Qoraz chicken
4.4
Перизат Перизат
Өте дәмді тамақтары. Сыпайы кісілер 🥹❤️
Аскарик Баймуран
Не знаю как готовят тут Ну в течение часа не могу до них дозвонится Легче уже в другом месте заказать
КА
Канат Акжолов
Мощ чикен🔥🔥🔥🔥
A
Ayazhan
Бүгін заказ бердік. Дәмі керемет😋. Келіп жесеңіздер немесе заказ берсеніздер өкінбейсіздер😍. Ыстықтай жеткізді курерьге рахмет 👍
Akbope Kalila
Өте дәмді. Бағасы арзан. 10 шт тауық қанатЫ, фримен, суымен 3750 тг! Қазақ кәсіпкерлерін қолдайық!
Астана
Не деген баға ешқандай ерекшелігі жоқ бәрі бірдей өте кішкентай бағасы қымбат ешқандай айырмашылық жоқ енді алмаймыз,мен алғаныма өкініп қалдым тазалық жоқ жумайды жүндері шығып жей алмайсың ешкімге не советую обслуживаниесі мүлдем нашар
IM
Indira Muratova
Qoraz chicken керемет Ма ша Аллаһ. Алла кәсіпке берекесін берсін. Отбасыма ұнады енді тұрақты тұтұнушы боламыз.🙌🏻 Баршаңызға дәмін көуді ұсынамын өтте дәмді😍😋 доставка бар деді, Эльвира кассир қыз 87079056000 осы номер колл центр😉
Алмат Дилмагамбетов
Qoraz chicken авторский маринад ерекше дәм фирменный соус жеген сайын жегің келеді дәмділігі соншалық тоймайсың честный отзыв панировкасы мощ іші толық піскен дәмі енді бөлек🔥🔥🔥
Еркебулан Дурманов
Өте дәмді Чикен👍🏻😋
Z
Zhaksybek
Соус рецепт бермисіздер я😋
Жибек Куанышбеккызы
Қораз чикен оте дамди, хрустящий, ищинин барлыгы жақсы пискен, қытырлақ, қатты майлы емес,соусы енды ерекше балам екеумизге унады. Уйдегилерге тагы заказ берип алдым. Барлыгымыздын конилимизден шыкты. Алмат шеф колыныз дерт кормесин, Канат мырза бизнесиниз алга бассын🔥🔥🔥
Айгуль
Чикен мощный