Toro_Sushi_Astana
Столовые
Данияр Рустемов
Очень вкусно и быстро приносят заказ, а самое главное что недорого
ЖА
Жанибек Абильдин
Лагмандары өте жақсы бағасыда. Астананын таксистері осында тамақтанады көбісі и менде осында түскі ас ішемін.
Аблай Садвакасов
Побывал в этом кафе фри сырая ужасный чуть больнице не оказвлось
Dastan Kanlybayev
Очень вкусно и не дорого
МЕ
Мухан Ерсариев
Тамактары дамды екен 1300 тг комплекс обед бундай бага жок Астанада
VB
Venera Bekaieva
Кушали здесь всей семьей, все очень понравилось 😊 Суши что нужно, размер и порции рыбы не пожалели. Сочные и вкусные шашлыки, Цомян, лагманы и другие блюда тоже очень вкусные. Чисто все и персонал приветливый. Рекомендую 😊
ЖА
Жазира Амирбекова
Тез жеткізеді екен тамақтары дәмді
Томирис Серікқызы
Дәмді тез екен рахмет ❤
Диас Асылбай
Цомян бешбармак алдық доставка мен өтте дәмді,қолдын тестасы прям и қазы бар 🥰тапсырыс берсеніздер өкіңбейсіздер
AR
Arailym Rakhimberdi
Шашлык и сушиллар өтте дәмді,доставка тапсырыс бердік ыстық күйінде келді рахмет 🫶
МР
Марина Ратушняк
Заказывали суши Филадельфию и пиццу. Все очень вкусно, рыбы много, суши большие. Будем теперь вашими постоянными клиентами 😁
Nur adulov
Очень вкусный питса ест
Zhanel Abdumazhitova
Заказывала суши огромные и очень вкусные🤤😍 Быстрая и оперативная доставка 👍
Юлия ————————————-
Здравствуйте!!!!! Впервые заказала у вас роллы , теперь советую буквально всем ! Очень вкусные и пицца просто 🫶🫶🫶
rs
raushan smagulova
Очень понравились суши,свежие и вкусные,советую всем)
НИ
Нурлан Игликов
Куырдақ мощный,тема
Almagul Ualikhan
Тамақтары өте дәмді! Біз Комбоға тапсырып беріп едік, тез келді, қонақтарымыз риза болып қалды. Бастысы үй тамағы секілді😅 свежий
Доставка очень быстро,цены очень хорошие и вкусно очень🫶🫶🫶
Адиль С
Очень вкусно, буду постоянно здесь кушать 👍🏻👍🏻👍🏻
A☪
Altynai ☪️
Все вкусно, спасибо!
ФБ
Фарида Бердибаев
Керемет Асхана уй тагамдары плов цомян и дом лагман жеп шыктык керемет оте дамди оте керемет кармы алады
ДО
Данияр Оспанов
Очень всё вкусно, хорошее обслуживание!
MB
Maxat Berdibaev
Тағамдары өте дәмді екен! Ерекше ұнағаны Лағмандары және Том ям күшті екен 👍👍👍🥘🍝
Айтжан Абдуллаев
Тамактары кущті👍👍👍👍
Arailym Satbek
Тамақтары ұнады өте дәмді үйден жасауға ерінген кезде заказ беріп жатырмын
Aidana Abdulaeva
Тамақтары дәмді прям ауылдың дәмі,бағалары да қол жетімді