Средняя школа № 12
Акимат г. Астаны
КГУ Средняя школа № 12
СА
Саян Абенов
Учился в этой школе с 1998 по 2007 год. Казахский класс. Как у нас сейчас говорят 9А.😂 Я Абенов Саян. Если кто вспомнил, пишите)))
adiya ramanova
классная школа!
Көркем Ммм
Әдемі мектеп балдарыда күшті маған ұнайд, зор мектеп
Adina А🫀
🔥🔥🔥🔥
VA
Valeeva Aigerim
Өтте күшті және ынғайлы мектеп, бәрі жаңа кен мектеп апайлары өтте жақсы👍👍👍
B
Beeline
Аружан Бейсенқызы мы вас очень любим. Спасибо вам за терпение и труд. Я мама Мөлдір.
~L.Star~
Училась в этой школе три года назад и тогда она была старой но сейчас очень красивая очень хочу вернуться в эту школу
Malika Mutaeva
Хорошая школа
Аружан Кулсариева
2 "б"-сынып жетекшісі Айнұр апай,керемет ұстаз.Жауапкершілігі жоғары,білікті маман.Айнұр апайдың жетекшілігімен қызым 1-сыныпты,осы 12 мектепте бітірді.Содан өзіміздің белгілі себептерге байланысты,басқа қалаға ауыстық.Нәтижесінде Айнұр апайдың қызыма білім жағынан және адами тұрғыдан тәлім-тәрбиесі мол болды.Жеке өзіме, Айнұр апайдың сөйлеу мәнерасы,балалармен жұмыс жасауы және қарым-қатынасы,ойлау жүйесі, адамгершілігі,бойындағы жалпы қасиеттері өте қатты ұнады.Бір сөзбен айтқанда өз ісінің маманы.ТЕК РАҚМЕТ АЙТАМЫН❤️🔥❤️🔥❤️🔥🔥🔥🔥
Альжан Муханов
Красиво абсолютно новая школа почти во всех классах экранные доски мячи в спортзале новые классы просторные
Azeka 🫵❤️
Порадовало: -Просторно -Чисто -Охранник одевает футболку с Хатсуне Мику Не порадовало,-игроки волейбола не знают Куки ран киндом😞 -ЗАЛАТАЯ ЧАША ЗАЛАТАЯЯЯЯ
Нурасыл Нурлан
я здесь не учился если чтоо
Алиция Шлегель
кайф 👍👍
Алан Муханжаров
Опасно находиться в этой школе так как,там учится эта обезьяна человека подобное существо.БУДЬТЕ ОСТОРОЖЕНЕ В ШКОЛЕ И НА УЛИЦЕ КОГДА ВИДЕТЕ ЭТО!!!
Айханым Тилеп
Воллейболный доп жоқққ біз кеткенде бірақ алып шықты күшті доптрады
Onalkhanova. kausii
👍🏾
Zh nl
Ишин кормедим бирак менин бурынгы мектебымго
Даниял )
Һ
tt: zxz.avenger
Не очень, лучше бы остался в старой
Aida Saparova
Жаңа әдемі мектеп. 😍😍😍