Chiken Айым
Служба доставки фастфуда
GK
Gulsezim Kali
Чикен Куштыы Роллы Улкеен етып жасайды но творожный сыр чуть коп ,Оте дамды роллы
Y
Фарида Боранбнкова
Все вкусно
ДИ
Данара Искакова
6 декабря мы заказывали 8 пицц,50 чикенов,роллы-все вкусно,свежее,в соседнем доме отмечали день рождение в антикафе-все горячее,улетело,дети все съели!Тамактары Жаксы,дамды,тез жане багаларыда колжетымды! Клиенттер коп болсын!Молодцы!Рахмет сиздерге👏🏻👍🏻
Bakoni 🫧🧊
Очень понравилось! Вкусная еда, приятная атмосфера и быстрое обслуживание. 🤗
ГА
Гайни Абдалиева
Очень вкусно готовят! Пицца вкусная, крылышки шикарные!!! Недорого и в горячем виде выдают! Көп рахмет!
Асия Куванышовна
Оте дамди екен супер чикен пиццасы
NZ
Nurislam Zhanaristan
Өте дәмді😂
BM
Berik Mazhit
Рахмет чикенмен пицца күшті екен,
Aлия K.
Очень вкусные чикены. Будем заказывать у вас теперь! 👍🏻🙏🏻 Процветания вам, Алла жумыстарынызга береке берсин! 💐 благодарю !
Artur Bazhenov
Доставка очень дорогая буквально за 500 метров, 1200 тг
AR
Aigerim Rymgali
Ең дәмді суши, пицца , чикен 🤤🤤🤤 Осы Отанда тұрамыз осы жерден кейін басқа жерге бармаймыз. На советь істейді прям айта алмаймын👍🏻😋 Советую 😌
27 октября 2025, официальный ответ
Салеметсизбе рахмет улкен сиздер ушин тырысамыз келип турыныз!!!!))))
БЫ
Бакыт Ынтыкбай
10/10
Aki Bratan
Өте дәмді тағамдар,тез және сапалы .
. .
Чикиндері әдемі
ЖБ
Жадыра Бакирова
такси ге салып жібермейді бос емес піз деп , заказ алған сон таси ге салып жіберу керек !
14 октября 2025, официальный ответ
Сиз такси емес доставка жибермисизба Мен сизге уакытылы салдым
Gulnara Aidarbekova
Астанадағы ең дәмді чикен . Алсаңыздар өкінбейсіздер
NM
Nrsultan Maratuli
Очень вкусно по кушали)) ракмет, не только еда ну и цена вкусная
МЖ
Майра Жайна
Чекин заказ бердік,тез арада курьер арқылы жеткізіп берді,өте дәмді,заказ беріңіздер, Рахмет, еңбектеріңіз жемісті болсын
ББ
Бота Бота
Кеше осы жерден суши, пицца және чикен алып көрдік. Дәмі өте жақсы, тағамдары жаңа дайындалады. Бағасы да қолжетімді. Кафенің іші әлі толық жөндеуден өтпеген сияқты, бірақ ең бастысы – қызмет көрсетуі жақсы, тағамдары дәмді. Енді ғана өз істерін бастап жатқан жер екен, сәттілік тілейміз! 🍣🍕🍗
DS
Didar Sabit
Фарида тате күшты чикендеры тәтті пиццалары бомба
asylai b
Фарида апай оте кушты пицца ваще бомба😍😍😍
Alish .
Айым апай оте жаксы жумыс жасайды бардыгы унады
КР
Карлыгаш Рысбекова
Дәмі өте керемет бүгін заказ беріп едік өте жылдам әрі дәмді етіп жасап берді , Кфсдан артық жасайды👍🏻пиццасы да чикен фри өте керемет.Істеріңзге береке т/н
A. Алибек
Внутри страшно. Как будто я зашла чью-то кухню. А оказывается это зал был … стало противно и ушла. Хоть и дешево наверное , надо держать конкуренцию и соблюдать чистоту
Asima Zhumadilova
Заказывала роллы и пиццу, всё приехало горячее и очень вкусное! 🍕🍣 Пицца сытная, с большим количеством начинки, тесто мягкое и ароматное. Роллы свежие, аккуратно приготовленные, чувствуется качество продуктов. Доставка была быстрая, всё привезли вовремя и в идеальном виде. Осталась очень довольна заказом, буду заказывать ещё не раз! Огромное спасибо за сервис и вкуснейшую еду 🥰 Всё великолепно👌🏻 Определённо 5 звёзд!⭐⭐⭐⭐⭐
ТК
Табигат Карибаев
Пицца вапше тема просто бомба
Aiidoni Erkanatovna
Шынайы отзыв жазғым кеп тұр Очень очень вкусные суши и крылышки сегодня была у вас суши и крылышки 1000000/10 всем советую здесь попробовать суши и крылышки Скора ещё приду за пиццами 😍
Bal Murrr
Было очень вкусно. Заказали комбо 1 и жареные роллы. Приготовили быстро. Еда была горячей и сытной. Рекомендую😍👍🏻
OY
ORKEN YERALIYEV
Өте жақсы дәмді
Ainagul Sagyntaeva
Бәрі ыстықтай керемет дәмді болды! Рахмет! Кәсіптеріңіз дами берсін!
m
musamaxat06
Оте Татти уакытылы дайындыгы уакытында жеткизди чикениде сушиде татты ыстыктай жеткизди Рахмет . Кемпирим куанып калды.
26 августа 2025, официальный ответ
Musamaxat06, добрый день, спасибо большое за ваш отзыв. Будем рады вам всегда 🤝
Мөлдір Махмет
Душевно,уютно,вкусно советую прям обслуживание тооп😍😍
Айсана Б
Очень вкусно💕
БО
Багдад Омарова
Заказали сегодня пиццу, суши, фри все очень вкусно😋 быстро доставили, все было аккуратно упаковано,все было сытным и вкусным,спасибо большое всё понравилось а главное хорошо что возле дома открылись😊мы очень довольны☺️
M
Mansur
Очень вкусная пицца с крылишки и суши мне очень понравилось👍😍
МЖ
Мейржан Жумагали
очень вкусно! Осындай фаст фуд биринши рет жеп корип турмын😍
Мади Жумагали
Впервые ем такие вкусные блюда особенно понравились суши
НУ
Насима Уразбаева
1ші рет келген едім,қандай керемет күшті,маған ,балаларыма , жолдасыма да ұнады,күнде келуге тырысамыз. Дәмі тіл үйіретін керемет.
Айгерім Сманова
Өте керемет 👍рахмет сіздерге🌹
Елдос Мукатаев
Очень вкусно готовят чикен пиццу ролы всё так вкусно получается что хочется ещё и ещё
Islam 🫠
🌟 Chicken Айым — үш дәмнің бір шаңырақтағы мейрамы! 🌟 Chicken Айым — бұл жай ғана асхана емес, нағыз дәм патшалығы! 🍗🍣🍕 Мұнда бәрі бар: – Қытырлақ тауық еті – шырынды, дәмдеуіштері мінсіз; – Суши – балғын, дәл жапон стилінде жасалған, әр орамы — өнер туындысы; – Пицца – ірімшігі мол, қамыры жұмсақ, толтырылымы мол. Барған сайын дәмі таң қалдырады. Бір отбасы, бір достар отырысы – бәріне сай. Ішкі атмосферасы жайлы, таза, қызмет көрсету де жоғары деңгейде. Chicken Айым – үш асхананың кереметін бір жерден табуға болатын ерекше орын. Рахмет, сіздерге! 💛 ⭐⭐⭐⭐⭐ — толық сеніммен берілген 5 жұлдыз!
SB
Sabit Birimkul
Зор екен Оте дамди Алуга стоит Багасыда жуйели
A
Aida
Қыздар жігіттер шын айтамше өте дәмді чикен сочный дәмін сөз бен айтып жеткізе алмаймын 🔥🔥🔥🔥🥰❤😍 өкінем ше бұрыннан неге заказ бермегенмін деп
ЖК
Жупар Кыдыргалива
Өте керемет. Осы мен 5 рет заказ берім отырмын акция 6800 тг дәмі деген енді сөз жок. Қолдарыңыз жамандық көрмесін.
Нуртилеу .
Тағамдары өте дәмді🔥🔥
I.
I.Asylzhan .
Дәмді тойымды
Асем Нурлыбек
Дәмді өте керемет
Saaf.s .
Самые вкусные суши и пицца только у вас👍🏻👍🏻👍🏻😋😋😋😋нам очень понравилось 🥰