Киоск фастфуда
Вкусные донеры👍👍👍
Байдаулет Аман
Донерлер дәмді
Серик Курмангалиев
Донер к сожалению не вкусный
Михаил Багров
Соус бомба, да и вообще картошка свежая все вкусно , реально вот хороший Донер с душой
ZB
Zarina Bekbolat
Чикен свежий,дәмді,балаларға да ұнады, прям жақсы пісірген,ұнады
ЛТ
Ляйля Тусупова
Чикен өте дәмді болды , рахмеет!
Shuskaya .....
Очень-очень вежливый персонал рекомендую все вкусно 😋 спасибо
Айару Амирхан
Сиздердин тағамдарыныз оте дәмді жесениздер окинбейсиздер. Жесениз жей бергиниз келеді. ПРЯМ У ВАС ОЧЕНЬ ВКУСНО 👍👍👍
НБ
Назира Байгалиева
Тағамдары өте дәмді керемет отбасы мен сол жер ден аламын саветуйю сол жер ден барып дәм татуларынызды кызметкерылеры де жаксы жандар екен оз жумыстарын жаксы атқарады Алла разы болсын өтте дәмді болды РАХМЕТ көп көп!!!
Мухтар Сахарин
Өтте дәмді керемет 😋😋😋😋😋😋👏👏👏👏👏👏
Мен Мен
Дәмхананың тағамдары өте дәмді болды, балаларға да ☝ ұнады, барлығыңа дәм татуға шақырамын өкінбейсіңдер 😋😋😋😋, бір барсаңдар болды күнде шықпайсыңдар сол жерден👍👍👍👍
MT
Maral Tastanbekova
"Бұл жаңа фастфуд орталығының тамақтарының дәмі өте тамаша және әрбір тағам күнделікті жаңадан пісіріледі. Мәзір әртүрлі және таңдауға көп мүмкіндіктер бар — әрбір талғамға сай! Бұдан басқа, қызмет көрсету де өте жылдам әрі кәсіби. Мен тамақтың сапасына ғана емес, сонымен қатар тапсырыс беру процесінің ыңғайлылығына да риза болдым. Кең әрі жайлы интерьер, заманауи стильде жасалған декор, әсіресе отбасымен немесе достармен келуге өте қолайлы. Тамақтың дәмі мен сапасы да жоғары деңгейде, және әрбір порция өте мол. Айта кетерлік тағы бір жайт, бұл орталықта санитария мәселелеріне өте үлкен мән береді — барлық жерде тазалық сақталып, қызметкерлердің гигиеналық жағдайы көзге көрінеді. Сонымен қатар, баға да қолжетімді, және әрбір адам өз бюджетіне қарай тамақтана алады. Жалпы, бұл орта тамақтанудың жаңа стандартын орнатты деп айтсам болады! Бірнеше рет келсем де, әр жолы көңіліміз толып қайтты. Мұнда кез келген адам жайлы әрі дәмді уақыт өткізеді деп сенімді түрде айта аламын!"
aruuka sakhari
Постоянно заказываю тут, находится рядом, так еще и очень вкусно, и быстро готовят! Советую попробовать ✅
ГР
Гаухар Рсалиева
Отте дамди тез ари дамди кылтып дайын дап береди
ДД
Данияр Дилдаев
Өтте дәмді рахмет бізге қатты ұнады барлық фасфуттары өте дәмді
БA
Бека Abibulla
Өте керемет дәміде күшті маған ұнады.
Laura Tusupova
Часто берем тут еду. Детям очень нравится пицца и крылышки, мужу — донер, а я сама люблю их бургеры: всегда горячие, вкусные и хрустящие. Цены доступные, удобно перекусить всей семьёй. Обслуживание приятное, заказы готовят быстро.
Дина Нурпеисова
Жақында осы фастфуд киоскінде донер, бургер, пицца және тауық қанаттарын алдым— бәрі өте дәмді болды. Ең ерекше ұнағаны — донерлер мен хош иісті пицца. Қызмет көрсету жылдам, киоскта тазалық пен тәртіп сақталған. Бағалары да көңілден шығады, сапасына толық лайық. Тез әрі дәмді тамақтану үшін тамаша орын!
Алишер Толеубеков
Недавно попробовал донеры и бургеры в этом киоске фастфуда и остался очень доволен! Еда вкусная, свежая и приготовлена с вниманием к качеству — особенно понравились сочные донеры и аппетитные бургеры. Обслуживание быстрое и дружелюбное, что приятно, когда спешишь. В киоске всегда чисто и уютно, что создаёт комфортную атмосферу. Цены здесь вполне демократичные, особенно учитывая вкус и порции. Отличное место для быстрого и вкусного перекуса — обязательно вернусь снова и рекомендую всем любителям фастфуда! 10из10
nurserik 🥷
Өте керемет!
Азамат Айдарулы
Недавно брал донер и крылышки, не о чем не пожалел, донер очень сочный, не сухой и не жирный все сбалансировано советую всем хотя бы попробовать крылышки просто супер их брал домой и даже спустя день они не потеряли свою структуру и вкус, все понравилось в следующий раз хочу попробовать остальное меню. Спасибо!
Arkat Korganbaev
Супер вкусные бургеры, всегда свежие и горячие. Очень рекомендую! Куриные крылышки, пицца изумительно вкусно.
MM
Maksat Masalimov
Супер вкусный Фаст фуд! Причем всё свежее, что не часто в городе,даже в знаменитых заведениях такого типа. Рекомендуем всем👍
iJ
iii585 J
Очень вкусное место, рекомендую. Цены очень доступные.
[G
[Fird Gi]Lemon
вкусный донер, бургер , наггетсы и хот дог остальное не пробовал
Еркебұлан Ақылбек
Донерка ужасен