Комфортная средняя школа №112
4.3
В здании
4.3
~Aishuak~ ★
Спасибо учителям за то что терпите наш класс🫡
Жансая Жахангер
Кушты мектеп, Бибінұр апай крашиха❤
Толғанай👀
прям күшті мектеп,көшіңдер,апайларыда барі 😍🔥🔥күшті білім береді
Гульнар Мергембаева
112 мектепке алғыс білдіремін, Рамазан айында ұйымдастырылған ісіңізге рахмет. 3 "з" сыныбына мұғалімдерге үлкен алғысымды білдіремін.Соц педагогтарға да рахмет үлкен. Балаларымыздың оқу-сабақтары жақсы болсын, Ораза қабыл болсын.
A
Alikhan
Хочу выразить благодарность коллективу Школа №112 и особенно педагогу 3 «Б» класса Айнур Асқарбекқызы. В священный месяц Рамадан спасибо за организацию продуктовой корзины и проявленную заботу. Пусть ваши добрые дела возвращаются вам сторицей!
ЖЖ
Жамал Жексенова
112ші мектептің 8"ә" сыныбына көп рахмет және сынып жетекшісі Аяулым Жұмабекқызы на алғыс айтамын Еңбегіңіздің жемісін көріңіз
Алия
Хочу выразить благодарность 112 школе, ученики 5 класса с учителем принесли продуктовую корзину, очень приятно в такой священный месяц Рамадан, благодарю всех, Ораза қабыл болсын 🙏❤️
Гулжан Сейтхан
112 мектеп өте керемет рахмет ораза кезінде жақсы игі іс шара ұйымдастырып продукты акелді білім ордасы ұлкен жетістіктерге жетсін!
Айгерым Болатбекова
112 мектеп ұжымына көп рахмет әсіресе 3 “в”сынып оқушылары мен сынып жетекшісі Ботагөз Қалыбековнага осындай игі істі ұйымдастырғанына үлкен рахмет сауаптан жазсын қатысып жатқан оқушылар ұстаздарға🌷🙏
Диана .
Школа хорошая
Айлана Сахикызы
Норм,но булинги много там.
аяу 🐈
Бибінұр апай любовьь 😍❤
Жанерке Исмагулова
Не нравится
G Вввв
Школа слабая, знания не даются. Учителя не ухоженные, грубые. Внешне все новое и красивое. Педогагическая грамотность страдает.Не советую идти в эту школу. Комфортная она называется только потому что есть дети колясочники, дцп, им комфортно передвигаться.
птица съеденна
абдристал тубзик и обмазал ґавно по стенкам, пять звёзд за то что не заметили 😍😍🤩🤩❤️🩹❤️🩹
A U🤍
Хоть и моя школа ну и что меня там булятт тем более 4 сыныпта мены улдар толпамен лайга лактырган если что быздын сыныптагы
Aimira
Я поставила пять звёзд потому что это моя школа
Elnura Zhaparova
Почему нельзя свободную форму??? Распущены волосы??? Ладно в столовой,но как она помешает в классе? Свободная форма-Это пол школы хотят, пожалуйста, ведь эта форма ведь не помешает нам учиться .
Marzhan Abdukarim
Кушты брак переменалары аз
Айымгуль Жолдагул
Пошла поговорить на счет работы Но ни с директором не со секретарем не поговорила Меня встретила и выпроводила Вахтерша. Вот что мне не понравился
ЖА
EK
Erbolat Kz
Ok
Aigerim Kadyrova
Почему не обрабаиывает запрос на перевод ребенка?Сколько дней висит запрос?!Ни тел для связи!!!Как до Вас достучаться?Я в другом городе, так бы хоть приехала.Но тогда зачем вся электронная волокита.Дайтп обратную связь
Ali .
Не очень
Abdurakhman Uaflikhanov
15-минут жердегі мектепке Автобуста қысылып, тұншығып баратындарың қызық екен Перевод: Konchenыye дети, школа в 15-ти минутах ходьбы от дома а вы теснитесь в автобусе, вас 3.14дить надо
УС
Улпан Султангазина
Почему нет номера телефона для связи! 2 года работает школа до сих пор не могут сделать удобства для связи.
Назым Макимова
Жақсы 👍
БІ
Бақдәулет Ілесхан
Здесь учусь
Muslikmi Musi
Гульмира тукеновна и аружан тимуровна лучше учителя спасибо вам
𝐧
Онша емес
Аружан Ахметова
Еки қызым осы мектепте оқиды бізге ұнайды мектебіміз. 2 Д сынып жетекшісі Айнур Жумабаевна өте жақсы сынып жетекші , жан жақты , балалармен қалай жұмыс істеу керектігін біледі . Осы мектепте оқып жатқанымызға қуанамыз!!!!
Айдана Шаханова
Қызым мен ұлым осы мектепте оқиды. Мектеп жақсы жайлы оқушыларға барлық жағдай жасалған. Біздің сынып жетекшілеріміз Сапарова Айнур Жумабаевна және Гүлжанат Жанбаевна! Үздіксіз білім мен тәрбиелері үшін Апайларымызға мың алғыс!!! Қызым мен ұлым мұғалімдерін жақсы көреді. Ата-ана ретінде менле ұстаздарға ризамын
Аруна Бекназаркызы
Қымбатты Айнур Жұмабаевна,Гулжанат Жанбаевна қыздарыма берген біліміңіз бен мейіріміңіз үшін шын жүректен алғыс айтамын. Денсаулық, табыс тілеймін 🌼
КБ
Камшат Битанова
Айнұр Жұмабаевна ұстазымызға алғысымыз шексіз. Баланың жан-дүниесін түсіне біледі. Білікті, жан-жақты жан.Шәкірт тәрбиелеудегі өлшеусіз еңбегін құрметтейміз. Білім мен мейірімге толы еңбегіңізге бас иеміз.
АЖ
Айдана Жумекенова
Айнур Жумабаевна — прекрасный педагог и классный руководитель. Очень внимательная, чуткая и ответственная. Всегда с уважением относится к детям, умеет найти подход к каждому ученику. Благодаря её труду в классе царит тёплая атмосфера, дети с удовольствием идут в школу. Искренне благодарим за заботу, терпение и вклад в воспитание наших детей.
Асем Рахымжанова
Айнур апайга рахмет. 2.Д. сыныбы
ЛК
Лейла Каукенбаева
Кайырлы кун 🤗хотела написать отзыв 2«Д»Сынып жетекшісіне, Ұстаз деген есімге әбден лайқты жан😘😍Айнур Жумабаевна, балаларымыз ға білім мен тәрбие беріп жүрген керемет жан😘😍🫂🙏рахмет сізге үлкен♥️
AE
Akjarkyn Ergalieva
Мектептін асханасынын номері барма
НБ
Нургожина Бибигуль
Салеметсиздер ме, 112 мектептің тәрбие жөніндегі орынбасары өте дөрекі адам.Қалай мектепте мұғалім болып жүргенін түсінбедім.Балаларды қорғайтын мектеп емес,бір кәдімгі колонияда отырғандай сезіндім.Мектеп ошағы деп балаларымызды сабаққа бердік.Мейірім,кешірім,адамгершіліктен жұрдай екен .Балаларға айқайлап дауыс көтеріп,енді оны есту керек сиякты түсіну ушін
Алия Дусчанова
Педагог-психолог Дефектолог Логопед мамандары қажет.
ГК
Гулеке Касымова
Очень красивая школа,и дети воспитанные!
aikoshh aisee
рабство
Nazik 😮💨
Хорошая школа,Мен нравится но.. там булинг меня хоть прям не булили,но обзывали мне было обидно:(
С🦖
Сымбат 🦖😶🌫️ АЗАМАТ
..,.............,,..
ГЕ
Гульзада Елубаева
Мақпал Бөлтірікқызы – өз ісіне жауапты, тәжірибелі әрі жан-жақты ұстаз. Қазақ тілі мен әдебиеті пәндерінің оқытушысы ретінде де, ұлым Арнұрдың сынып жетекшісі ретінде де өз міндетін жоғары деңгейде атқарып келеді. Оқушылармен қарым-қатынасы мейірімді, талапшыл әрі әділ. Сыныптағы тәрбие жұмысы жүйелі түрде жүргізіліп, оқушылардың білімге деген қызығушылығын арттыруға зор үлес қосуда. Ұстазымыздың еңбегіне ризашылығымды білдіре отырып, шығармашылық табыс, зор денсаулық, жемісті еңбек тілеймін!
МТ
Маржан Темиргалиева
Спасибо вам, Жанылсын Жанбыровна, за доброту, терпение и веру в нас. Ваши уроки всегда тёплые и понятные, а поддержка — бесценна. Вы вдохновляете учиться и становиться лучше. С большой благодарностью и уважением, ученик Димаш 🌸