Lines Group
Компания по прокату и ремонту электроинструментов
Ануар Таупиков
Беру инструменты, всегда есть наличии, все целое и в чистом состоянии,
DE
Daniyar Ertaev
👍👍
ВИ
Валихан Ибраев
Качественные инструменты, предоставили в срок.
DS
Daniyar Sutzhanov
Хочу оставить положительный отзыв о данной компании. Необходимо было произвести небольшой ремонт инструмента. Всё было выполнено качественно, в срок. Хороший сервис. Спасибо!
Шамир Шакаримов
Рақмет сіздерге
Amirhan Serikpaev
Спасибо большое
Ануар Жуматов
Отлично отработали всё в срок
Марат Муканов
Не отвечают на звонок,скидывают...
Арнат Турсынбаев
Телефон не отвечает
MT
Marvin Timson
Взял генератор не тянет ни что! Ни сварку ни болгарку. Сказали что могу вернуть. Не отдали деньги ( деньги не жалко, жалко потраченное время на них) не советую
Миша Миша
Спасибо огромное ребята за ваш труд Сделали ремонт 👍 Взял в аренду инструмент Вообще слов нет одни эмоции Спасибо 2гис тоже что доверился и приехал сюда я не пожалел Процветания ребята вам Ещё раз огромное человеческое спасибо Вы стоите больше 5 звёзд ✊ От души
Бәрін Білгіш
Не бар не жоқ екенін білмейді. Телефонмен бар дейді. Барасын пробкамен уақыт кетіріп. Келгенде жоқ екен дейді😂 -1 клиент
Алексей Шенберг
Отличное место, не убитый инструмент 👍
Ast Astana
Очень хороший прокат инструментов , классный ассортимент все как надо, всем советую! Приятный вежливый персонал Валера спасибо большое все четко !
Abdulsamad Kayratylu
Жақсы қызмет, сапалы инструметтер және қолайлы баға👍🏻
NY
Nurlan Yessenbayev
Благодарю за оперативность и качество работы. Цена работ приемлемая. С/у Нурлан
СА
Султан Асылбеков
Очень хороший сервис! Жарайсындар!
NS
Nurkhanat Serik
Инструменттери качественный и адамдармен карым катынасы оте кушти рахмет
Т
Гүлжайна Бабаева
Керемет .Заттарыда сапалы.Жақсы қызмет көрсетеді
СА
Сандугаш Айнекбаева
Заттары өте сапалы, алуға кенес беремін. Қызметкерлер жұмыстарына жауапты қарайды. Рахмет!!!
Ерсултан Сетхан
Заттар сапалы, қызмет көрсету жоғарғы деңгейде, баға жағыда тиімді.
J
Jenis
Купил шруповёрт всё шикарно! Всем советую тут дёшево +относятся хорошо к клиентам, перснал вежливый👍👍👍👍👍 спасибо. ОТдуши
Аружан Шекербек
Қажетті инструментті іздеп жүріп осында таптым. Көп рахмет! Сатушылар барлық сұрақтарыма жауап беріп, жақсы қызмет көрсетті!
Ерасыл Сарсенбеков
Құрал дардын сапасы өтте керемет бәріне ұсынамын👍
zhapok Zhakypbek
Өте жоғары деңгейде! Арзан бағаға керемет сапа!
Динара Серикболовна
Взяла мужу очень понравилось супер всем советую
Александра
Цены супер, очень сильно понравиллсь👍👍
Ермак
Очень качественые инструменты супер! 👍👍👍
hx xise
Товары качественные, цена хорошая, все супер👍
АЧ
Асхат Чугуль
Шедевр место, братишка шуруповёрт брал, ллушчее качество, заряд хоть весь день держит👌🏿✊🏿
ДБ
УЖ
Улан Жирентаев
Качественные товары
Айбын
Багалары кушты,жане ең бастысы сапалы!
Dias SS
Инструменты жаксы екен Сапасы мен багасы оте пайымды Келесы Рет келип отырам
АЕ
Алмаз Есендияр
Жақында осы инструменттер дүкенінен бірнеше құрал-сайман сатып алдым, жалпы әсерім өте жақсы болды. Ең алдымен, дүкеннің ішкі атмосферасы ұнады — бәрі ұқыпты орналасқан, іздеген затыңды оңай табуға болады. Таңдау өте кең: кәсіби шеберлерге де, үй жағдайында жөндеу жасағысы келетіндерге де арналған құралдар бар. Қызметкерлердің біліктілігін ерекше атап өткім келеді. Сатып алатын затым туралы сұрақтар қойғанымда, олар толық әрі нақты жауап беріп, әртүрлі балама нұсқаларды да ұсынып шықты. Жәй ғана сату үшін емес, шынымен көмектескісі келіп тұрғандары сезілді. Бағалар да көңілге қонымды. Кейбір тауарлар басқа дүкендермен салыстырғанда арзанырақ болды. Сонымен қатар, сапасы да жоғары – алған құралдарым жақсы жұмыс істеп тұр, еш ақау байқалмады. Қаптамалары берік, өнімнің зауыттық кепілдігі де бар екен. Төлем жасау мен жеткізу қызметтері де ыңғайлы ұйымдастырылған. Қала ішінде жеткізу жылдам әрі тиянақты болды. Қорытындылай келе, бұл дүкеннен тек сапалы инструмент қана емес, жақсы сервис пен жағымды әсер аласыз. Алдағы уақытта тағы да осы жерден сатып алуды жоспарлап отырмын. Барлық шеберлер мен жөндеу ісіне қызығатындарға осы дүкенді шын жүректен ұсынар едім.
Содрешка 🦅
инструменты отличные, и цена низкая
Marlen Joski
Оте жаксы😆
Еламан Бердикожа
Өте жақсы лайықты 5 жулдыз👍
Жан Кайыпназаров
Дешево и качественно.В целом очень выгодно!!!
Gulnara Миллионерша
Сапасы да бағасы да ұнады! Рахмет! Істеріңізге сәттілік✊️
GGG Ерзаq
Сантехникаға керек заттың барлығын таптым👍
Амир
өте жақсы сапада құрал-жабдықтар, бағасы да қолжетімді. Керемет!!
KI
Kamilla Islam
Широкий ассортимент, качественные инструменты. Советую!
Private Man
Сапасы өте жақсы , бағасы жағынанда қол жетімді күшті бізге ұнады
Магжан
Өте жақсы! Құрал-жабдықтар жақсы сапада жасалынған!
КА
Карлыгаш Айнекбаева
Заттары өте сапалы қызмет көрсетуді де өте жақсы. Жұмыстарыңызға сәттілік.