Ai.sheker
Өте дәмді тәттілер, бағалары тиімді. Үйдің қасында , өте ыңғайлы . Рақмет
Баян Қапашева
Цены бешенные
Галия Маханбетова
Заказывали торт и не рады были сами. Во-первых торт водянистый и все стекло на стол невозможно было поставить
AD
Aiym Daribay
Таяқшадағы чизкейктері тәтті, құрамы да сапалы екен👍🏻 Бауырсақтары да үлпілдеп тұр.
MB
Maral Berkinbaeva
Айшекер таттилери оте дамди болды, улкен рахмет кондитерлерге! Дастарханымнын сани болып, конактарым тан калып, риза болып кетти)
Аруна Ибраеа
Торттары мен пирогтары өте дәмді. Халал дайындайды. Маған ұнады. 👍👍👍 Тапсырыс берсеңіздер өкінбейсіздер
Ерлан Балтабасов
Айшекердің тәттілері өте дәмді екен. Таза, ешбір қоспасыз, табиғи екен қоспасы. Халал дайындалған. Өкінбейсіздер алсаңыздар.
AH
Asilbek Hadisha
Тәтті тоқаштар мен торттар мекені. Қызметкерлері өте сыпайы, жеңілдіктермен қуантып тұрады, тұрақты тұтынушы болуға асығыңыздар
BU
Baubek Urazov
Не люблю писать отзывы. Но за такой торт невозможно не написать. Это был шедевр!!! Гости были в восторге!!!
AD
Aizat Daribayeva
Дәмі керемет, сапалы және свежий өнімдер! Ассортименттері әр түрлі және оформлениелері де керемет, көз тойдырады😍
МM
М M
Друзья всем сладкоежкам рекомендую. Торт нутелла😋 тает во рту, круассаны, торты, пироги, пирожное свежие очень вкусные. А самое главное здесь качественные продукты, сливки, творожный сыр, слив. масло. И конечно же обращаю внимания на чистоту в помещение. Нам очень понравилось Рекомендую😊
НД
Нургул Дарибаева
Барлык ассортимент торттар чизкейктер пирогтар оте дами, дами керемет, курамы таза оригинал, кайта кайта заказ берем. Барине алуга кенес берем.
Нурсауле Коблашева
Дәмі өте керемет! Айсекер өнімдері керемет! Кондитерге рахмет! Продукциясына заказ беріп алдырдық, қонақтар риза болып қалды, өнімдері тәтті. Еңбектеріңіз жана берсін!
ГА
Гульайым Алимова
Үйге қонаққа сіздің торт выпечка алып келді, өте ұнады, отбасымызбен күшті шай ішіп алдық, свежий дәмді болды👍🏼
Nai Man
🔥🔥🔥
AM
Asel Moldabekova
Самые вкусные десерты выпечки по Астане👍👍👍
kyka )
все вкусно,свежее,трубочки просто бомба брала почти каждый день
Аяулым Ниязбекова
Сиздерге коп рахмет.Бари дамиди болды. Багасыда кол жетимди👍
ЕА
Ерох Апакашов
Айшекердің тәттілері, өте тәтті екен. Жұмыстарың алға баса берсін, өрлей беріңдер.
ЖЖ
ЖАНАР ЖАКСЫЛЫКОВНА
Рекомендую вкусные торты и пирожные👍здесь ещё можно чайные столы заказать 👍очень удобно.
К
Куандык
Сатып алып көрдік, өте дәмді болып шықты. Енді осы кондитерлік тең аламыз.
Aidana Kabdyrash
Бибикуль Шахетовна
Өте керемет. Тәттілердің сан түрі бар. Істеріңізге береке берсін😍😍
ШД
Шолпан Джумабаева
Өте дәмді, әрі әдемі десерттер дастарханыңыздың сәні болады👍👍👍
NA
Nurgul Abdulla
Все вкусно, свежее всё! Процветания вам и побольше довольных покупателей 😍😍😍
Ақарыс Жалғасбай
Барлығы дәмді болды.Отырысқа заказ берген болатынбыз,көңілден шықты😉😁
Гульжанат Жумамурат
Супер дамди бари керемет истериниз алга баса берсин
ДН
Дана Ниязбеккызы
Керемет дамди торттары пирогтарв,кенес берем,хаалал оним,клиентооринтированностьт бар
НН
Нуржан Нуржан
Оте керемет дамди Рахмет Багасы да арзан. Атына заты сай
Алия Касымканова
Заказывала торты на мероприятие, все было бесподобно вкусно 👍 Успехов и процветания Вам 🙏 Однозначно еще раз буду у вас заказывать 😘
Айгерим Апакашова
Чонгук Чон Спасибо за ваш комментарий. Нам жаль, что ваше впечатление сложилось без дегустации наших десертов. Будем рады, если вы попробуете их и поделитесь своими реальными впечатлениями!
A.
A .
Торты өте дәмді. Рахмет үлкен🌸
Гульмира
Быстрая реакция руководителя
Akzhan Alzhan
Все свежее, очень вкусно, спасибо! 😍👍🏻
КО
ДТ
Думан Тлеубекович
👍👍👍👍💫💫💫💫💫💣💣💣💣💣💣💣
Айдос Ракишев
Өте дәмді. Жұмыстарыңыз алға баса берсін.
Айфон Блэк
Торттары өте дәмді 🍰
Алик
Вкусная и свежая продукция 👍
GM
Gulzhainar Makhmutova
Өте дәмді тортыңызға рахмет, бізге ұнады.
Asel Utekeiva
Супер. Рекомендую 👍🏻
Amir Chechov
Хорошая кондитерская. Стоит своих денег👍
Нур Тлеков
Бәрі ұнады, өте дәмді👍🏻
ШЗ
Шахбанова Зайнап
Рекомендую всем, очень вкусно !!!
NB
Nurbolat Batyr
Керемет! Бәріне кеңес беремін! Өте дәмді!
Вкусные чизкейки
Kuanysh Kulkeshev
Все что пробовали свежий, вкусный ...
ГB
Генерал BRR
Всегда все свежее и очень вкусно👍