Данышпан

Центр развития
Мира Мусина5 отзывов
24 декабря 2024, официальный ответ
Рахмет , Мира ханым. Қызыңыздың білім деңгейі көтерілгеніне менде қуаныштымын. Маған сенім артқаныңыз үшін алғыс айтамын. 🙏
Айголек К.18 отзывов
5 ноября 2024, официальный ответ
Рахмет үлкен, бізге сенгеніңіз үшін, қызыңызға ұнағанына құаныштымыз! Ұзағынан болсын!🙏
NA
Nazerke Aitbayeva20 отзывов
5 ноября 2024, официальный ответ
Қайырлы кеш , Назерке Айтбаева, біз өте қуаныштымыз бізге осындай керемет пікір қалдырғаныңыз үшін…
ЗП
Зарина Парманова3 отзыва
5 ноября 2024, официальный ответ
Қайырлы кеш ,Зарина ! Бізді таңдағаныңыз үшін ризашылығымызды білдіреміз! Біз тырысамыз әрдайым жаңаруға, жақсартуға 🙏👍👏👏👏🤗
Айнур Ширгайбаева1 отзыв
Мурат8 отзывов
24 декабря 2024, официальный ответ
Спасибо , за ваш отзыв, мы рады что вам понравилось
СД
Сауле Джусупова13 отзывов
5 ноября 2024, официальный ответ
Сауле, здравствуйте! Благодарим за доверие 🙏👌 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
ГЕ
Галия Елубай14 отзывов
8 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за доверие!!! Мы рады, что вам всё понравилось 🤗
Айтахметова Айгерим13 отзывов
5 ноября 2024, официальный ответ
Айтахметова Айгерим , пікір қалдырғаныңыз үшін үлкен рахмет! 🔥 Бізбен бірге болғаныңыз үшін қуаныштымыз. 👏👏👏👍
baktiyar -3 отзыва
5 ноября 2024, официальный ответ
Baktiyar, қайырлы кеш, алғыс білдіреміз, және ризамыз кері байланыста болғаныңыз үшін!🙏👏👏👏
Ілияс Қантаев3 отзыва
5 ноября 2024, официальный ответ
Ілияс, добрый день, благодарим, что уделили время и написали отзыв 🔥 Ждём вас вновь ❤
РШ
Рамазан Шакиржанов39 отзывов
5 ноября 2024, официальный ответ
Рамазан, и вам доброго вечера!
TZ
Temirlan Zhanuzakov6 отзывов
5 ноября 2024, официальный ответ
Temirlan, добрый день. Спасибо большое за доверие!!! Приходите, будем рады вас видеть ❤