Овощи и фрукты
AY
Arailym Yesbergenova
Самые свежие и вкусные фрукты и овощи, можно еще через яндекс заказывать, доставка быстрая👍
Шынар Сарина
Жібек жеміс жидек магазині өте жақсы 👍. Мен 1күнде екі рет алам. Өте қол жетімді баға. Сатушы қыз да ұнайды. Әдепті, сыпайы. Жемістері свежый, басқа магазиннен алып көргем шіріген пияз, картошка. Ұнамады. Мен осы «jidek_kz» дүкеніне дән ризамын. Алла сітеріңе береке берсін!.
Менсулу Баймагамбетова
😋все свежое все вкусно
Елдос Мукушев
Жақсы магазин маған ұнады іздеген нәрсенің бәрі бар сатушы кісі өте мейірімді жұмысын жақсы істейді арзан басқа магазиндерден қарағанда осындай магазин ашылғанына бізде қуаныштымыз 👍👍👍👍👍
МТ
Мадина Талгатова
Отте керемет магазин ең арзан баға бізге ұнайды осы жерде осындай арзан магазин ашылғанына 😍😍😍😍
Ани Ани
Не советую здесь брать продукты питания! Антисанитария! Продавец разливное мороженое трогает руками, и дети ее также делают. И считают это нормой🤯
J
18 июня 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Ани Мороженое продают наши субарендаторы, аппарат новый, основные требования санитарны…
DQ
Dan Q
Сегодня были на техническом открытии Jidek_kz 👍🏻👍🏻👍🏻супер что и в этом районе наконец-то открылся Жибек с их широким ассортиментом, мы прям ждали этого 🙏🏻
J
21 апреля 2025, официальный ответ