Табақ Тарту
4.2
4.2
EM
Elvira Mussina
раньше покупали тут фарш в самом начале, было вкусно. Уже второй раз фарш с каким-то вкусом неприятным, ужин выкинули, потому что все отказались есть. Деньги на ветер
dayzxw _
👍
LШ
Leila Шаритова
Мамам фарш осы жерден алып еды әжептәуір акшага. Фарштын сапасы өте нашар майлы, сыныры көп арасында тас, кум түседі. Алып керек жок
ГА
Гульмира Ахметжанова
Өте жақсы дүкен. Бәрі бар тағамдардың сапасы жақсы. Маған ұнады
Манар Абденов
Покупали мясо, очень вкусная, свежая, советую всем.
Сымбат Алдабергено
Ен жаксы дамды
Altynai Kz
Керемет тары талкан өте керемет ұнады Бағасы қол жетімді👍
ГЕ
Гулжамал Есетова
Қаймағы қымызы керемет.қызыл ірімшігі тамаша.сатып тұрған қыз сондай сүйкімді😍
Айгерим Абилхаятова
Фарш жирный, не понравился
Асель Жакупова
Жирный фарш внутри. Сверху был красивый мясной внутри жир (
Мадина Анарбек
Фарш дәмсіз майы көп екен ақшаға сатқан соң дұрыстап сату керек қой қуырсаң жоқ болып кетеді еті аз !
10 ноября 2025, официальный ответ
Бізде Фарш 20% бен 30% арасында майлы болады! Өзіңіз майсыз, сүйексіз етті қымбатқа алып тартып алса…
Khadisha Kss
Купила сегодня фарш и приготовила котлеты,очень вкусный не жирный фарш, еще взяла немного говядины. Мясо свежее. Очень понравился магазин. Чисто.
20 октября 2025, официальный ответ
Raqmet!🥰 Asynyz dámdi bolsyn!
KK
Karlygash Kaldykulova
Өте жақсы 👍Екінші рет фарш алып отырмын. Біріншісінде манты жасадым қонақтарым дән риза болып кетті. Екінші рет бүгін алдым, дәмі мммммммм прям сочный күшті болды 🫶❤😘❤Рахмет ❤
7 октября 2025, официальный ответ
As bolsyn.🥰 Sizge raqmet!
ҚА
Құттықыз Асанбаева
Ет енді күшті всегда аламын свежый , жұмсақ фарштары тоже свежый бағасыда тиімді өтте сапалы дүкенн👍🏻👍🏻👍🏻
1 октября 2025, официальный ответ
30 сентября 2025, официальный ответ
As bolsyn! Sizdi Ár kez kútemiz. 😊
KA
Kymbat Assain
Хороший и недорогой магазин, и қазы брала и шужык на бешбармак. Мясо всегда свежее, сегодня вот шужык взяла еще раз. Приятный и вежливый персонал 👍
26 сентября 2025, официальный ответ
Qymbat Raqmet sizge. As bolsyn!
L
Lazzat
ет. дәмді мен постоянно осы жерден аламын бонуспен береді рахмет ..
26 сентября 2025, официальный ответ
Lázzat sizge de raqmet. As bolsyn!
Makpal Tobasheva
Купили фарш в этом магазине — очень разочарованы. У фарша был неприятный запах, вкус оказался плохим. После приготовления дети ели и почувствовали себя плохо, начался понос. Качество продукта оставляет желать лучшего, больше покупать здесь не будем.
DD
Diana Diana
Кеше осы жерден фарш сатып алдым, ішінде майы шамадан көп, ет өте аз екен. Жеуге келмейді, өнім сапасына көңілім толмады.Егесіне айтсан бастысы сасымаған дейді,сонда сасымаған деп май-май етті жеуім керекпа?Ет өте әдемі дейді,бірақ өздері сол етті жемейді.
11 августа 2025, официальный ответ
Сіз қалай оны жасағаныңызды маған айтып бердіңіз соны неге жазбадыңыз, мен сізден шындықты жазыңыз д…
ББ
Балнур Баттал
Еттеры оте дамды, керемет👍👍👍
As bolsyn! Raqmet.
Молочный прдукциясы өте дәмді, қаймақ пен қолдың майының дәмін енді сөзбен айтып жеткізе алмаймын. Мен үнемі осы магазиннен аламын бағасыда тиімді👍
As bolsyn!🥰
СБ
Сандугаш Бахытбеккызы
Еңбектериниз жана берсин ісине АДал еттери өте дамди фарш майсыз постоянно Ет алам👍👍👍
Áýmın 😘 Sizge raqmet
Шахизат Карсыбаева
Табак Тарту дукены оте дамиды жане свежи еттер сатады ардайым. қымыздар чево стоит оте дамди
Sizder úshin eńbek etemiz 😘 Raqmet
ИС
Инфобизнес Смм Продюсер
Оте дамди Бари, всегда все свежее 🤗🤗🤗
Raqmet 🥰
НР
Назерке Раджапова
МантЫ тестасы, лағман, Жайма,еты фарышөте жақсы, қаймағыда бары кушты.
As bolsyn! Kútemiz sizdi😘
НЖ
Нуржамал Жанизаковна
Мен райымбекте тұрамын сол жерден етін фаршын құртын қымызын майын аламын әр кез балғын бағасыда жақсы көршілеріме де айтып жүрмін өзіме ұнайды рақмет әсіресе қымызын жақсы аламыз
Sizdi árkez kútemiz 😊
Жанекааа ОМАР
Всегда беру у них и молочку и мясное, базарским не доверяю,всегда как не пойду всегда свежо и цена хорошая!
As bolsyn! Raqmet
БА
Бекарыс Асылбекович
Табақ тарту дүкеннінде еттері әдемі және қымыз бен айрандарыда күшті екен бәрі тамаша
😙raqmet
Ainur Kadirbai
Еттері әдемі емес еще удаленка жіберіп патом ұнамай алмай қойсам удаленка өшірмеген не мынау фарш кып кызыл емес
25 июля 2025, официальный ответ
Қарызға ет сұрағаныңызды, оны біз бермегенімізді жазбайсыз ба? Шындықты жазбай, жалған ақпарат бергеніңіз дұрыс болмады! Ұят!
Анель :)
Обслуживание ноль баруға не стоит еттерінің сапасы ноль фарш не красный даже не розовый фууу для цены не стоит вапше
25 июля 2025, официальный ответ
Өмірің жақсылыққа толы болсын! Өмірде адамдарға не тілесең, тілеген тілектерің екі есе қайтсың өзіңе!
A
Aidow
Покупали шужык , и очень жалко потраченных денег😕мясо как будто уксусом переработали ,наверное испорченная была , и сделали из него шужык. Даже не чувствуется вкус шужык , свойственный вкус чеснока и перца даже вообще нет.Сварили и то не смогли есть. В начале когда открывались у вас все было отлично, сейчас даже фарш испортился у вас ,с какими то маленькими твердыми хрящами что ли крутите 🙁 адамдарды алдамай жумыс истесениздер екен просто...
Жасмин Жакупова
Вообще баратын магазин емес! Неадекватные! Никому не советую!!! Пришла в магазин,забрать мясо которую оплатила заранее по удаленной оплате! Ни здрасьте ничего встречает с недовольным лицом и обвиняет меня что я писала ей тут в отзывах что я беру мясо в кобыз и мне не отрезали какой то жир я точно не поняла и т.д прямым текстом обвиняет меня в этом!я по началу посмеялась и сказала что это не я и показала 2гис свой аккаунт,она так же обвиняет и зовет мужа или кого там и он говорит что это не я,она все также стоит и обвиняет меня.Больная на всю голову!в итоги когда я начала с ней на той же ноте что и она разговаривать,начала сразу про возраст говорить мол она старше,честно ужасные люди а что с мясом творится быр Кудай быледы.Я туда больше ни ногой!ВСЕМ ЛЮДЯМ НЕ СОВЕТУЮ!Закажите лучше курьером в других нормальных местах!Тут если взял надо сразу писать что вкусно и точка.Не умеют критику выслушивать а тем более исправляться.Дажн если я та девушка и что?что вы мне сделаете?люди не могут честный отзыв написать?Исправляйтесь!и самое главное лечитесь!Так настроение испортить это надо еще уметь!Все плохие отзывы это чистой воды правда!Так что прежде чем идти подумайте.
Zholaman Erkenovich
Не мясо а фиг пойми что! Продавщица вообще неадекватная!
EE
Elzhas Erbol
Ет сапасы өте нашар дамы быртурлы екен
ЖК
Жанар Кадырбаева
Покупала мясо конины на бешбармак -мясо молодое , свежее -очень быстро сварилось . Бонусом дали қарта -очень приятно ! В магазине чисто ,нет никаких запахов.
27 июня 2025, официальный ответ
Біз қуаныштымыз. Шаңырағыңызға үнемі құтты қонақтар келе берсін, ас көп болсын! Той көп болсын! Сізд…
ZZ
Zhanna Z
Бұрын үнемі 10-15 кг ет, фарш алатынбыз. Соңғы екі рет фарштары өте нашар болды, полкаларында жақсы ет те азайды. Оған қарамай кеше біраз мякоть ет алайын деп барып едім, 4500 тг/кг деді, бірак еттің майын алып тастамаймын деп сатпай қойды. Май сатып алуга бармап едім, тем более 4500 ге. Онда мякоть мүлдем сатпасын, қоспасыз сатқысы келмесе. Енді ЖК Қобыздағы ет магазиніне барамыз. Біздін Басқаруда басқа дұрыс ет магазині ашылса деп тілейік
23 июня 2025, официальный ответ
Жанна бізді бағалап бір жұлдыз қойған екенсіз рақмет. Пейіліңізге рақмет. Ниетіңізге рақмет. Бізге т…
Талшын Сейдахметова
13.06.25 купили мясо продавец мужчина обслуживал очень хорошо мясо хорошая, сегодня зашли купить еще мясо, казы, шужык стоит женщина недовольная не понятно что попросила свешать мясо долго думала от силы делает все и говорит мясо 3800тг хотя когда зашла мужчина сказал мясо 3500тг. Зачем так обманывать людей? еще тот раз покупала за 3500тг за кг. Если хотите испортить себе настроение то тогда можете сходить туда
19 июня 2025, официальный ответ
Жаяны 3500 ден сата алмаймыз! Табақпен ет алсаңыз, мүшелеп сізге 3500 ден береміз. Бонустар тағы бар…
Алина Антакова
Помогли выбрать хорошее мясо. Мясо прям очень мягкое и свежее. Когда разделывала, стоял такой аромат 😍 Рахмет!
27 мая 2025, официальный ответ
As bolsyn! Sizge Algysymyz weksiz!
Асель Уморбаева
Покупаю всегда фарш, свежий и вкусный👍
20 мая 2025, официальный ответ
Ас болсын! Сізді күтеміз!
isa ....
еті, сүт өнімдері әдемі
Raqmet😊
Оразбек Жігер
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍жаксы
😙
Кайрат тигр Pun pun
Ммм... Ет деген керемет! Ешқандай иіс жоқ, таза, жұмсақ. Қайнап жатқанда иісі үйдің ішін алып кетті. Әсіресе баранинасы ерекше ұнады!
Raqmet ✊️
lovelu 🐈⬛
Ет өте жоғары сапада. Баранинасы да, говядинасы да табиғи әрі жаңа сойылғаны бірден байқалады. Дәмі ерекше, жұмсақ әрі сөлді. Осындай өнім үшін алғысымыз шексіз!
GS
Galm Sigma
Отк керемет ет, тойымды
maarjaan.mm 🤘🏿
Еттің дәмі тіл үйіреді! Баранинасы да, говядинасы да жұмсақ, сөлді, табиғи дәмі сақталған. Нағыз сапалы ет іздегендерге 100% ұсынамын! Қайта-қайта алғың келетін керемет өнім!😁👍❤️
Чина Айдынулы
Еттері дамді свежие
30 апреля 2025, официальный ответ
Ас болсын! Біздің дүкенді таңдап, сауда жасағаныңызға АЛҒЫС білдіреміз!
𝓩𝓱𝓪𝓷𝓪𝓻 𝓠𝓪𝓫𝓭𝓮𝓷𝓸𝓿𝓪
Еттері өте дәмі күшті, фарш всегда осы жерден аламын дәмді, свежий🥰
Рахмет сізге! Сізге сәттілік тілейміз! Сіздерді күтеміз! 😘
Айжан Каирбекова
Купили в магазине кости с костным мозгом, распилили, как мы просили. Дома запекли, очень вкусно. Довольна покупкой
30 апреля 2025, официальный ответ
Сіздер үшін қызмет жасаймыз 🥰 Рахмет сізге!
Арайлым Айткалиева
Кеше киеуымнан туған кунине манты жасағам. Кунделикты жасайтын мантым. Тесто бары кушти піскен, бірақ фаршыныз піспеген ба қызыл болып турды аралалары. Всегда бір жерден алатынмын, на этот раз кориншы деп ойлагам. Не стоило оказывается! Придется всю еду выкинуть! 45 минутта да еще тагы турды фаршыныз. Потом седня еще варила, но цвет красный! Вы видимо что то добавляете или продаете не знаю что! Не рекомендую брать у вас фарш!
20 мая 2025, официальный ответ
Бізде жас мал болғандықтан солай піскен болар.
ФШ
Фарход Шокиров
Кой еттерин дамди. Еттери жас мал, жумсак. Тагы келемиз Рахмет.
27 апреля 2025, официальный ответ
Ас болсын! Рахмет сізге!