Korshi
Кафе
Филиал временно не работает
ЖБ
Жанат Байгожаева
Чай вообще не умеют делать. На один раз можно. Рыба 4500 тг. Пг отзывам хвалили салат цезарь и заказала, но вообще не понравилась.На двоих чек 9000 тг.
NS
Nurbolat Sisenbay
😍😍
K Key
керемет жайлы жер, тамақтары өте дәмді
ПП
Пользователь Пользователь
Все такие приветливые!!! Сервис на высоте! Цены вообще демократичные Очень вкусно и по домашнему Интерьер красивый! Рахмет, все понравилось Будем приходить еще!
Гульнара Шаймерденова
Побывала в этом заведении, все понравилось, очень вкусно 😋 рекомендую
ау
айдана ундубаева
Заглянули в Корши кафе возле дома — остались очень довольны. Хозяева приветливые, еда вкусная и по-домашнему сытная. Особенно понравился лагман гуйру, овощи пожарены именно так, как я люблю. Салат Цезарь обалденный! Порции большие, а в конце ещё порадовали бонусом — пирожным.
АЖ
Алуа Жарылқасын
Пицца подгоревшая
Адильхан Нурмагамбетов
Хороший сервис, вкусная кухня. Обслуживание на высшем уровне. Рекомендую
М А
Сегодня была в этом кафе. Атмосфера приятная и спокойная. Блюда оказались действительно вкусными, а подача — аккуратной и приятной для глаза. Отдельно хочу отметить повара: видно, что человек подходит к работе внимательно и умеет сочетать вкус и подачу. Обслуживание вежливое, ждать долго не пришлось. В целом остались позитивные впечатления, можно смело заглядывать сюда снова.
lya 77
уйкы,обычно отзыв не пишу Но тут очень вкусно
Хамит Фатхлисламов
Вкусно. Плов шикарен, также зашёл жареный лагман, баурсаки, все вкусно, повару респект.
АЗАТ
Көрші кафе өте жақсы керемет! Бәрі жақсы өте дәмді! Алла разы болсын сіздерге!
ТА
Толганай Аукенова
Отбасымызбен кешкі ас іштік, бәрі дәмді әрі мол болды. Комплимент ретінде пирог та әкеліп берді. Баруға кеңес береміз барлығыңызға. Жылы жүзбен қарсы алып, әдемі шығарып салды👍👍👍👍
Д
Дарикош
Өте керемет. Тамақтары дәмді. Қызметкерлері сыпайы. Бізге қатты ұнады. Рахмет
толганай к
Вчера после долгой дороги заехали с семьей, брали уйгурские манты, плов и куырдак, все понравилось. Очень вкусно готовят, с душой сделано и обслужено. Спасибо🙌🏻
Asem Unisheva
Не один раз посещаю данное кафе. Отличное место для семейного ужина, так же посидеть с подругами. Очень уютный интерьер, вкусное меню по вкусным ценам. Обслуживание очень хорошее, вежливый персонал.Буду приходить обязательно, когда буду в том районе.
пп
петр первый
Спасибо Корши кафе. Очень вкусно все,особенно плов приготовлен с любовью, атмосфера уюта и тепла. Персонал очень вежливый,приятный.
БА
Баглан Абильдина
Бүгін кешкі ас ішуге бардық. Жылы, жәйлі атмосферасы бар керемет кафе екен. Ас мәзірі алуан түрлі, бәрі дәмді әрі әдемі ұсынылады. Қызметкерлері сыпайы, көңіл бөлулері ерекше. Отбасымен де, достармен де келуге лайық орын.
BZ
Batyrkhan Zhusupbekov
Благодарю Нурсултана за теплое приветствие,зашел по пить кофе. Кофе очень понравилась 👍👍
АЕ
Алтынай Еркинбековна
Бұл жерге баруды ешкімге ұсынбаймын. Себебі мүлдем санитарлық нормаға сай жұмыс жасамайды. Кеше ата-анамызбен бірге осы жерге бардық. Алайда көрсетілген қызмет сапасы бізге мүлдем ұнамады. Тамағымызды нақты 1 сағат күттік. Пицца мен шайды 40 минут болғанда бірақ алып келді.Шай суып қалған.Мен тауық еті қосылған раменге тапсырыс берген едім. Алғаш рет әкелгенде, ішінде тауық еті мүлде болмады, жай ғана үйдің сорпасына ұқсас, бір ғана кішкентай саңырауқұлақ қана болды. Бұл туралы ескерткенімде, қызметкер «ұмытып кетіппіз» деп алып кетіп, етін қосып қайта әкелді. Бірақ әкелінген тауық еті бұзылған, сасып кеткен болып шықты. Ескертіп айтқанымызда бізбен жұмыс істеген официант өте дөрекі, клиентпен сөйлесу мәдениетін сақтамады, болған жағдай үшін ешқандай кешірім де сұралмады. Басқа тапсырыс берген тағамдарымыз да уақытында дайын болмады. Бекерге уақытымызды құртып,сасыған тауық етінен ұшынып кеттік.
Kк
Korshi, кафе
20 января 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, Алтынай! Орын алған жағдай үшін Сізден шын жүректен кешірім сұраймыз. Біз үшін әрбір қо…
ИМ
Индира Мустафина
Не была в кафе, но доставку заказываю часто. Все ооооочень вкусно: и рыбы жареная, и курочка, и паста фетуччини. Обязательно забегу, так как живу по соседству. Рекомендую, и доставка быстрая прям
Индира Темирова
Очень вкусный Бонафи 😋😋😋
tauasarovv
Посетили заведение, кофе отличный, приятная атмосфера. Бариста Нурсултан вежливый и внимательный, всё понравилось. Обязательно придём ещё🥰
Мадина Коныскызы
Тамактары оте Дамди иштери Ерекше👍👍👍Карнын Аша Корши Кафесине келиниз Рахмет Дамди Тамак ушин 👍👍👍🔥🔥🔥❤️
Асет Тилешов
Атмосфера 🔥 еда👍🏻
MM
Marhabat Mukajanov
Өте дәмді палау,өте жоғары қызымет көрсетілді. Келіп тамақтануға кеңес беремін!
Ашим
Караганды каласынан келдик тамагы оте оте дамди. Халал. Аспазшы тамакты тамаша писиреди. Жайлы,таза, багасы тиимди. Келиниздер Окинбейсиздер. Алла разы болсын ас дамди болды
Альбина Кайкенова
Очень уютное кафе! Приятная атмосфера, вежливый персонал и вкусная еда. Особенно плов и лагман👍👍👍 Всё понравилось, обязательно вернёмся снова! Все было вкусно
АЖ
Аида Жанзакова
Уютное заведение, вкусные блюда по приемлемой цене👍👌
Alikhan Zhangeldin
Өте дәмді, онлайн заказ беруге ынғайлы 🫶🙌
ГК
Гулдаригаш Каукабаева
Туған күнімізді осы керемет жерде жасадық! Тағамдары өте дәмді үй асханасындай, плов бауырсақтарын ыстықтай жасап береді екен👏👏👏 Сервис өте жоғары дәрежеде! Бүгінгі таңғы асқа отдельно рахмеееет душевно в душу
Бүгін Астанадағы көрші кафеге барып қайттым. Сол шағын, бірақ ерекше жайлы орын мені бірден баурап алды. Ішке кірген сәттен-ақ жеңіл музыка мен жылы жарық көңілге жайлы сезім сыйлады. Мен манты мен палауды татып көрдім - дәмі керемет, әр бір түйірі мұқият дайындалғандай, дәм мен текстурасы үйлесім тапқан. Қызметкерлері мейірімді, назары нәзік, ал интерьері қарапайымдылығына қарамастан жүрекке жылы тиетіндей. Бұл орын тек тамақтану емес, демалып, тынығуға, әңгіме-дүкен құруға да өте қолайлы.
Алима
Очень вкусный плов и отличный кофе)
БУ
Бакытжан Унышева
Кеше отбасылык куанышымызды Корши кафесинде откиздик. Бари оте дамди болды, конилимизден шыкты Кафе басшылыгына улкен алгыс. Астана да уй тагамдарын сагынган жандар болса баруга кенес беремин.
Индира Карабаева
Туған күн өткіздік,рақмет жоғары сервис және өте дәмді тағамдар, рақмет өсіп өне беріңіздер
ЕУ
Ерхан Унышев
Очень вкусный плов ещё вернемся
Дс
ДИДАР спорт ДИДАР
Мощно очень вкусно сытно вкусно
Amangeldi Asanov
Өте дәмді плов
ГД
Гульдана Досымова
Хорошое атмосферное заведение
Бәрі өте дәмді болды, қонақтарыма қатты ұнады, салаттар свежий болды. Выпечкаларға сөз жоқ, дәмді екен. Балалардың өздеріне ұнады. Заказ беруге тұрарлық жер екен. Бағасына да тұрарлық. Қонақтарым риза болды. Рақмет сіздерге, қолымды ұзарттыңыздар.
kassymovsky ⠀
очень вкусно всем советую попробовать плов
Арайлым Балуанова
Оте тамаша просто нет слов
БЕ
Берик Есимжанов
Өте дәмді керемет 👍👍👍
ДЖ
Даулет Жукеш
истерине береке берсин!
Мейіржан Журкеев
Өте жақсы , нағыз отбасымен отырып тамақ ішетін жер👍
Гульжайна Усенбай
Тамақтары өте дәмді әрі таза келсеңіздер болады оченьь вкусноооо😇😇😇😇👍🏻👍🏻
Ереке Дөйт
Өте дәмді жене қызметі жоғары деңгейде🤗🤗🤗
ЖБ
Жанна Болтахожаева
Не давно с мужем были ,нам очень понравилось,брали рыбу,тары чай очень вкусно.Атмофера ,все новое , чистое.Будем постоянными клиентами.
Аккенже Жумабековна
Кафе Оте Жаксы. Тамактарда Жаксы.
Айгуль Еркинбековна
Салат малибу вкусный и порция отличная! Лагман тоже неплохой, только сельдерей и лук почти сырые, а в целом норм. Цены демократичные и порции отличные.