Herbalife
Клуб здорового образа жизни
BD
Botakoz Dzhabbarkulova
Барып жүргеніме 1 ай болды кушті ортамен таныстым.3 кг тастадым Гульноза ханым супер мошный сочный💃
Меруерт Молдашова
Барып жүргеніме 1 жылдай болды, өте керемет, сапасы да қызметі де. 8 кг 2 айда тастадым. Гульноза рахмет сізге!
Айгерим Талгатовна
Гербалайфты ішкеніме 2 аптадай болды, өзімді жеңіл сезініп жүрмін, бетім тазарып, -5кг кетті, тәтті жегім келгенде пп торттарды жеп арықтап жатрмын, өзіме пока результат ұнап жатыр ❣️Herbalife one love🫶
КН
Кымбат Несипханова
Клуб өте керемет😍,адамдары да жақсы тез ортаға үйреніп кеттім.Гульноза ханымға ерекше рахметтімді айтам😘.Адамға керемет мотивация береді.💋
Ботакоз Уйбагарова
Мен осы клубқа келгеніме өкінбимін керемет команда керемет подержка результаттар керемет келіңіздер әр сенбі жексенбі тегін зумба бар ашық жарқын салмақты ойнап күліп тастайсыздар клубка рахмет біз секілді артық салмақ қиналған жандарға көмек аямаңыздар ханымдар керемет өсіп өркенди беріңіздер 👍💥🫶🏻✊🏻
AJ
Abu Jambu
Отличное место. Менеджер Гульназ просто супер тренер! Поможет с диетой на все 100 процентов!
НУ
Назира Усманова
Керемет клуб. Керемет орта.
МХ
Малика Худайбердыева
Всем советую! Состояние здоровья улучшилось, появилась энергия, снижается весь. Клеточное питание и правильное питание это супер. Приходите в наш клуб дорогие дамы, уважаемые мужчины
НН
Назым Нурланкызв
Супер клуб 🥰 Гульноза ханым спасибо вам за такое отношение к нам !!! Хочется приходить все время в этот клуб!!! Спасибо 🙏🏽
Е С
Қызметі де, сапасы да жақсы,адаммен сөйлесуі де ерекше клуб іздесеңіз -осы Гульназдың клубын таңдасаңыздар 100% өкінбесіңіз анық! Гульназ еңбегіңіз еленіп, ісіңіз алға баса берсін. Рақмет сізге көп-көп❤️
АӨ
Айдана Өскенбай
Клуб өте қатты ұнады! Гульноза ханымға алғысым шексіз, күшті мотивация береді, өз ісінің маманы👍 осы клубты таңдағаныма қуаныштымын және өкінбеймін❤️
Айл Егемберді
Гулноза ханым вы просто супер каншама кыздарга бакыт сыйлап денсаулык сыйлап журсыз келвныздер окынбейсыздер🌹🌹🌹🌹
СЖ
Самал Жукенова
Спасибо большое Гульнозе.Она составила для меня план питания и тренировок.Я за месяц скинула 8кг,иду дальше до желаемого результата.Атмосфера здесь отличная.Советую.
НН
Нариман Нариман
Моя родная сестрёнка ты суппер ты умничка клубничка моя Гулназды Президент бол
JB
Jadira Burtebaeva
Гербалаиф клубына мың алғыс Гулноза ханым алғысым шексіз.Ишиниздер витаминдер спортпен шұғылданып зумба билениздер.КЛУБ КУШТИ.
Ажар Оналбекова
Кеш жарық, баршаңызға! Адам өзгеріске енемін десе, өмірін басқа қырынан өзгерткісі келсе, өз қолында! Мақсатқа жету үшін сізге көмек беретін мықты орта болуы керек. Бұл орта нағыз Сізге көмек көрсететін орта, Гулноза жан ашырлықпен жасап жатқан еңбегіңізге рақмет!🌹🌹🌹
Мадина Тулегенова
Кыздар өз басымдағы оқиға 96 кг болғам . 58 кг түстірді. Гульноза ханым сізге өтте үлкен рахмет . Сіздің артыңыздан қыздар әйелдер қауымы өзгеріп жақсы жолға өзгеріс ұстап результат көріп жатырмыз. Гербалайф алға . Алла жар болсын ісіңізге 🥰
НC
Нурзият Cуеркулова
Өте тамаша клуб ерте ашылады соңғы клиентке дейін отырады. Консультант Гульноза қызға рахмет мен жеке өзім -36 кг тастадым рахмеееет әліде жалғастырамын
Нурсулу Аршабай
Өте жақсы клуб адамдары жақсы консультант Гүлноза ханымға рахмет 💚😘