Логопед
ЖМ
Жания М
Өте жақсы кабинет. Біз Асем апайға барамыз. Өз ісінің маманы. Балалардың тілін тауып, қызықтырып оқытып/үйретеді. Одан бөлек балаға диагностика жасап, қандай қосымша қажеттіліктер барын ескеріп, ойымен бөлісіп отырады. Логомассаж да алдық, дыбыстары анық, нақтырақ шыға бастады.
ҰҚ
Ұлдана Қонысбай
Асем Аскаровна сізге үлкен рахмет! Қызымның жасы 2 жас 5 ай,сөздік қорымыз өте төмен болатын,аз уақыт ішінде нәтижесін көріп жатырмыз Аллаға шүкір😍сөздік қорымыз көбейіп түсінігі қалыптасып келеді.Асем апай өте білімді , білікті ұстаз! Балалармен жұмыс жасауы өте керемет Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін🌹
Y.
YZZ .
Біз логопед Заринамен үш ай жұмыс істедік, нәтиже жақсы болды! Осы уақыт ішінде баламыз толық сөйлемдермен сөйлей бастады бұл біз үшін үлкен жетістік. Зарина өте мұқият, мейірімді және өз ісінің нағыз маманы, әр балаға өз жолын таба біледі. Біз өте ризамыз және жақсы логопед іздеп жүрген ата-аналарға Заринаны шын жүректен ұсынамыз! Кемелдің анасы 🙋🏼♀️
Алия Мустапаева
Ходим к логопеду Асем, дочке 4 года и 8 месяцев. ЗПР. Очень рады, что нашли такой центр, результаты чувствуются, хотя как и во всех центрах сперва дочка первые занятия сопротивлялась, со временем уже с радостью шла на занятия. Чувствуется профессионализм и желание работать на результат!
SK
Saltanat Kopbai
Дефектолог Мамиева Зарина Русланқызына үлкен алғыс айтамын.Екі ұлымды да алып бардым.Жақсы өзгерістер болды.Өз ісінің білікті маманы . Балалар мен тез тіл табысады.👍🏻👏🏻❤️
ББ
Б Б
Начали занятия месяц назад и уже есть прогресс. Занятия с логопедом Зариной сыну нравятся, ходит с удовольствием.
Alina Karim
Хочу сказать большое спасибо логопеду Зарине. Она очень внимательная, добрая и умеет найти подход к детям. Ребёнок ходит на занятия с удовольствием, и мы уже видим хорошие результаты. Спасибо за ваш труд🤩
СЖ
Сержан Ж
Октябрьден бастап Зарина апайымызга сабакка улым Заңғарды алып келдік. 1 ай отпей уже натижиесин кордик. Улымнын сабакка деген кызыгушылыгы артып, коп создери айтып, жаксы сойлеп жур шукир. Сизбен жумыс жасап жатканымызга куаныштымыз. Алдагы уакытта буйырса улымыз толыктай сойлеп кеткенше осы орталыкка, Зарина апайымыздан узбей сабак аламыз.
Зарина Мухамадиева
Асем Аскаровна помогла сыночку, ходим 2 месяца. Советую 🤍
LD
Laura Dukenbayeva
Асем Аскаровна, Спасибо Вам за ваше терпение и профессионализм.Ваши занятия принесли нам отличные результаты, и мы очень рады, что попали к Вам. Занятия проходят в интересной и игровой форме, ребенок всегда идет к логопеду с удовольствием .Спасибо за ваш индивидуальный подход💙
Алина Туртулова
Уже 4 месяца ходим к логопеду Асем, ребенку очень нравится, уже начинает говорить внятные слова, запустили речь, с первого месяца начал чаще повторять слога , очень рекомендуем 👍🏼
a1
a 1995aida
Сынок недавно проходил диагностику в этом центре. Логопед очень грамотная выявила проблемы какие есть у ребенка. Состааила план работы. Дала рекомендации как улучшить речь. Очень все грамотно) спасибо вам!
АЖ
Аяна Жакселык
Обратились к специалисту Асем Аскаровне. После диагностики выяснилось, что нам не требуется ходить к логопеду. Чему я обрадовалась и удивилась. Впервые встречаю специалиста, который говорит не нужно вам к нам ходить)) Вдобавок дала кучу рекомендаций, как самостоятельно можно активировать речь и развить ее. Осталась очень довольна 👍🏻
AY
Aisulu Yedige
Спасибо Асем Аскаровне! Всего за два месяца она запустила речь. Занятия проходят интересно, в игровой форме, с использованием музыки. Она умеет вовлечь ребёнка, и он с удовольствием идёт на занятия.
ХУ
Ханшайым Усербаева
Осы уақытқа дейін қанша логопедтерде болдық, бірақ өзімізге қатты ұнағаны Зарина апайымыз. Зарина апайымызға көп рахмет 😘екі баламды 2 ай болды әкеліп жүргеніме,шүкір нәтижелері жақсы. Балалалар бастысы сабаққа асығып, апайын жақсы көреді. Апайымызға көп рахмет
Гульназ Турсынова
Логопед-дефектолог Зарина апайымызға үлкен алғысымызды білдіреміз! Өз ісін жақсы меңгерген, баламен тіл табыса білетін керемет маман. Центрға барып жүргенімізге 1 айдан асты, Аллаға шүкір, нәтижесі көрініп жатыр. Ұжымға және Зарина апайға табыс тілейміз!
Қайырлы күн! Жылы пікіріңіз бен сеніміңізге рахмет! 😊
ФК
Фариза Калыкулова
Зарина коп рахмет баламен жаксы жумыс жасайды озiме катты унады 😘
Қайырлы күн! Пікіріңіз үшін рахмет!🥰
АЖ
Арай Жусупова
Мы в восторге за 2 месяца такой классный результат, ребенок начал понимать речь, повторять, говорить новые слова, подход к ребенку замечательный🙂😍😍😍педагог логопед добивается поставленной цели, находит подход к ребенку, умеет взаимодействовать с ребенком смотря на его характер и настроение. Долго искали хорошего специалиста наконец нашли 💍 Асем Аскаровна огромная благодарность 💐 🙏
11 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день, огромное спасибо за теплые слова и доверие! Мы искренне рады успехам вашего ребенка!😊
MS
M S
Спасибо, Зарине! Научила сына усидчивости и азам общения в его возрасте, взяли паузу, но скоро вернемся!
Добрый день, спасибо большое, что выбрали нас 😉 Ждём вас вновь ❤
Акерке Алдабергенова
Айнұр ханымнан нүктелі массаж, остияпад қабылдадық, өзіме ұнады екінші курсқа барамыз алла қаласа. Зарина ханымнан да керемет нәтижелер көріп жатырмыз өте Ризамыз қыздарға. Осындай орталыққа барғаныма өте қуаныштымын алдағы уақытта балам сөйлеп кетеді деген үміттемін.
MK
Malika Kalambay
Айнұр ханымнан остеопат-массаж алып біттік жасағандары ұнады бізге баламда бетінде тоныстары бар еді оларда кетті енді Алла қаласа ем болып жақсы нәтижелерді көруге сенеміз .Айнұр ханымның өзіде керемет маман екен барлығын түсіндіріп көрсетіп ,адаммен қарымқатынасы ұнады👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️❤️
Нургул Кустназарова
Айнұр остеопад өте керемет массажист балам бірден нәтиже көрсетті Алла шүкір сөйлеп сөздер емес сөйлемдер айтып қуантты мың алғыс Айнұр ханымға, сандар санап жүр
AN
Almagul Nazhmidenova
Очень понравился массаж, после процедуры такое облегчение
Aliba Aliba
Осы центрге баламды остеопат-массажға Айнұр ханымға алып келіп жүрмін. Бізге өте ұнайды,курс біткен соң балам жақсы нәтиже көрсетеді деп сенемін. Айнұр ханымға рахмет айтамын.
ZZ
Zhanar Zhanar
Хочу поблагодарить логопеда Зарина Руслановна! За месяц помогла ребенку начал выговаривать буквы Р и Ш Очень рада что попали именно к ней 👍
Добрый день! Благодарим за доверие ❤ Очень приятно 🤗
Somali A
Добрый день, мы с сыном посещаем уже 2 месяц. Очень довольна результатом. Результат однозначно есть, много положительных моментов. Стал усидчивым, собирает после себя игрушки, начал ориентироваться в пространстве, выговаривать больше слова, и выполнять поставленные задачи. Радуемся каждому успеху сына. Хочу поблагодарить Асем, за её труд, терпение и за то что нашла подход Мансуру.
11 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте,Спасибо за искренний отзыв и доверие! Мы очень рады успехам вашего сына! Продолжим двиг…
Жарайсыз еңбегіңіздің жемісін көре беріңіз! Алла разы болсын сізге өте ризамыз!🫰🏻🫶🏼💖
11 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, пікіріңізге және бізге сенім білдіргеніңізге рахмет!☺️
НР
Назира Рүстем
Керемет логопед Зарина рахмет сізге😘
Қайырлы күн, пікіріңізге рахмет!😊
Диана Серикказыкызы
Зарина апайымыз — логопед-дефектолог. Біз келіп жүргенімізге бір айдай уақыт болды. Қызым 2 жас 5 айда, өкінішке орай, жиі әрі ұзақ ауырғаннан кейін сөйлеуінде кешеуілдеу байқалды. Бірақ Зарина апайына келе бастағаннан бері жағымды өзгерістер байқалуда: дыбыстық еліктеулер пайда болды, айтқан сөздерді артынан қайталап айтуға қызығушылық пайда болды. ⠀ Сөздік қоры да біртіндеп көбейіп келе жатыр, шүкір! Бұл біз үшін үлкен жетістік 🙌🏻 Сізге алғысымыз шексіз! Еңбегіңіз жана берсін, жұмысыңызға табыс пен шабыт тілейміз! 🌸
11 сентября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Бізге сенім артқаныңыз үшін рахмет, ары қарай да, бірге жақсы нәтижеге жетеміз деп сене…
SS
Shona Shona
Логопедті іздеп, таптық. Ұстазымыз балалармен тез танысып, алғашқы диагнозды қойып, тынбай еңбек етті. Енді ақырындап нәтиже көрініп жатыр. Ұстазымыз Заринаның арқасында Боллам анағұрлым еркін сөйлей бастады. Ұстазымыз Заринаға рахмет💐💐💐💐💐
Пікіріңізге рахмет!😊
JB
Jamilya B
Хочу выразить огромную благодарность нашему логопеду за профессионализм, терпение и индивидуальный подход к ребёнку. Мы начали занятия с Асем Аскаровной с апреля и уже за короткое время заметили положительные изменения. Ребёнок стал более активным, лучше понимает речь и с интересом ждёт каждое занятие. Очень рады, что нашли такого специалиста!
3 июня 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв. Рады, что вы довольны результатами и работой специалиста.
AB
Akerke Berkimbaeva
Хочу вырозить благодарность Асем Аскаровне, она помогла запустить речь вообще неговорящему ребенку, я была удивлена когда мой ребенок мог говорить звуки, а сейсас мы уже говорим слова, спасибо огромное за ваш труд🙏🏻
3 июня 2025, официальный ответ
Спасибо большое за тёплые слова! Рады, что смогли помочь вашему ребёнку в развитии речи. 😊
ЖН
Жаннур Нурмаш
Алғашқы сабақтардан бастап жақсы жаққа өзгерістерді байқадық, баламыздың тілі анық, сөздік қоры молая бастады, сабаққа қызығушылықпен барады. Логопед Зарина Руслановнаға ерекше рахмет айтқымыз келеді, әр балаға индивидуально қарап, мейіріммен, сабырмен жұмыс істейді. Әр сабағы ойын түрінде, жылы атмосферада өтеді. Үйде қалай баламен жұмыс істеу керектігін көрсетіп, түсіндіріп отырады👍🏻 Баламыз риза, біз де ризамыз🥳
Здравствуйте! Благодарим за такой приятный отзыв 🙏👌
Kymbat Kudaibergen
Мы недавно были на консультации у логопеда .Специалист настоящий профессионал, видно, что работает не ради денег, а от души. Нам дали четкие рекомендации и правильное направление. Большое спасибо за помощь!
3 июня 2025, официальный ответ
Kymbat, здравствуйте. Большое спасибо за такой приятный отзыв! Всегда рады помочь ❤
Айнагуль Минмхазиева
Хотим выразить свою благодарность Асем Аскаровне🙂 занимаемся 2 недели но уже результат чувствуется, доча болтать начала. Спасибо вам огромное!
3 июня 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Айнагуль, спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 🔥 Всегда вам рады!