньше 21:00
10 декабря 2025, официальный ответ
Иа бугын Ертерек қайттіқ жумстан
Айсулу Ахметова
Непонятный фарш у них, толи кожа толи требуха, и по цене дороговато.а Мясо состоит 50-60% костей
Aigerim Ten
Осымен сіздерден екінші рет суп набор алып турмын прям ужасный! Шынайы отвыз болсында! Ет деп айтуға келмейді, қатты 6 сағат қайнаттым масқарағой тастай қатты ақшасына тұрмайдыда алуға! алмаяқ қойыңыздар! Уялмайсыздарма алдап сатуға🤦🏽♀️ Біз сияқты алданпп қалмаса екен адамдар👎🏻
BR
Botagoz Raiymkul
Еттері всегда свежий. Күнде свежий қылып алып тұрамын. Ет керек болса, тек осы Сарыжайлауға келем. Еттен бөлек сүт өнімдері бар. Қымыз, айран, сүтті жиі аламыз. Бір рет те көңіліміз қалған емес. Полуфабрикаты да сатылады. Бірақ алып көрмедім. Жалпы, дүкен иелері өте жағымды кісілер. Істеріңіз дами берсін!
БК
Баглан Каиржанова
Брала до этого фарш, был нормальный. Сегодня дети попросили манты, в итоге весь аппетит перебили, кушать невозможно, какие то хрящи и жилки🤦🏼♀️. Последний раз когда беру у вас👎🏼 и цена то не маленькая, можно было на совесть делать
Айхан Айбек
Фарш оте нашар басында жаксы еди!! Сосын багасын кымбат кылып тастад
Айдана Бейсембаева
Купила фарш 2кг в итоге он состоит 30% из мяса и 70% жир. Просто кушать его невозможно. Не советую ужасный магазин. На совесть не работают 👎🏻
Еркебулан Кайратович
Алған ет Кәрі жылқы болып шықты . Исі бар нашар еттері.
OK
Orken Kanymzhanova
Ет дәмді үнемі балғын
AN
Armangul Nagachbai
Бәрі жақсы тек өз етіңді тартқызғаның үшін 400 теңге деген өте қымбат, әкімшілік келіп тексерсе !
ZI
Zarifa Isabekova
Еттериңізден тезектин исі дамі шығып тұр бурын жаксы еди мен ылғи алам сіздерден келесі жолы ман беріңіздерши иісіне
Дана Касымова
Каждый раз фарш как желе, добавляют непонятно что. Есть невозможно.БЕССОВЕСТНЫЕ!!! Не первый раз беру здесь мясо. Каждый раз обманывают. Других мясных рядом нет к сожалению. Там ходит женщина продавец и своим видом отгоняет покупателей. Мясо дорогое ещё и накидывают сверху бессовестные. НЕ БЕРИТЕ ЗДЕСЬ МЯСО! ПРОДАЮТ КОТА В МЕШКЕ а не мясо. Позор вам.
Abzal Karimov
Откен апта жұмада, 1 кг шұжық сатып алдық. Онша ұнамады. Еттің бір бөлігі шұжықтын ішінде жақсы болды, ал бір бөлігі қатты, құрғақ болды. Ішінде әртүрлі ет араласқан сияқты.
Sandugash❣️🌿 ☀️💜
Мен 1ші рет барғанда ұнамаған. Себебі Звондап сұрағанда басқа бағаны айтты, 10минуттан соң барғанда басқа бағаны айтты. Бізде қазір баға көтеріліп кетті деп. Сол кезде ренжіп кеткенмін, қызық екен енді келмеймін деп. Бірақ фарш керек болып, 2ші рет бардым араға 2/3ай салып, фарш алдым, фарштары өте дәмді екен, содан қайта ойым өзгерді. Келіп алу керек екен деп.
Айнагуль Кайрат
Когда открыли мясной, мясо было очень вкусное, сейчас же просто кошмар 🤦 фарш воняет при приготовлении отдает не понятно чем, даже не жиром! Очень много добавляют жира к тому же еще. ( к сожалению по близости нет другого мясного магазина. Скорее всего хозяева понимая это, начали наглеть. Для себя поняла что лучше буду брать курицу, когда под рукой не будет говядины- чем брать у них( Купила кг фарша за 4000 тг и после приготовления начал вонять, копытом 🫤 Как так вообще без понятия 🤷♀️
Болат Дамежан
Отте керемет дукен Барлык казакаша тусындыреп береды. Нан каймак сут айран таза ауылдыкындей оз енбектеры
7 августа 2025, официальный ответ
Рақымет
ДА
Дана Аймаганбетова
Фарш еттери свежый прям зор
6 августа 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Благодарим, что выбрали нас 🙏👌 Мы старались.
Акжунис Алипкалиева
Басында еттерін,фарштарын тұрақты алып жүрдім 4-5рет .Кейін қатты бағасын көтеріп жіберді. Фарштары басында майы аздау,еті көптеу еді. Қазір 50/50. Котлет жасағанда майы ағып еттен ештеңе қалмайды почт🤦♀️
Аяжан Т
Ет дәмді, қай кезде Барсаңыз да есік ашық тұрады. Еттен бөлек, сүт, қымыз, екінші қабатта дайын тамақ бар👍👍
KZ
K Z
Купили шашлык из баранины 2 кг :во первых очень много кусков жира было ,а мясо не могли разжевать одни жила ,отдали собаке ,даже собака не стала есть ! И продавец женщина грубая очень !
aa
aaa a
Мясо свежее
Arman Arai
Осы дукеннен әрдайым ет аламын , фарш аламын . Өте дәмді , сапалы . Бақлара қалайша жаман дегеніне таң қаламын . Қызғанғаны ма деймін . Рахмет сіздерге , саудаларыңыз болсын .
27 июля 2025, официальный ответ
Arman, добрый день. Большое спасибо за отзыв, приезжайте ещё 🙏🏼
KA
Kuanysh A
Табиғи өнім, тұрақты осы дүкеннен аламыз
27 июля 2025, официальный ответ
Спасибо, Kuanysh, за приятный отклик 🤗 Рады были вам помочь!
LA
Laura Amangeldiyeva
Фарш өте керемет уже 7/8 рет алдым катты ұнайды ешкандай сіңір жоқ тез піседі ешкандай ішек карын косымаған ұялмай канақ шықырғанда алып жасауға болады ұсынамын сатушыларда өте жақсы өзіме осы дүкен ұнайды..
Аруа Саят
Муж купил тут мясо, приготовила котлеты местами не жуется жир такой или что не знаю, думала ладно может на котлеты не подходит, сейчас жарила фарш для подлива, запах стоял очень сильный К сожалению не планируем снова тут покупать
OM
Oraz Manan
күшті жәйлі !
DB
Damla Bahar
Мясо дорогое, но это самый близкий мясной магазин в округе.
Ardak Tussupbekov
Еті дәмді екен. Қазысы әсіресе👍👍👍
22 июня 2025, официальный ответ
Ardak, добрый день. Спасибо вам большое за отзыв и оценку 💛 Были рады вас видеть 🙏🏼
Талшын Сейдахметова
сервис на 0 не советую, на аудио он говорит что говядина и конина начинается от 3000тг после когда еще раз спросила и его ответ прям специально делает как будто что то не понимает
Биржан Касымхан
Ылғи фарш аламын , өте жақсы
15 июня 2025, официальный ответ
27 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо вам большое за высокую оценку. Всегда вам рады 🌸
KT
Kim Tukem
Я постоянный покупатель этого магазина Ну вчера меня обманули что казы состоит из мясо и жира,ну там был сплошной жир , получается я купила жир за 8тыс тенге,вернулась к вам в магазин в ответ слышу я не знаю,имейте совесть когда продаете ,советую больше не заходить в этот магазин
Айгуль Жакупова
Брали мясо говядину в этом магазине. Мясо вкусное. Хотим на зиму заказать согым
21 мая 2025, официальный ответ
Рақмет
Arailym Shildebayeva
Ең таза табиғи дәмдісі осында Уйдің қасында ашылғаны керемет болды 😋
13 мая 2025, официальный ответ
Arailym, добрый день! Благодарим за теплые слова 💛 Очень приятно 😁
Кеше мен бауырсақ , қаймақ и фарш алған болатынмын. Өте дәмді көңілімнен. Енді осы жерден алатын боламын
10 мая 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо за отзыв и высокую оценку, были рады знакомству!
Виктория Естаева
Всегда вкусное мясо. Даже молоком пахнет. И выпечка у них вкусная. Детям очень нравится. Беру всегда Кызыл иримшик 😋
Здравствуйте. Спасибо большое за отзыв и высокую оценку 🙏 Ждём вас снова 💛
ZA
Zhamila Aitkulova
Еті дәмді,жұмсақ қонаққа астық. Рахмет! Қолдың айраны Сүті Құрт Шұжық Қазы тағысы тағы дәмі керемет👍👍👍👍
5 мая 2025, официальный ответ
Добрый день! Спасибо большое, что оценили 🙏👌 Обращайтесь.
Nurzhamal Nukenova
Ракмет бізге унады кушті екен сапалы баріде кушті екеен ракмет еттері жумсак ише аирандарыда баріде бар еккеен курт сарв май баріде бар
5 мая 2025, официальный ответ
Nurjamal, здравствуйте, большое спасибо за отзыв и высокую оценку. Мы стараемся.
Aisara Serik
Етті ылғи да осы жақтан аламыз бәрі свежый👍
4 мая 2025, официальный ответ
Рақмет
ZS
Zagipa Samet
Еттері өте дәмді , халал таза сойылған еттер екен!👍👍👍
Коп рақмет
Акбота Кудайбергенова
Очень рада, что открылся в нашем районе мясной магазин. Мясо , фарш свежий без запаха, молоко домащнее вкусное, вчера холодец купила на пробу, вкусный. Процветания, держите марку.
КС
Ким Сон
Кушти рахмет
Куралай Сеитова
“Сарыжайлау” ер өнімдері дукенінен қаймақ сатып алған едім, дәмі өте сапалы, құнарлы екен. Ауылда осындай қаймақ жеп өскен бақытты балалық шағыма бір сәт оралғандай болдым. 10/10, Қызмет көрсеткен Мария өте сыпайы жан екен. Осы дукеннің өнімін алуға тағы келемін деп ойлаймын. Сіздерге де кеңес беремін.
5 мая 2025, официальный ответ
Добрый день! Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе!!! И, конечно же, ждем вас снова 😉
EE
Elvira Edilova
ТАЗА ТАБИҒИ ӨНІМДЕР САТЫЛЫМДА ЕКЕН. Сүт өнімдері ет болсын барлығы свежий дәмі тіл үйіреді. Сарыжайлау дүкеніне әрдайым алғысым шексіз. Жұмыстарыңыз алға баса берсін,тек сәттілік!
Добрый вечер! Спасибо большое, что выбираете нас 😉 Были рады помочь ❤
Erbol Ogaz
Керемет қалал
Doctor Copernicus
Место уже открыто. Продают не только мясо, но и другие продукты домашнего производства, а также разные чаи! Жаль, поставки свежего мяса нерегулярны! А так, хороший магазин, семейный бизнес сразу видно.
Добрый день! Спасибо вам за ваш отзыв ❤ Рады сотрудничеству 🙏🏼