Dr.Yerkinkyzy
Косметолог
Данияр Маратов
Советую
Au Sina
Косметолог Жулдыз оте биликти, колы женил. Процедураларды ауыртпай жасап береди. Унеми барамын
Айым Сайлауова
бетімді тек осы Жұлдыз ханымға сеніп тапсыра аламын❤️шексіз алғыс
Камила Шыршыкбаева
Приятная атмосфера, квалифицированный специалист и отличный результат😘
DU
Danira Umirzakova
2 гис те только вот сегодня ашылыпсыздар! Хотела поблагодарить просто. Такие цены нигде нет кажется. Оте адекватные цены и качественные продукты у неё. Казир бари косметолог тардан коркады куртып алады бетимди, билими опыты аз деп. Но именно Жулдыз супер оз исин суйып жасайды екен!!!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Galiya Sadibekova
Жулдызға рахмет❤️ бәрін таза әдемі істейді👍🏻
Акбота Омирбекова
Все чисто акуратно делает , все понравилось
MT
Meruert Tuganbay
Жулдыз рахмет сізге, после чистки кожам прям дышит. Уход туралы советтерынызге де рахмет🫶
Дамира Каранеева
Кушти жасайт
Асылбек Монтаев
Керемет косметолог, топ-1
Sulu .....
Жұлдыз Өз Ісінің маманы, жумысын өте жоғары деңгейде бағалаймын.
ШМ
Шахина Мирсидикова
Жулдыз – настоящий мастер своего дела, руки золотые, результат превзошёл ожидания!
diqow ✌🏻
Сделала процедуру чистка лица у косметолога Жулдыз. Процедура прошла в очень уютной и спокойной атмосфере — с самого начала специалист подробно рассказала, что будет делать, и подобрала уход именно под мой тип кожи. Определённо буду приходить снова🫶🏻
Луиза Бердалиева
Жұлдыз ханым сізге көп көп рақмет🥹, қолыңыз сондай жеңіл, бетім күшті болып қалды, бұйырса сізге всегда барамын және басқаларғада сізді айтып жүремін🥹❤️
Акжол Шеруенов
Жұлдыз Еркінге үлкен рақмет айтқым келеді! 🌸 Маған бетке чистка жасап, өте ұқыпты, нәзік әрі кәсіби жұмыс істеді. Процедура кезінде өзімді жайлы сезіндім, әр қадамын түсіндіріп отырды. Нәтижесінде бетім таза, жарқырап тұр ✨. Нағыз өз ісінің маманы, қолы жеңіл, мінезі өте жылы. Көрікті әрі сау тері үшін енді тек Жұлдыз Еркінге барамын! ❤️
Барша Ахмедияева
Астанадагы 🔝 косметолог Всем советую 😍 🔥
ГЕ
Гульмира Ескали
Жұлдыз ханымға рахмет😊 кожам прям сияет 🥹 все енды сіздің тұрақты клиентіңізбін🙌🏻
Aika as
Просто посмотрите на мое до и после 🥹🤌🏻 Мастер 10/10 Пасиба🙏🏻❣️
Ayaulym Pauyedenova
Жулдыз Еркинкызы мастер своего дела, лицо просто сверкает✨💖 после нее, безумно рада что теперь нашла своего мастера в Астане👍👍👍
Сандугаш Исахова
алғаш рет Жұлдыз ханымда жасаттым, до этого қорқып жүр едім, барлвғын түсіндіріп, айтып отырып жасады🫶🏻тоналка қазір прям күшті тұрады🥹
Аяулым Князбай
Супер мастер!
MA
Mukhtarova Aigerim
Жулдыз Еркинкызына рахмет, профессионал своего дела👍🏻
Айбарша Смағұлова
Жұлдыз ханым керемет мастер😍 білікті маман. Барлығын от и до күшті түсіндіріп жасап береді, бағасыда тиімді🤭
DB
Dariga Baimagambet
Күштіііі жасайдыы енді бетіммм әдемііә болып қалды😍😍☺️☺️
Askar Seidan
Керемет мастер Жұлдыз Еркынқызына көп көп рахмет.Бетыме күтем жасап бергенімен қоса ,қалай күтінім жасау керегін де ұйретті.Сол үшін де алғасым шексіз 🤗