Ulytau
2.7
Tomiris Toleutaeva
Прекрасный магазин,мне понравилось,работники вежливые,общительные 🔥
Аяла Бактиярова
Магазин очень хороший! Кассирша оте керемет Озым 3-4 рет болдым,кей адамдар негативтарын кассиршага корсеткенын кордым.Вежливо сойлеседы олда сендер сияткы нанын тауып откан адам. Калай карым катынас жасайсыздар сондай жауап кутыныздер!
𝐚𝐬𝐞𝐦𝐦𝐚 .
магазин хороший 👍кассирша добрая клиентерге жақсы қарайды 😍
Kausar Samatovna
Хороший магазин,кассирша добрая, мне очень понравилось!!
Шәка Лол
12.01.26 купила сыр фасованный. Он просто ужасный есть не возможно. Чистый маргарин. Уберите с ветрины не позорьтесь. 2 куска сыра выкинули. Хотела сегодня сказать было много людей не стала. И еще девочки такие не вежливые. Никогда не здороваются как будто бесплатно берешь что-то. Есть только 1 девушка вежливая. Что нибудь спросишь нормально ответить не могут.
А кто ты ?
Магазин хороши, и люди хорошие там сидят, будте добрее к работникам, их расписание работы просто кошмар. Они не обязаны улыбаться и быть добро сердечными
ОА
Оралбек Аскар
называют нас мам-бетами, просто так.
Ersultan Omirbek
называют нас мам бетами, просто так! позор
Aselay Alisher
Сәлеметсіз бе? Магазин жақсы бірақ сатушыларыңыз өте жаман. Қыз баласы ,сатушы келген тұтынушыға"БРАТАН БАУЫРЫМ "деп сөйлейтін болған. Сәлем де жоқ. Тауарды салып беруде жоқ. Несібе Дүкен өте жақсы, әрі барлығына үлгеріп дұрыс жұмыс жасайды.
НН
Нурсултан Нуртуганулы
срок отип кеткен заттар сатады
Айсауле Тлеубаева
Хозяйн магазина !!! Продавецтеріңіз маскара жейді тұрған баға үстіне баға қосып , скоро банкрот боласыздар Олар жасай берсениздер ешким бармайды, итак киналып журген халыкты устроен жеп , маскара гои , Бир затты Еки рет басы а жибереди , Енди кирсеймин деп шештим, группада бари шулап жатр , жалгыз мен емес
Dzhetkergenov 👹
ценнике написано другая цена, а на самом деле стоит дороже 👎🏽
Шугыла Жармукан
Нормально относитесь)Өтеее дөрекі сотрудниктер!!!!10/0 кім болсада салемдесуді білу керек тегін істеп жатсада бедірейіпп Халыққа деп ашылган дуние!!Карабастарыңды қызмет етушілер араластырмаңыздар!Сурааққа жауап беріңіздер нет нет деп турмай!кейде ундемейд даже 1 рет болса мейлі каккк всегда осылай!!!!!!
AH
Ainur Hanym
Салеметсіздерме! Морожныйларыңыз үнемі еріп кетеді қабылдап алғаннаң кейін сразу мороздлникке салып тастау керекғой! Бұл бірінші рет емес ! Ақшаға сатып алғаннаң кейін дұрысын алғымыз келеді ! Еріп қайтадан қаткан морожный дәмдіде жақсы болмайды су секілді болып қалады! Жұмыстарыңызға жауапкершілікпен қарасаңыздар екен!
Айзере ꨄ
Круто
Aru Abutalip
Кассирша дөреке! Сәлеметсіз бе десек жауап қайтармайды.
Assya A
👌
Nurik .
Красивая кассирша
Dinara Turlibekova
Отличный магазин! Всегда свежая выпечка и вкусные горячие блюда. Удобно зайти за обедом — быстро, сытно и по-домашнему. Рекомендую!