Car drive
Ruslan Slyamkhanov
Дорого
A
Almas
Отличный сервис, көліктері таза адемі екен өзіме ұнады енді тек осы жерден аламын, сіздерге де кеңес берер едім өкінбейсіздер!!!
МИ
Максат Исманкулов
Ассалаума алайкум! Өте жақсы сервис,көліктері таза,сапалы,уақытылы қаралған,жүрестері жеңіл. Бағаларыда керемет,кымбатта арзанда емес,орташа👍👍👍
YA
Y A
Машины - супер! Спасибо за услуги.
КЗ КЗ
Хочу выразить благодарность за отличный сервис проката автомобилей! Всё прошло на высшем уровне — от бронирования до возврата машины. Оформление было быстрым и простым Всем рекомендую
Бакберген Аскар
Көліктері жақсы таза әрі бағасыда арзан! Өзіме ұнады!✊🏽
Darkhan Mussin
Арендавал авто на 8 дней цена супер сервис на уровне так держать. Ездио по городу и выезжал за город. Советую всем и жителям и гостям столицы.
ZB
Zhumagazy Beshtay
Өте жақсы сервис көліктері жаңа әрі таза Жоғары сапада қызмет көрсетеді Сәттілік✊
Азамат Касымов
Арендовал авто около 5 месяцев Без нареканий
SB
Sayan Beysembaev
Отличный сервис, хороший парк автомобилей!!!
РС
Рустам Сеилханов