Villa
Банкетный зал
ЕСТЬ СВОБОДНЫЕ ДАТЫ НА КОРПОРАТИВ! ШОУ ПРОГРАММЫ! ВКУСНАЯ ЕДА !
Забронировать дату сейчас
Айгерим Байленова
Выбран компанией
Тойхананың қызметіне өте ризамыз! Залы кең, жарық әрі әдемі безендірілген. Азық-түлігі дәмді, дастарханы мол болды. Қызметкерлері де күлімдеп, қонақтарға жақсы қарады. Барлығына үлкен рахмет! Өте тамаша тойхана! Музыкасы жақсы, атмосферасы көңілді. Қонақтар да риза болды. Әр мерекеге лайық орын!
ТИ
Талгат Искаков
Керемет күшті. Ұнады маған
Асылай 🥸
сегодня у провели кыз узату заведение очень классная яркая и все весело было обслуживание очень хорошая хочу особенно поблагодарить офика Алихана очень хороший мальчик веселый спасибо😍самый лучший🤙🏻
НЕ
Наталия Ертаева
6 декабря 2025 г был той у родных, ресторан новый чистый, красивый. Кухня вкусная очень , мясо было очень вкусно сварено, это главное для казахов 🫠. Парковка для авто большая, широкая, удобная. Так как ресторан новый, чуть опытных официантов... Желаю Вам удачи и успеха.
Аяужан Абуова
Вилла рестораны өте әдемі , іші кен , кухнясы өте жақсы тамақтары дәмді . Қонақтарыңызды жақсы күтіп алғыларыңыз келсе , осы жерді кеңес беремін 🤩
ЖМ
Жанар Махынбаева
Villa тойханасы оте керемет, оте адеми ишки атмосфера сы да жылы, даяшылары да жаксы биязы, конак жайлылыгы да оте керемет! Дастархан мазирлери де жаксы, порциялары да конилге конымды. 07.11.2025ж ягни кеше гана инимнин уйлену тойын откиздик барлыгы ойдагыдай отти, администратор Айгерим ге улкен рахмет! Сиздерге де улкен тойлар жугысты болсын!
ДБ
Дарига Бакыбаева
Тойхана отте жаксы денгейде той откизип береды рахмет
Aida Ibrayeva
Villa тойханасының ұжымына ҮЛКЕН РАХМЕТ! Той иелері, туыстарымыз, қонақтарымыз риза болып кетті! Етті жақсы асты, наны езілмей пісірілді, салаттары дәмді және жеткілікті болды, шай дастарханы да көңілімізден шықты! Айгерім ханым әрқашан байланыста болып, тойдың басынан соңына дейін өз қызметін жақсы атқарды. Жақсы тойхана іздеп жатсаңыз, қорықпай бара беріңіз! Тойхана басшысы мен администраторы әр клиентіне жылы ілтипатпен қарайды! 💝
СБ
С Б
Кең, жарық, әдемі, ас мәзірі дәмді бәрі бар
Алия Дуйсенова
Керемет қызметері, дәмді тағамдар. Рақмет
Gulnazka Boranbekova
Бұл мейрамхана маған өте ұнады. Тағамдары дәмді, салаттары күшті дәмді, бәрі жаңа әрі әдемі. Қызметкерлері сыпайы, жылы қарсы алды. Іші таза, жайлы. Бағасы да ақылға қонымды. Бір сөзбен айтқанда, келуге тұрарлық орын. Әлі талай рет барамын деп ойлаймын.👍🏻
Serik Symbat
Недавно отмечали мероприятие в этом банкетном зале, и впечатления остались самые приятные! Интерьер — красивый, современный и уютный, идеально подходит как для свадеб, так и для семейных торжеств. Обслуживание на высшем уровне: официанты внимательные, всё вовремя приносят, следят за чистотой столов. Еда — очень вкусная и свежая, особенно понравились горячие блюда и десерты. Музыка и атмосфера создавали праздничное настроение, всё было организовано чётко и без суеты.
ЖК
Жанат Каршигина
ViLLa тойханаға өте риза болдым. Кеше ата анамның алтын тойы болды өте керемет тойхана. Обслуживание персонал жоғары денгейде. Аспазшылары, администрация, официант барлықтарынызға алғысым шексіз. Бәрі жоғары денгейде өтті. Бешбармақтың еті жұмсақ, қамырын өтедәмді баолығы ұнады көп рахмет 😘
Аспан Абдураимов
👍👍👍
Ханзат Серикбаев
Өтее керемет жайлы ресторан катты унады Барлыгы колайлы обслуживаниясы оте жогары денгейде Рахмет ✅🥳
Аманай Барамис
Кушты ресторан оте ынгайлы унады бизге советую😍😍
Abziiio .
👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Abzhanov N
адеми ресторан 😍
Жанар Нурлыбаева
Кухня красиво всё вкусно😍
МД
Мурат Джусупов
Понравилось ВСЁ!!!! СУПЕР!!! ВАУ!!!
ЛМ
Лаура Молдашева
Классный ресторан 👏👏👏кухня , персонал всё на вышем уровне , всем советую 👍👍👍
ЗИ
Зарина Ищанова
Новый, чистый , уютный ресторан, у нас остались только положительные эмоции. Блюда: красивая подача, отличные на вкус. Обслуживание заслуживает отдельного внимания👌
А*
Анар ***
Недавно отмечали важное событие в этом банкетном зале, и впечатления остались самые хорошие.. Зал просторный, красиво оформленный, с удобной рассадкой гостей. Освещение и музыка создавали праздничную атмосферу. Отдельно хочу отметить кухню – блюда были вкусные, подача красивая, все свежее и в достаточном количестве. Обслуживание на уровне: официанты внимательные, реагировали быстро. Также порадовало, что есть удобная парковка и место для фотосессии. В целом, мы и гости остались очень довольны. Обязательно будем рекомендовать это заведение друзьям и знакомым!
Р
Руслан
Очень хороший ресторан Вкусная еда и обслуживание на высшем уровне. Всё понравилось Вчем советую посетить этот ресторан
Erkezhan Makhmetova
Хороший ресторан, проводили недавно узату той, всё прошло шикарно нам понравилось🤗
MS
Makpal Sagandykova
Әдемі ресторан екен! Тамақтары, салаттары да дәмді екен. Таза, кең. Официанттары жылдам әрі ұқыпты. Іші заманауи жабдықталған, ремонты керемет. Маған ұнады!
КС
Карина Сургутская
Отличная кухня, атмосфера, обслуживание, оформление зала, всё было СУПЕР!
Азамат Ахатов
Жаксы Той хана! Тагамдары дамди,Бари ойдагыдай отти Рахмет барлык персоналга.
ИБ
Индира Белялова
Классный ресторан кухня тоже 👍🏻👍🏻👍🏻
ТТ
Толганай Тайшибаева
Ресторан шекарный очень хорошо праздновать👍 повара отличные, очень вкусно готовят салаты добротные всем предлагаю отметить торжества💃💃💃👍👍👍
Анара Белялова
Были на мероприятий 😇Очень понравился ресторан, отличная атмосфера и вкусная кухня😋
Жанар Бактыгереева
Жаксы ресторан, тамактары дамди, бари унады. 👍👍👍
Аман Аман
Ресторан ұнады, Жансерік Айгерім деген офицанттары жақсы жұмыс атқарады екен! Дами беріңдер! Администратор татеге рахмет!
БИ
Берик Ивашев
Очень понравилось
ZZ
Zukhra Zhankhadamova
Понравился ресторан, еда подача обслуживание все на высшем уровне
ZB
Zhuldyz Bailenova
Күшті әдемі таза ресторан Тамағы дәмді!!!
Света Копеева
Отличное заведение очень уютно было приятно провести мероприятие отличное обслуживание вкусная кухня мне понравилось так держать очень приятно было вести диалог с администратором
GS
Gamzat Sagandykov
Отличное заведение, вкусная кухня и професиональный подход во всем, локация удобная, залы просторные, цены приемлемые.
GS
Gulmira Sagandykova
Әдемі ресторан, ашық алаң. Іші жарық, кең🌺 Ресторанның әкімшілігі сипайлы, қарапайым адамдар. Дастарханды әдемі жайып береді.Тағамдары дәмді, бесбаомақ әсіресі. Машина қоятын тұрақ кең. Ұсынамын👍
Динара Мустакиева
Ресторан өте жақсы, іші таза, жарық, тамақтары да өте дәмді. Машина қоятын тұрақта (парковка) үлкен. Администраторға рахмет!
АО
Асем Омарова
Добрый день Мне понравилось все Кухня особенно салаты все свежое бесбармақ тоже вкусное
Smagulova Dana
Шикарный ресторан
)) ))
Әдемі тойхана, тамақтары дәмді, персоналдары жақсы👍 салаттары барлығы молынан!
Сагыдат Ташенов
Классный ресторан на первый взгляд
Ерназар😎
Тойда болдым бүкілі жақсы, тамағы жақсы,машина тұратын жер кең
Тойда болдым , жақсы мейрамхана,тағамдары дәмді, машина қойлатын тұрағы кең
Жанболат Дуйсембаев
Банкетный зал новый, мебель новая, парковка удобная Обслуживание 2 Персонал 2 Ответственность 2
AR
Asem Rahimzhanova
Отлично
Aibek Taishibaev
Очень хороший ресторан Свежий ремонт Новый ресторан Очень понравился обслуживание все на вышлем уровне ✊👍
Saktagan Nagmet
Ресторан өте керемет,зал ваше тема қызметкерлери өте жақсы