Dara Clinic
Медицинский центр
N.
Nureke .
Дара клиник қызметкерлері ұжымына көп рақмет .Берік Алиханович дәрігер мырзаға ерекше үлкен алғысымды айтамын . Өз ұлымды осы клиникадан сүндетке отырғызған едім , 1 аптада жүгіріп ойнап кетті 🫂
5 посещений
Aidos Abdimalik
Бастапқыда қатты уайымдадық, бірақ бәрі өте жақсы өтті. Дәрігерлер бәрін түсіндіріп, қолдау көрсетті. Үлкен рақмет! Сүндеттеу тез, ауыртпай жасалды.
9 посещений
М.
М .
Сіздерге Көп рахмет ! Қолдарыңыз жеңіл екен ! Баламда ешқандай жайсыздану болмай , тез жазылып кеттік .
Doniii Sultanov
Благодарю за профессионализм, и высокий сервис. Рекомендую данную клинику.Хирург Кайрат Турарбекович Могу сказать что это истинный профессионал своего дела, все четко и доступно мне объяснил,провел необходимые обследования и дал рекомендации.👍🏻
ГТ
Гала Т
Жігіттерге үлкен рақмет,өз істерінің маманы екен.Қолдары жеңіл екен👍 Жұмыстарыңыз алға баса берсін🤲🤲🤲 Көңілімізден шықты🤝🤝🤝
MS
Masala Sem
Ғалымжан Ерболовичке алғысымыз шексіз, кеше өте жайлы және ауырсынусыз, балам тез сүндеттелді. Ұжымға рахмет🙌🏻
Кайрат Орынбасаров
Сүндеттеу орталығы керемет!!!
ЖЖ
Жулдыз Жетыбаева
Бізге ұнады,ұлымызды осы клинекада сүндетке отырғыздық.Өз ісінің маманы көп рақмет
Маржан Кайыр
Өт тазалау процедурасын жасадым өте білікті маман екені көрініп тұр Ерлан мырзаның. Өте анық түсіндірді рақмет үлкен👍
Yuliana German
Кайрат Турарбекович отличный врач, мы приехали вечером почти к закрытию клиники, он нас принял, не торопился, тщательно обследовал. Дал назначение, которое реально помогло. После был всегда на связи, попросил отписаться по состоянию здоровья после! Спасибо большое!
Don't Harder
Ерлан жұмысын жақсы істейді екен. Рахмет ұнады. Жақсы түсіндіреді екен
ЗТ
Зауре Токтаудинова
Спасибо докторам Ғалымжану Ерболұлы и Ерлану Егізбайұлы за проведенную операцию, все было быстро и четко. Особенная благодарность Ерлану Егізбайұлы за поддержку по телефону, можно отправлять фото и спрашивать если есть вопросы. Алла разы болсын, еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер 🙏🏼
Гульмира Баймуратова
Дара клиникасында ұлымызды сүндетке отырғыздық. Өте жақсы мамандар екен, өзіэ ісінің шебері. Ерлан Егізбайұлына алғысымыз шексіз, қолы жеңіл екен. 10-14күнде жазылады деді 10күнде жазылып кетті ғой өзіміз таң қалдық. Ерлан Егізбайұлы қолыңыз дерт көрмесін Рахмет сізге🙏
Sandigul Dauletbekovna
Дара клиникасында улымызды сундетке отыргыздык! Мамандар оте вежливый,барлыгына тиянакты! Доктор уролог,андролог Ерлан Егизбаевичке улкен алгыс,барлыгын тусиндирип,ватцап аркылы Баланын жагдайын бакылап,сурактарга жауап берип отырды!!! Каз баламнын жагдайы Жаксы шукир,колдарынызга дерт бермесин,енбектериниздин тек жемисин кориниздер!!! Ризамыз!
Askat Koshmakan
Өте керемет клиника ұлымды сүндетке отырғызды тез жазылды барлықтарыңызға кеңес беремін осы клиниканы
ГТ
Гульнур Тургалиева
Dara Clinic клиникасына келіп ұлымыз Бермухаммедті алланың қалауымен бүгін сүндетке отырғыздық.Уролог-хирург Қайрат Турарбековичпен ассисент Ғалымжан Ерболатович болды.Өз жұмыстарының маманы екені көрініп тұр.Бермухаммед 2 жаста,уайымдап едім,15 минутта білімді дәрігерлеріміз сүндетке отырғызды.Жұмыстарыңызға табыс тілеймін.Алға қойған мақсаттарыңыз орындала берсін.Грамота мен медаль бергендеріңізге көп рахметтт,алланың нұры жаусын сіздерге.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Арайлым Калманбаева
Тұңғыш ұлымызды дара клиникасында сүндетке отырғыздық. Дәрігеріміз Әлібек Ерлан Егізбайұлына рахмет айтамыз! бәрін түсіндіріп, жазылғанша хабарда болдық! қолы жеңіл екен, ұлымыз жыламады, 3 күнде шауып кетті! Клиника ұнады, іші таза, білікті мамандар жұмыс істейді! баруға кеңес беремін! клинеттеріңіз көп болсын!
АУ
Айдана Утетлюк
Делали обрезание ребенку , все понравилось спасибо, всегда на связи подскажут 👍я как тревожная мама почти каждый день скидываю фото , успокоят что все нормально заживает 👍😁
ИА
Индира Айтенова
Бизге уанады ,баламызды суннетке отыргыздык таза мейримди жане балам ертесине жугирип ойнап кеттимын алгыс сиздерге колдарыныз алтын екен!!!!
Saltanat S
Хочу от всего сердца поблагодарить детского уролога Әлібек Ерлан Егізбайұлы. Моему сыну здесь сделали обрезание, и я до сих пор в восторге. Всё прошло очень быстро — всего 10–15 минут! Самое главное: ребёнок вообще не плакал. Он спокойно лежал, играл в гонки, держал руль, с ним разговаривали, шутили и постоянно отвлекали. Атмосфера была настолько тёплой и дружелюбной, что страх исчез сразу. Персонал невероятно внимательный, весёлый и заботливый — видно, что они искренне любят детей. В клинике очень уютно, чувствуется забота в каждой мелочи. После процедуры сыну подарили медаль и диплом — для ребёнка это был настоящий праздник 🏅📜 Отдельное огромное спасибо врачу Ерлан Егізбайұлы— он всегда на связи, можно отправить фото, задать любой вопрос, и в ответ получаешь спокойное, дружелюбное и профессиональное объяснение. Ни разу не пожалели, что выбрали именно Dara Clinic. Спасибо вам за спокойствие родителей и комфорт детей! Рекомендую от всей души ❤️
Надира Тажибекова
Баламызды сүндетке отырғызды. Аллаға шүкір жақсы болды!
Balnur Abdurahman
Қайрат Турарбековичке және сіздің команданызға үлкен алғысымызды шын жүректен білдіреміз ✊ жұмыстарыңызға табыс тілейміз!Бізге ұнады барлығы ойдағыдай өтті 🤗 жақсы уролог іздеп жүрген кысылерге ұсынамыз қорықпай таңдау жасауға тұрарлық клиника! Dara clinic 🩵 советую всем!сенымды білікті мамандар өте жоғары деңгейде рахмет ❤️
АО
Айганым Оскеновна
Бизге унады, проблемный фимозбен барсак та жаксылап жасап берди, тез жазылып кетти , 1жастагы балам жасаган кезде гана жылап кейыннен умытып кетти
Аманжол Байсетов
ТУРСЫНБАЙ ГАЛЫМЖАН ЕРБОЛУЛЫНА КОП РАХМЕТ АЛЛАНЫН НУРЫ ЖУАСЫН ИСЫНЕ БЕРЕКЕ БЕРСИН ТЫРНАК МАСЕЛЕСИМЕН БАРЫП ЕДИМ ЖАКЫ ЕМДЕП КАРАП БЕРДИ ОЗ ЫСЫНЫН МАМАНЫ ЕКЕН КОП КОП РАХМЕТ ТЫРНАК МАСЕЛЕСИ МАЗАЛАМАЙ КЕРЕМЕТ БОП КАЛДЫ РАХМЕТ КОП КОП ТУРСЫНБАЙ ГАЛЫМЖАН ЕРБОЛУЛЫНА . 🤝🤝
Мусаева Айнур
Некомпетентный врач, сделал осмотр 12.09 и дал заключение что можно делать ребенку обрезание. Запланировали через неделю.(записались) Придя 20.09 на обрезание врач Кайрат Турарбекович, сообщил что НЕЛЬЗЯ делать обрезание так как есть «парусная мошонка». А теперь вопрос. Почему при первичном осмотре первый врач этого не выявил? Почему мы теперь потратили финансы на праздник, который пришлось отменить и более того теперь готовиться к операции? Очень не рекомендую сюда обращаться. И подумать прежде доверить своих детей. А если бы ребенку сделали эту операцию , при том что нельзя ? Дело не в деньгах и празднике, а в том что врачи не компетентны ! Извинений и разрешения ситуации со стороны «Dara clinic» не последовало. А только игнор. Прошу вернуть мою предоплату и быть более внимательными к своей работе. Отзывы везде от меня ожидайте. Переписку приложила.
Asel Saken
Баламды сүндетке отырғыздық, бәрі өте жақсы өтті. Дәрігерлер өте мейірімді, тәжірибелі екен, Қайрат Тұрарбекович, өз маманының шебері. Барлық процесті түсіндіріп, баламыздың көңілін тыныштандырды. Ота тез әрі ауыртпай жасалды, кейін күтім бойынша толық нұсқаулық берілді. Қызмет көрсету деңгейіне ризамыз, баламыз да өзін жақсы сезініп жүр. Осындай жауапкершілікпен жұмыс істеген ұжымға алғысымыз шексіз!
Алла Майбекова
Отличная клиника , хотела бы выразить благодарность Хирургу ,урологу Орынбасарову Кайрату Турарбековичу, Терапевту,Хирургу Әлібеку Ерлану Егізбайұлы за профессионализм и отлично проведённую процедуру обрезания ребёнку , процедура прошла быстро ,безболезненно, период заживления был тоже быстрым с врачами были всегда на связи и на все вопросы отвечали быстро и профессионально , спасибо большое 🌸
TᗩTYᗩᑎᗩ GᑌᔕᗩᖇOᐯᗩ🇰🇿🇷🇺
Выражаем огромную благодарность хирургу Әлібек Ерлану Егізбайұлы за успешно проведенную операцию. Ребенок чувствует себя замечательно, на боль не жалуется, смеётся смотрит мультики. Операцию обрезания провели быстро, качественно и аккуратно. Кроме того что мы хотели провести обрезание из религиозных соображений, врач увидел и острую необходимость в медицинским показаниям, за что ему отдельное спасибо. Очень рады что обратились именно в дара клинику и спасибо что дают возможность делать у них операцию в нашем городе.
Аяулым Карымсакова
Осы клиникадағы хирург Ғалымжан Ерболұлы алғысым шексиз балам тез жазылып кети рахмет🙏
A. Akhmetbaeva
Хороший
Мөлдір Турениязова
Қайырлы кеш, шілде айында ұлымды осы клиникада сүндеттеген едік, Қайрат Тұрарбековичтің қолы өте жеңіл екен, ұлым келесі күні шауып жүгіріп кетті, 14 күнде жазылады деген, шүкір айтқан уақытымен тез жазылды. Көп рахмет, істеріңіз берекелі болсын.
KM
Karashash Meiramova
6.07 күні Алланың қалауымен осы клиникаға сүндетке отырғыздық Үлкен рахмет жұмыстарыңыздын жемісін көріңіздер Ұлым уже жақсы болып қалдыы Үлкен міндеттің бірі соны жақсы атқарып бергендеріңізге рахмет сіздерге шатаспай келгенімізге Қуаныштымыз 🤲🏻🤲🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Арухан Шаданова
Жақсы өтті процедура ауырған жоқ,Ерлан Егізбайұлына рахмет
СТ
Сабит Толпаков
Супер
SS
Sabina Sarsekeeva
Делали обрезание 😍все четко быстро и без слез . Огромное спасибо 😊 процветание вам🫶все отлично заживает ребенок активный 🤗
Markhaba Urazbaeva
Советую всем! Честный отзыв — самое вежливое и внимательное отношение, которое мы когда-либо встречали! Делали обрезание, всё прошло максимально аккуратно, с заботой и подробным объяснением на каждом этапе. Персонал — просто супер, поддержка была от начала и до конца. Спасибо большое! Если вы ищете, где безопасно и спокойно пройти эту процедуру — только сюда!
АЖ
Адильжан Жасланулы
Отлично, советую, ребенок не плакал. Врачи классные! Рахмет сізге! Очень понравился подход к ребёнку. Все быстро и четко!
Асхат Калиев
Все прошло на высшем уровне!👍
BN
Bake Nygyman
Жаксы пиштиреди екен жигиттер)
🥹.
🥹 .
Мы сегодня делали обрезание нашим двум сыновьям в клинике Dara Clinic (г. Астана, ул. Ауэзова, 25). Очень довольны выбором! 👍 Процедура прошла быстро и аккуратно, хирург,уролог Берик Алиханович и Галымжан Ерболович - профессионалы своего дела, всё подробно объяснили и создали спокойную атмосферу для детей. Персонал клиники внимательный и доброжелательный, сразу чувствуется забота и опыт. После операции нам дали все необходимые рекомендации по уходу, и надеемся на быстрое восстановление без осложнений.🙏
БУ
Балгын Урункаева
Өте керемет. 10.08.2025ж бардық, баламызды сүндеттеді. Еш ауырсыну жоқ, баламыз жақсы шүкір. Әлібек Ерлан мырзаға мың алғыс. Ең ұнағаны бала жазылып кеткенше, кері байланыс жасап отырады. Барлық сұраққа тез әрі нақты жауап беріледі. Еңбектеріңіз елене берсін!
КМ
Каныш-Тана Мукашев
VIP сүндеттеу мамандарына көп рахмет. Баламыз ауырсынусыз тез жазылып кетті. Өз ісінің мамандары. Сүндеттеуден кейін бәрін түсіндіріп, рекомендацияларын беріп, қашан хабарлассам да, жауап беріп байланыста болды. Рахмет. Істеріңіз оңынан болсын әрқашан!
Абдыкаримова Шырайлым
Баламды осы клиникада сүндеттедік, тез жүгіріп кетті. Барлық ем шараны түсіндіреді. Қолдарыңызға дерт бермесін Дәрігерлер!Жақсы клиника іздеп жүрген жандарға кеңес беремін, өзім де көп ойланғанмын.
ФД
Фарида Даулетова
Дара клинингқа көп рахмеет менің ұлымды жақсы натижеде сундетке отырғызып берді. Берік Алихановичка көп рахмеет. Колы жеңіл білікті маманекен
Orken Zhakenova
Делали обрезание у Берика Алихановича — всё прошло идеально! Ребёнок даже не заплакал, за 2 дня всё зажило. Доктор всё объяснил спокойно и понятно. Очень довольны, спасибо!
ЖН
Жулдыз Нурмаганбетова
Берік Алиханович білікті хируг, өте ақжарқын жан екен, қолы жеңіл болды, тез әдемі сүндеттеп берді, алғысымды білдіремін, өте ризамыз, уайымдап едік, жақсы өтті бәрі
Немеремізді сүндетке отырғызу үшін көп клиникаларды қарадық,және осы жерді таңдадық. Дәрігер хирург,уролог Қайрат Тұрлыбекұлына және Ғалымжан Ерболұлына рақмет,алғыс айтамыз.Өз ісінің маманы екен. Қалай болар екен деп жүрексініп едік. Баламыз жылаған жоқ,үйге келгеннен кейінде тыныш Енді тез сауығып кетеді деген ойдамыз) Мың алғыс! Еңбектеріңіз жемісті болсын!!!
Naz❤️ Erke❤️
Білікті мамандар, өте керемет сәтті өтті сүндеттеу!!! Қатты уайымдадым, көп таңдадым клиниканы, 1 жыл өткен соң инстаграмнан көріп қалып бірден записьқа тұрдық, консультация алып ота жасалды!!!Рахмет сіздерге, қолдарыңыз дерт көрмесін!!!
ГС
Гулжайна Сагындыкова
Қайрат Турарбековичка және серіктес көмекшілеріне Үлкен рақметімізді айтамыз👏🏻👏🏻🙌Өте жақсы өз маманын шебері ұлым сол сундеттелгені күні ақ жүгіріп ойнап кетті,қолы женіл кісілер екен Алла сіздерге күш қуат берсін Істерініз Беркелі жемісті бола берсін, Биіктерден көрініп мамандықтарыз жоғарлаә берсін🙏🏻👏🏻🧿🙌🤝👏🏻👏🏻💯пайыз қорықпай барып сундетке отырғыза берсеніздер болады👍
BK
Bakit Kushchegulova
Отличная клиника, вежливый персонал, там кстате проводят сүндет, я получала там амбулаторное лечение, Данияр врач проводил внутревенную систему, после системы ни каких синячков, благодарю. Всем рекомендую