Sazan fish
4.4
4.4
ZT
Zarina T
Мы были вчера в филиале на Кунаева 12, они всего 3 день работают там. Сочная рыба и хорошая легкая панировка и отличные соусы к ней. Видимо в 2Гис не поменяли еще контакты для этого филиала, поэтому пишу здесь
Индира Кусанова
Рыбу покупали на самовывоз и ожидали за столом возле стойки , на что через некоторое время к нам подсаживается тетка с ребенком даже нечего не спрашивая , и нам говорят не могли б вы сесть в другое место, хотя мы раньше них сели и ждем свой заказ забрать , на что я сказала нет идите выберете себе другое место, вы ж здесь не будете кушать , какая разница я на такую ж сумму сделала заказ и жду его забрать с собой , во первых это не правильная работа админа и официантов в заведении, они должны регулировать и подсаживать людей на свободные места, а не сверху других людей сажать на головы, на что это Тетка сказала мне официант сказал можно нам сюда сесть , мол идите и вставайте отсюда, так что больше к вам не ногой , научитесь обслуживать посетителей , есть такое правило как последовательность, очередность и преимущество кто пришел первым вы должны соблюдать это
16 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Индира! Да, иногда мест вообще не бывает и клиенты которые хотят самовывозом забрать ж…
Марина Мирзабекова
К большому сожалению рыба уже не та! До этого когда посещали все было очень вкусно, но когда заказываешь домой рыбу не ту положат👎 Рыба сухая, мелкая и не вкусная! Хотелось бы пожелать лучшего. Я уже второй раз подряд заказываю рыбу, думала первый раз попалась такая рыба, но увы опять же положили такую же мелкую и сухую пережаренную рыбу. Они мне отправили фото и видео рыбы которую они отправляют, но там прям очень заметно разница то что мне положили и то что они отправляют. Я разочарована
N
Nurgul
Өте тамаша жер, таза, балығы дәмді қызмет көрсету биік дәрежеде. Азаматқа үлкен рахмет, сыпайы әрі жылдам қызметі үшін 5⭐
Айбибі Hachiware
Круто
Б М
Бұл жерде 3-4 рет болдық, осы жердегідей дәмді, қытырлақ, майсыз балық көрмедім әле😋👍, осы дәм мен қызметті жоғалтпаңыздар👍! Әртүрлі адам әртүрлі пікір ғой бірақ мүлдем баратын жер емес деген жандарға айтарым бұларыңыз қате енді😄
13 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз, шынайылығыңыз үшін рахмет!🙌🏻 Иә, шорт кесіп жазатын пікірлер көп, әрине бізде де кемш…
HM
Happy Mom
Все понравилось, рыба вкусная очень Народу очень много было, но это не помешало нам вкусно поесть
Оралгуль Сериковна
Кассир кыз айдалада ойы коламды салмай жиберипти, я колада жок я акшасында обратно кайтарган жок не деген немкурайлык 😏😏😏
А.
Али .
Бұл балық ресторанына барғанымызда ең үлкен минус — тапсырысты өте ұзақ күттік. Қарапайым тағамдарға қарамастан, біраз уақыт отырдық. Ешқандай ескерту де, түсіндірме де болмады. Тағамдардың дәмі жаман емес, бірақ ұзақ күткеннен кейін әсері де төмен болды. Қызмет көрсету жағы әлсіздеу, клиенттерге көбірек көңіл бөлсе жақсы болар еді. Бағалары орташа, бірақ қызмет сапасына сай емес сияқты. Жалпы алғанда, көңіліміз онша толмады, жақсартатын тұстары көп деп ойлаймын.
nuni s
на лестнице убиться можно, а так рыба вкусная
СЕ
Сапаркуль Ералиевна
Кухня , рыбу хорошо по жарили, не жирный. Все хорошо. И обслуживание тоже. Приветливые сотрудники ❤️
10 февраля 2026, официальный ответ
Сапаркуль, здравствуйте. Большое спасибо за теплые слова, приходите к нам ещё🙌🏻🥹
Ш
Шолпан
Сазан фиш кафесіне алғыс айтамыз, әрдайым ең дәмді свежий балықтар! Басқа да тағамдары өте дәмді. Отбасымызбен ылғи барып тұрамыз, даяшы балаларға сәттілік тілейміз,өте сыпайы, сыпайы администратор! Тек қана осы жасап жатқан істеріңізге сәттілік тілейміз
10 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз, Шолпан! Көңіліңізден шыққанына қуаныштымыз🙌🏻 Жылы сөздеріңіз жанға жылу берді😍Сапалы…
ГА
Гульзат Абилкакимова
Самое ужасное заведение,ужасней не видела. В этом доме живу,спустились вниз поесть рыбу,ровно полтора часа ждали так и не дождались. Официант сказал 35 минут максимум,и все забыли. Хотя в зале даже толком людей нет,чтобы так дотянуть. Ходят кормят словом «сейчас» и все. Сервис ноль. Я так поняла, здесь на отзывы даже не реагируют. Но надо жаловаться дальше.
10 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Да, именно в тот день рыбу доставили поздно и чистка заняла некоторое время. Но мы ста…
БА
Бек А
Бір жарым сағат күттікқой балық жейміз деп 🤦🏻♂️ сервис ноль! Үятай!
10 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз! Дәл осы күні балық кеш келді әрі тазалануы біршама уақыт алды. Одан бөлек үйлеріне жетк…
Н.
Наз ..
Шумный . Уйкы жок. Тунгы 12-1:00 вытяжкаларыннын даусы зб болды уже.
ГС
Гульмира Сулейменова
Кеше болдық баратын жер емес уже бұрынғыдай емес өкінішке орай. Балық свежий емес біріншіден, екіншіден үстіңгі этажда постоянно карта ойнап залды басына көшіріп отырады 1 қора еркектер админ еш нәрсе жасай алмаймын хозяйыннын достары қолымыздан түк келмейді деп жауап берді. Балық 1 кг емес аз салады, осы жолғы балық тұрып қалған болды соны әкеп берді. Енді бармаймыз не рекомендую. Басында жақсы еді кәзір клиент жинап алған соң нашарлады,жинаған клиентті ұстауды да білу керек.
10 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз, Гүлмира! Бізде балық күнде келеді, қатырып ұстап сақтап отырмаймыз. Қонақтардың келуінен…
Алтынгуль Баймаханова
1 февраля посетив это кафе я беременая на 5 месеце получила там травму спины упав на их сломанной лестнице. Забрали меня на скорой так как был сильный ушиб.теперь у меня постельный режим ни каких работ и нагрузок .жалобу сначала думала не писать но увидев ваши отзывы о леснице что она давно сломана написала заявление на ваше заведение надебсь теперь вы примете меры и сделаете эту лесницу .там у вас дети ходят мамочки с ребенком на руках Люди не советую это заведение если хотите быть здоровым не ходите туда !!!!берегите себя!!!
mdma <3
C’est délicieux
A
Alibek
Вкусно но когда пришли не было сазана Очень хочется поробовать Думаю нам сделают скидку в следующий раз
8 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, мы как раз ждали рыбу, вы наверное пришли когда рыба закончилась. Очень жаль, что не смогли попробовать наш сазан🥹
Акерке Еркинкызы
Бүгін болдық балықтары қытырлап тұрған жок как попала қуырып берген😩 Ақшасын төлеп жейді адамдар дайындағасын дұрыстап дайындап берсе екен Дәмсіз ужасный балық🤢
ФF
ФМ FM
Бұл жерге енді аяқ баспаймыз. Балық мүлде дәмсіз, сасық қоңыр майға қайта-қайта қуырылғаны анық сезіледі. Майды ауыстырмай пайдалану — бұл жай ғана немқұрайлылық емес, адам денсаулығына қауіп. Кафе жаңадан ашылғанда Шардара балығы дәмді, сапалы болатын, ал қазір сапа түбіне жеткен. Мұндай ас ұсынуға ұят жоқ па? Клиентті мүлде сыйламайды. Өте өкінішті әрі масқара жағдай.
8 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз, бізде май күніне 2 рет ауыстырылады, ескі, күйген майға қуырылмайды. Біз де ол жағын еск…
Меиржан Джакупов
Тамактары Кушты сервис ноль! Уйрету керек официант Жумыс жасау былмиды деп айтпаймын просто тамак долго кутесын 2 адамдыкын алып келып 2 адам кутып отырады 20 минут какой-то манты еще ол Дурыс емес бырге келген сон бырге жегын келеды а онын тамагын куткенше 1 тамак суып калады кутпесен 2 адам аш калады А так все хорошо очень вкусно было не первый раз тем более! Просто сервис дурыстау керек сол жагына катты карау керек .
8 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз, Мейіржан мырза! Ескертуіңізді басшылыққа жеткіздік, қажетті іс-шаралар қолға алынды. Та…
Амина Айдарбекова
Алла берекесін берсін, алғысымыз шексіз. Әсіресе админ Улханымға, жылы қарсы алып , барлық сұрағыңа нақты жауап беріп жайлылық силағаны үшін алғысым шексіз, Улханымдай қызметкерлеріңіз көбейе берсін. Балықтарыңыздың дәмі тіл үйіреді, рахмет, біз тағы келеміз🥰🫶
8 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз, Амина ханым, шынайы пікіріңіз үшін үлкен рахмет!🙌🏻 Бастысы келген қонақтарымыздың к…
NS
N S
Благодраю за такой вкусный сазан✊ классно что есть такое место где можно вспомнить вкус детства
8 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, N S, спасибо вам большое за такой приятный отзыв! Мы рады, что вам всё понравилось🙌🏻
A Abu
Вчера с коллегами были,заказали рыбу ,нам очень понравилось вкусно приготовили,официант Жанболат все убирал вовремя,и не приходилось долго ждать заказ, спасибо,отзыв реальный меня даже не просили оставить),можете почитать и другие мои отзывы)
Майра Абсадыкова
Ужасное
ЖК
Жанат Кусаинов
Кухня понравилась, всё хорошо.
МШ
Майра Шалабаева
кушти куырган бари дамди болды
ZZ
Zikо Zikо
Реально вкусные сазаны.
G
Galiya
Балық өте дәмді, бірақ тамақтану кезінде ішкене тазалық керек сияқты.Ғимаратқа тазалау, жуу жұмыстарын апта немесе ай сайын жүргізу керек. Келушілердің көп болуынан ғимарат өте ластанып кеткен. Екінші қабаттағы дивандардан өте жағымсыз иіс шығады. Нан салатын ыдыс, үстел сүртетін жаулықтар өте кір болып кеткен. Даяшылар мен қызмет көрсеушілер жасөспірімдер, оларға да бір кішкене қызмет көрсету бойынша мәдениетті оқытып қою керек сияқты. Осы кемшіліктер түзетілсе, барлығы жақсы болар еді. Жұмыстарыңызға сәттілік!
ГМ
Газиз Маті
Все оьлично но есть но мест мало
15 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодаря любителям рыбы зал быстро заполняется😍 Немного потерпите, скоро откроется новый филиал по Байтурсынова🙌🏻🥹
РА
Руслан Аманжулов
Кухня вкусная, но обслуживание ужасное, столы убирают полчаса и ещё нужно их несколько раз просить убрать стол, после чего убирают с таким выражением лица типа что сам не мог убрать.
15 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Руслан! Благодарим за оставленный отзыв🙌🏻 Будем работать над вашим замечанием и пост…
ОБ
Олег Бөгенбай
Спасибо всё было вкусно
Динара Муслимова
Очень все было вкусно 😍
Indira Sarzhalina
Рыба слишком жирная, масло прям видно не меняют
К
Куралай
Рыбка с сюрпризом. Неужели нельзя элементарно сан.требования соблюдать?!?
M. K.
Сервис жақсы, балық дәмді болды. Тек аквариумды тазалаңыздаршы, өтініш. Кислород беретін істемейді. Өліп қалған балық уже разлагается. Қалған бірнеше балыққа обал емес пе?!
MM
Medet Mamaserikov
Дұрыс жұмыс жасамайды 20 мин дайын болатын заказ 2 сагатта дайн болды заказ беріп керек емес! Дамі жок балыктын піспеген!
Алия Дабынова
ждали 1 час рыбу, не особо вкусно Это было в октябре, 3 января, сказали оставить номер и мы вам позвоним, через час звоню сама, Заказ оказывается готов🤦♀️ сервис хуже я не видела
RA
Rasulhan Asulhan
Аллах береке берсін керемет !намаз хана бар !!өлеңнің орнына құстар дауысын қойып экранға найтгеоайлд қойса әдемі болат !!!!
SE
Samal Eseeva
28 желтоқсан,сағ 18:30 да келдік.Ресепшнде ақ кофтадағы қыз темекі шегіп тұрды,иісін тамақ ішіп отырып бірден байқадық.Адам тамақтанып отырған жерде!!!!Масқара емес пе?Іші салқын,сквозняк балдарымыз тоңды.Пельмени бульоны не свежий ысыта салғандай,Балық дәмді болды,Лимонад манго ұнады.Сорпа ішетін үлкен қасықтарын ауыстырса екен,ыңғайсыз сорпа ілінбейді.Дастархан дұрыс сүртілсе екен,домалақ жайылғанның астының бәрі нан қиқымы боп тұрды
Zhaksylyk Nuradil
Өте дәмді екен сазан! Соус тема, шай ташкент тема 💯👍👍👍
Алихан .
Мне понравился очень круто хочу поблагодарить оффицианта Айбека друг брата
N
Nurlan
Ноль обслуживание
RK
Ramil Kurbanov
заказали рыбу и салат , сказали 40 мин ждать, при том что зал пустой был , обслуживание 0 , как будто бесплатно пришли поесть , персонал так высокомерно смотрел
Жаксы Жер балыктары оте дамды
Сазан очень вкусный
Данияр Баймаханов
Вкусно
Напитки мороженое Республика 26 торговый дом Сункар
Осень вкусно, но очень тесно на этаже