As-Kad Kids
Частные детские сады
Кристина Васильева
Мы не ходим еще в этот садик, ходили смотреть и знакомиться Мне очень понравился пед состав, от заведующей до нянечек, приятные теплые люди которые любят детей Чисто, все новое, детки любят воспитателя это видно, ходили обнимали Процветания садику🌸
МО
Медет Омиртаев
Очень хороший садик Робототехника үйірмесі 👍
ӘN
Әлібек Name
Очень довольны детским садом! Воспитатели добрые, внимательные, с детьми отлично занимаются. Ребёнок с радостью идёт в садик, каждый день узнаёт что-то новое. Питание хорошее, чистота всегда на высоте. Всегда приветливая атмосфера. Огромная благодарность всему коллективу
ДР
Динара Ризванова
Мы посещали этот садик с сентября, нам 4 года, изначально нас отправили в старшую группу 5-6 лет, но в ноябре администрация решила перевести всех детей не достигших 5 лет в среднюю группу 3-4 года. Мои возражения о том что ребенок уже привык к апайке и детям игнорировались. Мой сын походил всего 5 дней в новой младшей группе, что и следовало была адаптация к новым ребятам, произошел конфликт между мальчиками и администрация садика вместо того чтобы показать камеры и работать над ситуацией решили просто нас отчислить!! Камеры так и не показали, ссылаясь на то, что не умеют ими пользоваться, просто им лень! Администрация не признает свои ошибки, что изначально не отправили в нужную группу и своим переводом спровоцировали такую ситуацию и стресс у ребенка, футболили туда сюда, даже не дали ребенку поддержку и шанс привыкнуть к новой группе! Не показывают камеры! Еще и деньги не возвращают! Учредитель грубая высокомерная наглая хамка, когда мы устраивались в сад она сказала что в группе будет только 20 детей, а потом самовольно поменяла условия и сделала список 25 детей, и сказала кому не нравится уходите
ШС
Шынар Сыздыкова
Здравствуйте.хочу поделиться комментарием.садик прекрасный .все чисто . специалисты хорошие .все кружки проходят весело и информационно для детей .мы туда ходим 2 недели и прям очень благодарна и рада что именно в этот садик пошли ! Адаптацию прошли вообще не заметно без истерек и криков . спасибо специалистам !
НБ
Нұрғали Батырханұлы
Balabalsha akimshiligine rakmet. Oshyndai jagdai jasap,mumkindik bergenine. Barlygy talgammen jasalgan eken.
МЖ
Максат Жансейтов
Balabaksha #1. Kuanyshtymyz osyndai balabaksha ashylganyna. Balam agylshynsha soilep jur. Afroamerikanka sabak beredi. Zamanaui. Ishi taza. Tamaktary kunarly. Kuryltaishy Albina Talgatkyzyna myn algys. Ote sauatty bilimdi kisi ekeni korinip tur.
НТ
Нурболат Тулебаев
Оте керемет Балабакша Барлык талапка сай. Билим жагы оте жаксы. Балам куанып барады
Арман Илязов
Оте жаксы балабакша. Барлыгы карастырылган. Кружоктары осы багага киреди. Правый берегтагы #1 балабакша. Левыйда осындай балабакша 150-170 мын болады. Альбина Талгаткызына улкеен алгыс. Негатив отзывтар коре алмайтын аяктан шалгысы келетиндердин отзывы деп ойлаймын. Алладан кайтсын.
ГЕ
Гулбаршын Еркинкызы
Керемет балабақша,тамақтарыда апайларыда👍👍👍
СУ
Салтанат Уркимбаева
БАЛА БАҚША БАЛАМА ӨТЕ ҰНАЦДЫ ТАЗА ЖАРЫҚ АПАЙЛАРЫНА РИЗАМЫН ТАЛАЙ ЖЕТІСТЕРГЕ ЖЕТІҢІЗДЕР АЛЬБИНА ХАНЫМДЫ ӨТЕ ЕҢБЕКҚОР ЖАҚСЫ МАМАН БОЛДЫ ӨЗ САЛАСЫНДА
УТ
Улдош Таздарская
Менің ұлым осы бала бақшаға барады, өте жақсы бала бақша. Бағасы да көңілге қонымды. Бала бақшадан мәз болып келеді, осының алдында барған садикке бармаймын деп жылап келетін. Рахмет көп көп балабақша ұжымына❤️
Сарсен Байтенов
Құрметті Байдуйсенова Альбина Талғатқызы! Өмір жолыңыз әрдайым сәттілікке толы болып, бастаған әр ісіңіз берекелі болсын. Кәсібіңіз өркендеп, тележүргізуші ретінде де, балабақша құрылтайшысы ретінде де жаңа белестерді бағындыра беріңіз. Жүрегіңіздегі игі ниеттер орындалып, қуаныш пен бақыт әрдайым серігіңізге айналсын. Отбасыңызға амандық, өзіңізге мықты денсаулық тілеймін!
незабудка .
Хороший садик, нам очень понравился. Заведующий, воспитатели и няни очень добрые☺️ Ребенок всегда возвращается домой довольным
ДП
Динара П
Керемет Садик , Медина апай, няня апайымыз , Альбина Ханымга мын алгыс , садик иши таза апайларымыз бирдей формада , жума сайын бауырсак писирип ата аналарга дам тарткызады,садиктин бир унайтын тагы бир жери 7 турли уйырме бар , Кызым садикке келгели конил куйы тамаша,жадырап ойнап шыгады ❤️
Z A
Хочу оставить самый тёплый отзыв о нашем садике. Здесь каждый — от учредителя и заведующей до воспитателей и нянечек — невероятно внимательный и заботливый. Такое отношение к детям встречается не везде. Спасибо вам за ваше огромное сердце и профессионализм. Очень ценим вас!🫶
AB
Alma Beisenbaevna
Баласына жақсы тәрбие, жылы орта және жан-жақты дамуды қалайтын ата-аналарға “As-Kad Kids” балабақшасын ұсынамын! Балаларға барлық жағдай жасалған, ұжымы өте мейірімді әрі кәсіби. Әр балаға жеке назар аударып, оларды жылы қабылдап, жан-жақты дамуына жағдай жасайды. Осындай балабақша ашып, балалардың жағдайын жасап отырған балабақша құрылтайшысы Альбина Талғатқызына үлкен рақмет! Балабақшада барлығы ерекше талғаммен безендірілген, ал қызмет ететін тәрбиешілер мен мамандар — білікті, жауапты және өз ісінің шынайы жанашырлары. Сенімді, қауіпсіз және дамытушы орта іздеген ата-аналар үшін бұл — таптырмас таңдау.
ЧА
Чынара Араббаева
Жақсы садик бәри таза кушти тамактары дәмди Мадина апайымызға рахмет кызымды тез уйретип алды
MA
Meruert Asenova
Өте кушті садик қызым бірден уиреніп кетті қосымша сабақтарыда кушті бізге қатты ұнады.
ZY
Zhaynagul Yeleusizova
Хороший садик. Отдал сына туда, довольный!
НА
Нурболат Актай
Жаксы садик. Заманауи. Багасы алдекайда арзан. Левый да мундай садик как минимум 180мын.
АХ
Айсулу Хамидулакызы
Хочу оставить честный отзыв. Мы в садик ходим с 1 сентября, и хочу выразить огромную благодарность Всем кто работает в садике, начиная от Директора Альбины, и заканчивая поваром. А воспитатель Айнаш Жумабековне огромную и искреннюю благодарность за Ваш труд. С любовью встречают все воспитатели тоже очень доброжелательные люди. Желаю процветания Вашему Садику💐💐💐.
Акерке Наурызбаевна
Осы күнге дейін жеке меншік көп балабақшаға бардық то іші тар, жарығы жоқ , то балалардың уақыты тиімді өтпейді, құр ойынмен өткізетін , бір аптаның көлемі болды осы бақшаға келіп жүргенімізге әрі ойынатып ,әрі дамытып балалармен жақсы жұмыс жасайда , көңілімізден шыққан осы балабақшамыз болды 😍Ақшаға емес , абыройға әрекет жасайтындары көрініп тұр , бар жағдай жасалған, апайлары да өз ісінің мамандары , балаларда риза, Рахмет !
Кайсар Есен
Керемет балабакша👍👍👍
NA
Nazerke Ahmetova
Жанадан ашылған бала бакша оте керемет жагдай жасаған балапандарга ,устаздарыда оте керемет жылы жузди ,бизге унады бапандарга жайлы🥰,сапасыда 👍 .
SA
Syzdykbayeva Aigerim
Жанадан ашылган бала бакша бырак оте адемы безендырылген екен ышындегы атмосверасы тым жаксы тарбиешылеры жуздеры жылы коздеры мейырымды екен бызге унады 👍🙏🏻 жаксы кундерымыз коп болсын 🙏🏻
ГБ
Гулби Байсова
Жанадан ашылган балабакша бизге катты унады оте кереемет шын конилмен сапасы жагынанда оте керемет тарбиешилериде оте жаксы мейиримди озине тартып турады !!!! Барлыктарынызга кенес беремин балаларынызды осы балабакшага берсениздер окинбейсиздер🥰🥰🥰
AB
Aigerim Bozanova
Тамаша садик!!! Балаларға жоғары жағдай жасалған!!! Тәрбиешілер де жақсы. Баруға кеңес беремін.
AZ
Aizhan Zhumatayeva
Керемет жаңа балабақша! Балалардың жан-жақты дамуына барлық жағдай жасалған 😍
БР
Ботагоз Рахметуллаева
Добрый день! Новый садик когда откроется? Можно про садик инфо?
ЕТ
Евгения Тарасенко
Добрый день! Увидели вывеску, что будет детский сад. Хотелось бы узнать подробнее. 87011563345