Talap School
Образовательный центр
Продлёнка, английский, успех — всё это Talap School
Записаться со скидкой до 35%
Арсен Амандык
Маган унайтыны Алишер агай агылшынды кушти уйретеди урыспай тусындыреды, маган унайды☺️👌
Әли План
I like English classes at Talap School! They are useful and interesting! Mr Alisher is the best🥰👍🏻☀️
29 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо большое за приятный отзыв 🤗 Рады работать для вас.
Asiya Karatay
Mr Alisher and miss Nazira are very qualified teachers! So proud of them! Wish only the best!🎉✨
29 октября 2025, официальный ответ
Asiya, добрый день. Спасибо большое за теплые слова 🔥 Всегда вам рады.
A
Aruka
Тут очень добрые учителя очень даже хорошо объясняют если не поняли какие-то задания то они объясняют как делать я вот пришла в первый раз и мне очень понравилась там советую туда идти❤😛🎀
29 октября 2025, официальный ответ
Aruka, здравствуйте, большое спасибо за ваш отзыв!!! И, конечно же, ждем вас снова.
KS
Kausar Senbek
хорошая школа! хорошие учителя! 😻😽
Добрый вечер, Kausar! Спасибо большое за отзыв и оценку!!! Обращайтесь 🤗
Аруна Абай
Жақсы мектеп! Мен ағылшынға барамын. Келіңдер✅️😍🥰🤙🏼
Айторе Серик
Осында продленка мен ағылшын тіліне барамын. Мисс Назира мен мистер Алишер сабақты күшті береді🥳❤🤗
ЧК
Чингиз Каримов
Центр очень хороший, есть занятия по продленке и отдельно математике, еще и Английский язык.Благодаря преподавателям можно легко и быстро научиться говорить!Одно удовольствие посещать центр))
29 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Чингиз. Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв ❤ Будем рады вам всегда.
Nazira Manibek
Ағылшын тілін түрлі әдістермен,өте жақсы үйретеді,сонымен қатар әрдайым мотивация беріп,қолдап жүреді👍🏻🤗
AG
Asiya Galimova
Всем советую данный центр так как реально есть результат и уже в кратчайшие сроки ребенок начинает лучше учиться. Преподавательский состав замечательный. Дочка довольна. Проявление гибкости и вхождение в ваше положение в любой ситуации. Это не реклама а настоящий отзыв
Добрый вечер, Asiya. Спасибо большое за такой приятный отзыв. Успехов вам 😁
АЕ
Акерке Ержанкызы
Біз бұл орталыққа келіп жүргенімізге 1 ай болды. Балама ұнады ағылшын үйірмесі. 1 жыл келеміз бұйырса . Мектептің қасында сол ыңғайлы.
M
Medina
Я хожу суда на репетиторов здесь очень добрые учителя они не когда не ругаются они всегда поддерживают ребёнка в учёбе
Благодарим, что выбираете нас! Нам очень приятно 🙏🏼
araika .
Сабақ өте қызықты және өте жақсы маған ұнады
ЖК
Жазира Карабаев
Немеремді беріп ем, жақсы үйреніп жатыр! Рахмет Талап школаға! Еңбектеріңнің жемісі мол болсын!
NA
Nauat Amirhanova
Уауа бойынша барып жүрміз. Жақсы мұғалім, барлығын сұрап отырады.
SS
Sayat S
Курс өте керемет мұғалімдері жоғары деңгейде дайындайды😍 Бірінші айдан бастап ағылшын деңгейім өсті🤩
Алтынгул Анетова
Осы курска катысып жургениме 1айдын шамасы болып калды.Бастапкыга караганда озимнен результат байкап журмин.Алишер агай оте женил ари жаксы тусиндиреди.
Мират Зайкенов
Я хожу в эту школу уже почти месяц, и мой Английский стал на уровень выше, мне нравится как доходчиво меня учат🤩, Мистер Алишер очень классный учитель😎.Еще по субботам проходит спикинг клаб, здорово немного расслабиться и поговорить на Английском языке✌️. Рекомендую 👌
Мират! Благодарим, что выбираете нас! Нам очень приятно 🙏🏼
ША
Шахмардан Адилханов
Аз уақыттың ішінде немерем ағылшын тілін үйреніп оқуға құштарлығы артты. Балалармен жақсы жұмыс жасайды екен.
АD
Айко D
Ағылшынды мектеп кезден кейінге қалдырып көп мүмкіндіктерден бас тартып келдім. Бірақ ешқашан кеш емес дегенді түсініп, қолға алып жатырмын. Соны түсіндірген осы мектептің негізін қалаушыларға алғысым шексіз. Оңай, қызықты сабақтармен тілге деген қызығушылығым артты. Мотивациямды оятты. Шынайы, әрдайым көмектесуге дайын-мистер Алишер 🔝 результатқа жұмыс жасауға көмектесетін бірден бір орталық💯💯💯💯
31 июля 2025, официальный ответ
Маржан Мырзабаева
Балама ұнады, результат бар. Сабақтары қызықты өтеді. Баламды білікті маман оқытып жатқанына өзім өте қатты қуанып жүрмін. Өзі қызығушылықпен қатысады сабағына. Алдынғы барған жерімізде балама ұнамады, және толық төлем жасап қойған едім оны да қайтармады. Ал бұл жерде перерассчет деген бар екен, бірақ мен 100% сенімдімін баларыныздын осы жерде қызығушылықпен оқитына. Баламнын ағылшын білім деңгеін анықтап, соған қарай сабақ үйретіп жатыр. Олда біз үшін үлкен плюс. Және бұл жерде “заморозка” деген бар екен) көп жерде бола бермейді. Все моменты максимально лояльно рассматривается, что очень радует🤗 Talap school ұжымына еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер, өте білікті мамансыздар👍💐
22 июля 2025, официальный ответ
Cәлеметсіз бе, Маржан! Жылы лебізіңізге рахмет!
GM
Ganibek Mussayev
Осы курсқа жазылуға кеңес беремін. Інімді 1 ай бұрын қабылдап еді қазір результат бар. Өте мықты мамандар жұмыс істейді. Көп практика жасайды. Курстың іші жақсы жабдықталған оқуға жайлы атмосфера жасалған. Тез әрі сапалы үйренуге мүмкіндік бар. Әлішер мырза мықты педагог кері байланыс жасап, нәтиже шығаруға жұмыс жасайды. Мен басқа курста оқитын едім осы курсқа ауысқалы жатырмын.
31 июля 2025, официальный ответ
NB
Naz Berikbaeva
Алишер мырза білікті маман👍, осы центрді тапқаныма қуаныштымын
22 июля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Наз! Көңіліңізден шыққанымызға қуаныштымыз!
MA
Mukhameddin Abibulla
Өте мықты мұғалім. Білім және адамға мотивация беру деңгейі керемет💥💥💥
22 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Mukhameddin! Жылы лебізіңізге алғысымыз шексіз!
Асель Турекулова
Мы пришли в условленное время, никого не было, звонка нету, постучали ждали, так и не дождались. Пришли пешком с двумя детьми, так безответственно отнеслись на мою заявку, было обидно. Не могу доверить своих детей
19 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, что поделились своим опытом Нам очень важно разобраться в ситуации и все проверить. Оставьт…
Куаныш Сеиткасым
Інімді берген едім 1аи да жаксы менгеріп атр
22 июля 2025, официальный ответ
Бізді таңдағаныңызға рақмет! Оқу орталығының жұмысын жоғары бағалағаныңызға алғысымыз шексіз.
МП
Мират Палуанов
Әлішер мұғалім білікті маман
22 июля 2025, официальный ответ
Уақыт бөліп, пікір қалдырғаныңызға рақмет! Әлішер мырза шынымен де өз ісінің маманы!
НА
Наурызбай Абубакиров
Сабақ беруі өте жақсы. Мен 2 баламды бердім
22 июля 2025, официальный ответ
Бізді таңдағаныңызға рахмет! Пайдалы білім болсын!
ЖБ
Жаксылык Бакдаулет
Мои знакомые Алишер и Асия, оба с образованием из США, открыли школу английского и IT. Они прошли всё сами — и теперь делятся знаниями доступно и по делу. Если хотите качественное обучение с упором на практику — советую 💯 Просто делюсь, без рекламы 🙌
22 июля 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо, что уделили время и написали отзыв ❤