7cvety
Цветы
Асель Ануарбекова
Совсем не понравилось
Просто ужасный цветочный сервис. 18 апреля около 20:20. Муж хотел порадовать меня. Он в другом городе и заказал цветы. Но когда букет пришёл, моё настроение стало ещё хуже. Розы сами по себе нормальные, но оформление совсем неудачное. Можно было сделать что-то более аккуратное или хотя бы собрать букет плотнее. В итоге это выглядит как какой-то венок неудобно и некрасиво. И они указали неправильный адрес курьеру и курьер наездом звонил мужу. Ужасно!!! Я впервые сталкиваюсь с таким. Муж дарил мне много букетов, но такого разочарования ещё не было. Я написала им и оформила возврат, но меня поразило другое полное отсутствие сервиса. Даже элементарно не поздоровались. Очень неприятный опыт.
Азамат Құдайберген
В восторге
Нұрасыл деген баланың жұмысына ризамын
fari .
В восторге
Осыы жақтан көп гүл алдым бәрі өте әдемі❤️😍
Бота Бақытжановна
В восторге
Цветы очень красивые 😍и еще свежие😍Рекомендую😍🫶🏻
Nurs .
В восторге
7cvety ұжымына рахмет! Көздің жауын алатын ұзын, әдемі гүлдер алдым. Нағыз «голландский» стандарт. Қызмет көрсету жылдам, флористері талғаммен көмектеседі. Енді тек осы жерден алатын боламын! Жәнеде мына гүлдердің әдемілігінде сөз жоқ! 😍 Ұзындығы да, түсі де дәл мен іздегендей. Фотоға түсіруге де, сыйға тартуға да таптырмас нұсқа. Көп жерден мұндай биік әрі балғын гүлдерді кездестіре бермейсіз. 10/10!
Nursaya Orakbaeva
😍😍😍👍
Аружан Елубайқызы
Уауй😍😍😍
Ersin Ersin
В восторге
Әдемі гулдер свежие бағасыда тиімді
Азамат Алматұлы
четко
Leyla 🤍
В восторге
Гүлдері өөттее әдеміііі прямм көздің жауын аларлықтай😍❤️❤️ Рахмеетт🥰
Аяулым Олжабай
Гүлдері өте әдемі күшті 😍😍👍🏻
Ayaulym Miram
В восторге
Очень красивые и свежие цветы 😍
Nureke Maratov
В восторге
Очень красивый букет из 101 розы 🌹 Дочке безумно понравилось, была в восторге! Спасибо за свежие цветы и аккуратную сборку. Обязательно будем заказывать ещё 😊
Частый гость
Дамир Гончарук
Совсем не понравилось
Разочарован продают сломанные цветы Не рекомендую
К
Кайреке
В восторге
Цены очень низкие. Качество 👍!!! Продавцы вежливые ребята, сразу видно Профессионалы своего дела!!! Всем советую, не пожалеете.
MS
Medet Sarsenbaev
N
Nagima
В восторге
Гүлдері керемет! Иісі аңқып тұр! 51 және 25данадан тұратын екі букет алдым. Өзім барып алған едім,қызметкерлері өте жақсы. Гүлдері үлкен! Медет есімді азамат гүлімді жинаған еді😍🔥. Сол азаматқа алғысым шексіз! Таксиге дейін салып берді. Себебі букеттері өте үлкен,ауыр болды. Рахмет сіздерге!
СД
Сауле Достанова
Совсем не понравилось
Заказ так и не смогла сделать …ждала почти весь день ответа … отвечают через раз либо вообще читают и игнор …что за отношение 🤦🏻♀️
Yerkezhan Samatovna
Совсем не понравилось
Алдын ала заказ берген гулди сатып жиберген. Уакытын барин жазып кутип отырсак, сиздин гулиниз сатылып жиберген дейди. Мулдем жауапкершилик жок
ГА
Гульжан Аскарова
В восторге
Керемет гулдериниз ушин улкен рахмет! Палочка выручалочка. 30 мин керемет гулдеримизди жеткизип берди
ib
incmdi b
В восторге
очень красивые цветы, и цены хорошие, очень классно сделали оформление
Али Админ
В восторге
Рахмет Гулдери оте адемии,керемет,тиемди кол жетимди бага,багасында келистирип берди,артыгымен даже гул салып берди,Медет деген бала вообще молодец!!!
Мархабат Абулгазимова
В восторге
Рахмет 💫💫💫 гүлдер керемет, әдемі букет жасап берді😊
Назгул Маратова
В восторге
Гүлдер өте әдемі екен балғын әрі сапалы рахмет сіздерге кеңес беремін келіп алыңыздар 💐💐💐