Парикмахерская
Парикмахерские
Мұқағали Курва
Жаи алады
• •
НА ОБСЛУЖИВАНИЕ ОДНОГО ЧЕЛОВЕКА УХОДИТ КАК МИНИМУМ 40 МИНУТ , СТРИГУТ КАК НЕ ЗНАЮ ТАК КАК НЕ ДОЖДАЛСЯ!!
AR
Alib Rakh
Есжанға құрмет! Шашты жақсы қиды ✊🏿✊🏿✊🏿
Добрый Самаритянин
Постригли хорошо, мастер Есжан знаток своего дела 🤝🏼
РТ
Роза Токпанова
Цена радует , стрижка в двойне радует.
Асылхан Асылхан
Ребята молодцы,цены не гнут, стригут норм. Сына отлично постриг мастер, имя не запомнил
BA
Beybit Auez
🔥
БМ
Бауыржан Муханов
Осы шаштараздан шашымды қидырдым – нәтижесі көңілімнен толық шықты! Жұмысыңыз өте ұқыпты, өз ісіңіздің нағыз шебері екеніңіз бірден байқалады. клиенттіңіз көп болсын!" Есжан мырза Осы ауданда тұратындарға осы жерге кеңес берер едім, бағасыда қол жетімді
Era Kurban
Бакберген братан адемы алады 🔥уже 3 ай болды каждый раз көңілден шығады👏🏻
Dmitry
На русском понимает, стрижет отлично, мужскую стрижку с длинными волосами сделал отлично
Ержуман
Мастердер шашты жаксы кыйады 👍👍👍👍👍
EE
Ereke Ermahan
Жигитер молодец шашты Жаксы алады Сәтпаев 19. Мен және меним достарым сол жигитерден алдырады 6 астам алдырып журмиз осы жигитерге Бақберген мен Есжан Мырзаларға. Жасап Жаткан тирликтериңе Береке бересин Бауырлар 🤲👍
ЗФ
Зангар Файзулла
Фигня
S
Sherh
Не нравится просто👎
pg
playfors gamare
Стригут ужасно потолок и само здание держится на соплях а стригут извините за выражение но просто как будто руки не из того место не приходите сюда
MT
Marzhan Turumova
Өте нашар денгейде жұмыс істейтін адамдар, адамға деген қарым қатынастары мүлдем нашар, (ей, сен деп сөйлейді) шәш қию денгейлері өте төмен, мен ұлымның шәшін көріп шошыдым осындай да жұмыс болады ау деп. Айналайындар өз істей алатын жұмыстарыңмен айналысындаршы өтініш.
Amantay Kurmanbek
Бақберген інім маладес ісіңе береке берсін шашты жаксы аласын👍
DU
Dosaly Ushkempir
Бақберген інім молодец
Liam Altayev
Хорошо очень
Темірхан Алтынбекұлы
Бақберген інім жарайсың. Шашты өте жақсы аласың, бағасы да тиімді. Ісіңе сәттілік. Алла жар болсын.
Zamanbek Abd
Бакберген ага коп рахмет кушты алып берды шашымды
Бакберген оддуши кушты алып берды
АО
Акмарал Орынбасарова
Баха мастер своего дела ,уже 3 месяц мы стригаемся,отличный ,чистый парикмахерская ,нам нравится что он аккуратно все делает и всегда подстригает как мы хотим даже лучше😍😍😍
Ринат Мурат
Бақберген жұмысын алға бассын
Asik Andanbek
Баха шаштараз жақсы алады екен рахмет жыгыттер советую алдырсаңдар окынбейсыңдер
Алдын Артемда булдирип койып еди Баглан туралап берди рахмет
БМ
Бека Мастер
Ассалаумалейкум, Біз ашылдық, жұмыс уақыты 10:00 ден 23:00 дейін, ересектер 2000 жуу мен, балалар 1500, 12 жасқа дейін, зейнеткерлер 1500, өзім қиямын стаж бар 10 жылдан аса, Бағлан 87472044748