Bauyrdaq
Быстрое питание
Арайка Ханская
Кушты Админ жаксы рахмет
Нурия Шынарбаева
Ужасное обслуживание!!! забронировали столик, предупреждали что с детьми, они нам предоставили столик у входной двери! просили решить эту проблему на что админстраторши Нурай и Зейнеп насмехались!!!
РР
Расул Райымбек
Тамаша кухня Обслужение жоғары деңгейде рақмет Айнәзік
Айсулу Макажанова
Вкуснейшая еда🤤 повара топ👍🏻
Нұрасыл Кеңесбек
Ринат красавчик, ісің оңға бассын бауырым👍🏼🤝
КЖ
Карылга Жупиева
Саламатсызба біз 22.11 обед уақытында тамақтануға барғанбыз , заказ берген тағамдарымыз : домашние пельмени тұзы көп болды / есть плюс жақсы ыссы болып келді цезарь тауық етімен салаты қатты тұзды / переделка жасап берді нарын сорпаның тұзы көптеу , келесіде келемізба или нет не знаю
ЕЖ
Едил Жоламанов
Хочу оставить развернутый и честный отзыв о кафе «Бауырдак» по адресу Сығанақ 62/3. Мы пришли в это заведение с хорошим настроением, потому что слышали, что здесь большой поток посетителей и место считается популярным. Но, к сожалению, впечатления оказались совершенно противоположными. Первое разочарование — это подача головы барашка. Она выглядела так, будто простояла долго, вкус был несвежим, и создавалось ощущение, что блюдо не готовилось специально для клиента, а просто оставалось с предыдущих подач. Далее мы заказали пиццу, и дети очень расстроились. Пицца оказалась невкусной, без выраженного вкуса, как будто сделана наспех и без должного внимания. Мы заметили, что многие посетители вокруг тоже оставляют еду наполовину и уходят недовольными — значит, проблема системная. Особенно неприятно было получить бургер с казы, в котором чувствовался явный привкус испорченного майонеза. Соус был несвежим или неправильно хранился, из-за чего блюдо стало полностью несъедобным. Мы ушли с тяжелым ощущением, потому что ожидали совершенно другого уровня. Заведение действительно имеет много клиентов, у него есть все условия для развития и стабильного успеха, но почему не стремиться к тому, чтобы люди уходили довольными? Почему не уважать гостей через качество еды, свежие продукты и ответственное отношение? Каждый ресторан держится не только на потоке людей, но и на доверии. Посетители приходят, рассчитывая на вкусную, свежую и качественную еду. Очень жаль, что вместо приятного посещения мы получили лишь разочарование. Хочется искренне надеяться, что руководство обратит внимание на качество блюд, сроки хранения продуктов и общий контроль кухни. Ваше заведение может быть действительно сильным, если забота о клиентах станет приоритетом.
Бакдаулет Косылбек
Жансая өте жақсы қызмет көрсетті😍
N N
Жансая өте жоғары деңгейде қызмет көрсетті сыпайы,ашық жарқын қыз екен үлкен рахмет бауырдақ ұжымына🌹🌹🌹🥰🥰🥰
Мадиkosh 💅🏻
Жансая өте жақсы деңгейде қызмет көрсетті,Мейірімді ашық жарқын қыз екен😍😍❤️
Архат Арғынтай
Жансая өте жақсы қызмет етеді🌹
МН
Мұхтархан Нұржанов
Жансая өте жақсы қызмет көрсетеді екен, риза болдық😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
AZ
Abylay Zhunis
Тамактары оте дәмді жансаяға рахмет
Aidana Aubakir
Зарина👍🏻👍🏻👍🏻
Kamila Talgatkyzy
Были в BAUYRDAQ, всё понравилось. Зарина очень приятная и свою работу выполняет отлично. 🥰 Сорпа особенно вкусная и насыщенная. Обязательно вернёмся!
ЖР
Жездыбаев Рамазан
Даяршы Заринага Рахмет наурыз коже унады
SK
Saule Koyanbayeva
Заказали кефаль жаренную предупредили что ждать 30-40 мин, в итоге 50 минут еще принесли рыбу подгорелую, а на вкус толи рыба старая, то ли на старом масле жарили рыба без соли, подгоревшая и горькая. Итог обед прошёл, голодная и не приятным ощущением что так не поела рыбу что хотела в четверг, ну и минус 2000 тг.
Madikoja Temirkhan
17.11.2025 күні келіп сағат 23:25 те тапчанға отырғанмын 50 минуттай отырдым , счет төлейтін кезде чекке қарасам 3 сағат тапчанға қосып қойыпты , оны айтсам мойымдамайды бізде счет ашылған уақыт жазылады деп менен сверху төлетпекші отырмаған уақытыма , ондай тірліктерің уят болады қыздар қатты пысық екенсіңдер . ладно 2 сағат есептедіңдер сверху менің 1-2мың теңгем кеткеніне менің ештенкем кетпейді но чекке қарамай төлейтін қаншама адам бар но бул өмірде байқамай сұралмасада арғы дүниеде сұралатынын ұмытпаңдар ! тамактары ушин Алла разы болсын рахмет еңбектеріңізге именно поварлар 👍! ал кассирлерге 👎👎👎
Еркеназ Аубакир
Не вкусный! Женщина как не уважение люди 😏
УЖ
Улболсын Жалгасбаева
Пицца заказ берсем мүлдем баскаша әкеп тұр күйіп кеткен пицца суретте баскаша еді ет не казысы жох катты болып келді
RS
Rashida Shaimerdenova
Бүгін түскі асқа Бауырдаққа бардық, туған күніме әріптестерді шақырдым. Бұл жердің тамақтары өті дәмді, порциялары мол. Жансаяға бөлек рахмет айтамын: келіскендей уақытында бәрін дайындап қойды, кейбір тағамдарды кешірек әкеліңізші деп жазғам, соның бәрін әдемі жасап берді. Шақырғанда да тез келіп, өтініштерді орындап жүрді. Сарқыт жұмысқа әкетіп, риза болып шықтық. Рахмет ❤️
7f
76 fiona
Жәйлі орта ,Дәмді тамақ ,Сапалы қызмет өтеу
Aisulu Aliakpar
Очень вкусно! Не дорого, хорошие порции вежливый персонал. Нам очень понравилось. Обслуживала официант Зарина приятная девушка 🌺 обязательно еще придем сюда
RN
Rashan Nurmanov
Тұз жоқ тестода Сорпада етте Ескертіп айтып едім 1 есе жақсы келеді 1 есе жаман (Дал осы филиалда) Басқа жерінде жақсы өзім көп барамын Осы жер жақын болған соң обед ке алғанмын тез керек болып НЕ СОВЕТУЮ
Мако Темиргалиева
Бәрі дәмді, әрі тез. Нурила 👍🏻
LG
Leila Gull
Бауырдақ мейрамханасы дәмді, тіліңе бал үйіріледі, керемет сол қаз қалпында, маған қатты ұнайды. Халайық өз еліміздегі қазақ стрит фудты қолдайық!
Rasul Hatyra
Зарина ға рахмет👍👍👍👍
КС
Каракат Серикбаева
Бүгін Бауырдақ кафесінде тамақтандық. Тағамдары өте дәмді,сервисі өте жақсы. Зарина есімді официант қызға көп рахмет,өте тез қызмет көрсетті. Тарымен шай өте дәмді.
IX
Imanwapix Xarabek
Зарина офицантқа Көп рахмет 👍👍👍🤝
Jarxangul Xarabek
Тамақтары өте дәмді Зарина офицант 👍
Арсен Абзалович
Рахмет көп көп барлығы ұнады Заринаға ерекше рахмет❤️
BA
Bagdat Altynai
Хорошее заведение Зарина лучший сотрудник👍🏻
Aida Abenova
Хорошее обслуживание, благодарим Зарину.
US
Ulnar Seidakhan
Қызмет көрсету сапасы нашарлап бара жатыр.Официант пен кухня тамақты шатастырып алады,онымен қоса ұзақ уақытта алып келеді.Адам ол уақытта берген тамағын ішкісі де келмей қалады.Ок оған көз жұмып қарағанмен,не себепті книга жалоба жоқ?!сонда қонақтар жалобасын қайда қалдырады? тек 2гис арқылы қабылдаймыз дейді.осы тұрғанда жазып қойған жақсы пікірімді өшіріп осыны жазуға тура келіп тұр.Әкімшілік тарапынан кері байланыс күтемін! Түнгі ауысымда админстратор жұмыста болмаса ауысым жауаптысына ситуацияны шешуді үйретсеңіздер.
Arailym Serikkalikyzy
Вообще сұмдық🤦🏻♀️ осымен 2 ші рет осылай шықты! Адам на совесть жасау керек қой, ет жоқ мүлде шетінде ғана ет тұр, сразу даяршыны шақырып айттық но 0 результат! Чак чактары ол ескірген қатты болды, оны айтып едік кассадағы қыз қалай бар солай бар апарып бере салыңдар деді ғой біз естіп отырмыз еще! Хотя дәмді ғой деп жер түбінен именно осы жерге келгенбиз 13 адам болып! Ол ма бауырсақ шикі болды тағы бір келгенімзде( қамыр ашымай қалыпты деп алып тастады оны жарайт). Мәселе айырбас не алып тастау емес қой, барған соң дәмді жегің келед! Жоқ еще грубая кассадағы қыз Мерей деген. Өзін администратор қылып таныстырды! Ұнаса же ұнамаса кете бер деді ғой қысқасы🤦🏻♀️ енді именно бұл жерге бармайм болды! Просто қолға алса димін! Өздеріне ескерттім 2 гисқа жазамын деп тұрып!
ZN
Zhanbolat Nurlanuly
Дәл қасында Capitol қыибат бағамен сатып, платный туалет жасап отырғанда, Бауырдақ тегін кіргізіп, арзан бағада тамақ сатады! Сол үшін Бауырдақты қолдайық. Платный туалет 990тг-лік қажет емес
Айгуль Бедилова
Не советую тамактары нашар
Ast Astana
Заказали нарын и казан кебаб. Нарын был прокисший , казан кебаб не досоленый и тоже не первой свежести. В целом сервис хромает, одни дети в официантах. Странно конечно что такой ресторан еще имеет и несколько филиалов по городу.
ШК
Шолпан Кенесова
Сүйек жүр сет 7 де. Хотя тауық еті фаршпен
SU
Sagat Urazov
Қызмет көрсету сапасы өте нашар, көп күтесің. Офицанттары адам тандайды соның ішінде Тоғжан деген қыз. Кішкентай болып тек ұрысуды біледі.
Абзал Нурмаш
👍👍👍👍👍👍👍
Sula S
Нашар дайындайтын болыпты, қызмет көрсету деңгейі де төмен. Тағамдары бірәз тұрып қалғандай.(Қатып қалған бал мен ашып кеткен қаймақ аппеттитті ашпайды екен)
Ааа Ккк
KB
Khairulla Bolatbek
Спасибо Айназик за качественное обслуживание👍
Нурай Аманова
Куні кеше Момышулыдагы Бауырдақтагы бургерді жеген едім дәмі өте керемет сосын бугін осы жердегі бургер келгем өте майлы екен астыннан кәдімгідей шығып тур майы журекке сразу тиеді
Ислам Ислам
Зарина молодец👍