Орехи, семечки, сухофрукты
𝐆𝐮𝐥𝐬𝐞𝐳𝐢𝐦 𝐙𝐡𝐚𝐧𝐝𝐢𝐥𝐝𝐚
Өте жақсы дүкен. Үнемі свежий тауарлар 👍🏾. Іші тап-таза, жайлы 😍😍
𝐙𝐡𝐮𝐥𝐝𝐲𝐳𝐚𝐢 𝐊𝐚𝐢𝐲𝐫𝐠𝐚𝐥𝐢𝐞𝐯𝐚
Сатушысы өте керемет, респект! Интерьері күшті, іші жайлы, таза. Дәндері де свежий, күшті екен👍🤩👏
Т М
Crafers,Saudi Arabia конфеттері бар екен👍
Акбота Г
Балғын өнімдер, шайлары күшті😍 Кассир де өз жұмысын жақсы біледі екен👍🏻
MB
M B
Унеми сухофрукттары таза,еще свежий.
Айгуль Нагиева
Очень вежливые ребята
D
17 июля 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш теплый отзыв! Нам очень приятно, что вы выбрали магазин DAN и остались доволь…
Assylzhan Madi
🔥🔥
Абира Мусманкулова
Купила немного грецкого ореха и соленого арахиса, совсем немного чтобы печенье украсить, с собой наличных взяла мало. Продавец сказал вышло на 500 тг, я на доверии столько и отдала, ушла. На следующий день смотрю по штрих кода итоговая сумма на 450 тг. Дело не в 50 тг, а в отношении. Меня обманули, или это была месть продавца? Потому что я отказалась покупать товар на 1000 тг. В общем плохое впечатление, больше никогда никогда ничего не куплю. В 100 м есть другой магазин с таким же ассортиментом, где покупателей не обманывают, относятся лучше. Меня задело отношение, а не 50 тг
D
17 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Прежде всего, примите наши искренние извинения за неприятную ситуацию. Нам очень жаль…
Сундет Камитбеков
Клубника бомба 🍓👍🏻👍🏻
Fari Sgdtaa
Өте керемет жер😍,маған қатты ұнады.Өзімнің үйінен алыс болсада,магазин ұнағаны үшін келем
Асхат Ермекбай
Өте керемет жер екен таза маған ұнады
БЕ
Бижан Есімқұл
Өте керемет дүкен.Сатушы супер👍👍
Adil Tolbay
Іші таза, әдемі, тыныш екен. Всегда келіп турамын енді. 👍🏻👍🏻
Elmira Omarova
🍇 *«Дән» дүкеніне ризашылығым шексіз!* Құрғақ жемістердің мұншалықты дәмді, балғын әрі сапалы болатынына алғаш рет көзім жетті! «Дән» дүкенінен алған әрбір өнім — табиғаттың нағыз сыйы. 🌿 Кептірілген өрік, құрма, жаңғақ, інжір — бәрі де өте дәмді және балғын! Қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде. 🔥 🛍️ Дүкен іші таза, ыңғайлы, ал сатушылары сыпайы әрі сәлемі жылы. Көңіліме қуаныш сыйлады.Дастарханымызға сән беретін, денсаулығымызға пайдалы өнімдермен қамтамасыз етіп отырғандарыңызға мың алғыс! 🧡 Жақсы ниетпен ашылған бұл дүкеніңіз табысты болсын! «Дән» — дәм мен денсаулықтың мекені деп білемін!
DN
Diaz Nate
Зор
Parasat Murat
Кассир өте сыпайы, әзілсүйер екен, ал шайлары өте рахат дәмі ерекше👍🏾
Айганым Тазабек
Отличный магазин сухофруктов! Всегда свежий, качественный товар, большой выбор орехов, ягод и восточных сладостей.Цены адекватные, обслуживание на высоте. Рекомендую всем любителям полезных и вкусных перекусов!
rkkh 01
Выбора много,сервис на высшем уровне,все продукты свежие топ 👍🏻👍🏻👍🏻
Бексұлтан Шындаулет
Жұмыстарың жүре берсін жігіттер! Өте жақсы магазин, көп нәрсе бар , свежий заттар
Абылайхан Бекболат
Керемет бәрі тамаша екен ! Таза әрі балғын! Все супер свежая! И очень вкусно!
Арс Лютый🤣
Ассортимент жаксы, скидка жасап береди
Мадина Зиятбек
Дизайны көз тартарлық екен. Кассир жігіт қалауымдағы затты жақсылап салып берді. Шайларының иісі тамаша. Кассир униформамен, перчаткамен таза жұмыс жасайды екен! Енді үнемі келіп тұрамын.
MB
Mukhtar Baltabek
Астанадағы ең балғын өнімдер осында
Нурторе Кундебек
өте кушти ассортимент көп, бізге ұнады