Кузовной цех
Жалғас молодец
Марат М
Круто
🇰🇿Nurzhan Amangeldiuly🇰🇿
Добрый день народ! Прошу прощения хочу дать оценку на сделанную работу хорошо.
N
Nurserikpro
KZ Нуржан, спасибо за отзыв я живу рядом ЖК Кордай хотел своё авто сделать теперь тут-то и надо...
BK
Bibi Kuralbaeva
Нуржан kz спасибо за отзыв, сегодня у меня муж хотел сделать свою машину Хендай Гнезис, но мы отказались спасибо вам за честную и прозрачный отзыв согласна с вами если не сделают машину то хозяина нужно через суд наказывать и показывать их деятельность во всех сайтах чтобы знали все!!!
НТ
Нуржан Тулеков
Хорошо делает 👍👍👍
АЕ
Асет Ерлан
өте сапалы істейді,Аза Жасик молодцы Алла кәсіптеріне береке берсін!
КЖ
Курбанияз Жумадиллаев
Пять звезд маловато 10 поставил
AO
Aidos Orisbai
Ассалаумағалейкум! Полный трёхслойный покраска жасаттым өте керемет сапалы бояп берді! Мастер маляр Жасұлан өз ісінің шебері екен тиянақты уақытымен жұмысын атқарды. Всем советую респект жігіттерге🦾
OS
Oraz Shoitasov
Жаке молодец оте сапалы жумыстары и уакытында
JU
Janar Umbetova
Самый лучший мастера Спасибо большое!!! Опытный ответственный ✅✅👍👍👍👍✅✅
Aibek Sultanbekov
Жігіттер жұмыстарынның жемісің жеңдер өтте сапалы әрі жылдам қолдарың дерт көрмесін🤲🏻✊🏻👍🏻
НЕ
Наргиза Ергеш
Жакен Всегда Делает свою работу чисто громотный.
GZ
Golden Zhaylaubek
Жасұлан бауырыма рахмет, жұмысын жақсы, тиянақты және уақытында жасап берді. Істеріне береке берсін✊
СБ
Сагдат Боранбаев
Отлично сработали. Рахмет за покраску !!!!
DG
Dolce Gabana
Жасик красавчик қолыңа дерт бермесін, күшті әдемі тез істеп берді..👍✋✊
Bacardi Black
Жаке Рахмет, зор машинамды жинап берды 🫱🏼🫲🏽
Кц
Кузовной цех
24 ноября 2024, официальный ответ
Неге торт бес емес. Мумкын болса 5 коясызба. Егер сызге барлыгы унаса.
Bekzat Baytassov
Кішігірім ДТП-дан кейін көлігімді жөндетуге біраз жерге апардым, ақыры осы жермен тоқталдым. Нәтижесі керемет. Көлік жаңа сияқты: кузов мінсіз, бояуы тамаша, жөндеген жері байқалмайды. Ал бағасы қолайлы. Рахмет, Алла істеріңе берекет берсін.
NA
Nurgisa Abdilmanov
Машинамды жасаттым! Уакытымен жасап берди, оте жаксы! Жигиттерге Алла разы болсын!
Жасик брат қолыңа дерт бермесин ісің алға баса берсін👍👍👍👍
Канат Сейткереев
Отличная работа меня все устроило
Мирас Асатулла
Молодцы ребята очень качество сделали свою работу, доволен
. .
Жасұлан мастер своего дела. Все сделал четко и своевременно. Не в первый раз обращаюсь сюда. Вчем советую
ЕЖ
Ерболат Жакыбай
Жасик брат Аллаh разы болсын! Сапалы ари колжетимди багада жасап берди! Истерине береке берсин
Астана Телефон
Жакге рахмет жаксы шыгарды. Амода киргизип жана етип шыгарды. Коларына куат берсин. Окинбейсиндер жаксы жасайды
Есим Макишев
Ребята молодцы, покрасили бампер отлично!
ДИ
Дарига И
Жасулан все сделал быстро и качественно, спасибо ему! Рекомендую 👍🏻
SG
Serik Galiakparov
Рахмет Жаслану все отлично сделал вовремя все четко и грамотно
ШЖ
Шерхан Жиенбетов
Жумыстары жаксы уакытысымен шыгарып береди Маган унады мастера клас жогары Ари сапалы керемет
ƏС
Əділет Сыдығалиев
Жігіттердің жұмысы керемет. Өз істерін білетін мамандар. Бағасы тиімді және уақытына сай шығарып береді. Ең бастысы сапасы жоғары және 1 жыл кепілдігімен. Жасаған жұмыстарына ризамын!
Даурен Нұрмұхамед
Жасуланға рахмет, келіскен уақытында шығарды. Гарантия берді жұмысына. Жігіттердің жұмысына көңілім толды.
Nurlan Tulebaev
Ассалаумағалейкум Астана халықы Астанадағы ең керемет Шанақ жөндеу осы жерде. Келіңіздер 100% адаспайсыздар. Жасик Аллаһ тағала кәсібіңе береке берсін.
Мастер Муратбек знает своё дело. Сделал все в срок и с гарантией. Профессионал своего дела! Рекомендую.
Муратбек Car Body Masters
Мастера знают свое дело..всё чётко объяснил..срок в срок..даже на пол дня раньше..закончили...респект таким мастерам...спасибо..покрасили чётко..
ƏС
Əділет Сыдығалиев
Приемлемая цена, отличная качества, мастера знают свое дело. Ставлю 5 из 5 так как мне лично понравился проведенные работы по моей машине.
Муратбек Car Body Masters
Өз жұмыстарын білетін жігіттер екен
Аксаулем Мырзадилова
Оте керемет жұмыстарына оте укыпты екен жарайсындар жұмыстарын саттилик
БА
Бахтияр Ахмедов
Гарантуем всем клентам 1 года течение качеству на роботу приглощаем сотрудничать таксо паркам кузовной Астана Бахтее 2 номер кузовной в астане!!!!!