Turan
Азизбек Тагаев
Сәт красавчик бауырым ойдағыдай шашты тема алып берді Рахмет 👍👍
BG
Begzod Galibzhanov
Top parihmaherler osinda kelesin dovolniy bolip ketesin
Аскар Дулатов
Отличные парикмахеры мужская стрижка понравилась за 2500 мне кажется нету таких цен на левом.
Сәт Сатылхан
Оралхан деген жігітке шашымды алдырып едім Бывшыйым қайтадан жүрейікші деп кетті ғо
Нұрмұхамед Шамшабек
Өз ісінің мамандары екен өте жақсы алады Оралхан мастер топ🔥🦁
ТС
Талант Сыгаев
Вообще ала алмайт, ужас қылды шашты, шын айтамын, осы парикмахерскиға вообще аяқ аттап баспайм енді, таныс жігіттер совет бергеннен кейін барғам, бір әйел адам алған, вообще опыт жоқ екен! Короче түр деген мултик болды
РТ
Розмат Ташмет
Шашты кинодағыдай алады екен😎👍
Кайратбек Умирбеков
Өте керекмет алады екен риза болдым👍🤝
ДИ
Дияр Игизбаев
Хороший салон рекомендую !!! Оралхан профессионал своего дела!!!!
Zhanibek Khairzhanov
Шаштаразға барыңдар, жақсы деген баға беремін 👍🏻
Аграрка Братан
Хорошая парикхмахерская!Мастеры выполняют свою работу на 10/10
阿努
阿热斯 努尔兰
Good skills with low price
Ердос Абдумавлен
👍👍👍
Ердаулет Туленов
Салонда атмосфера керемет,ал Оралханың қолынан кейін шаш емес көңіл куйде формаға келеді 😅 ОСЫНДАЙ ШЕБЕРЛЕР КӨӨП БОЛСЫН 🤲🏻
Azamat Ulgibai
Енді тек осы жерге келемін, маған ұнады. Рахмет ✊✊
Арман Азимбаев
Оралхан ісіңе береке🔥👍
Ерасыл Серик
🔥🔥🔥
. .
Очень разочарован результатом. Стрижка выполнена неаккуратно и совсем не так, как я просил. Теперь выглядит плохо,Не рекомендую.
MA
Make Adenov
Супер молодец очень замечательный порехмахер всем советую очень аккуратно и чисто
Gurman S
Оралхан 👌🏻 четко
ZK
Zhuldyzay Kenzhebekova
Все Класно супер
Наурызбай САУЛЕНБАЙ
Жаксы алады,Сестра оте мейиримди екен,шашымды модельный етип алып берди,маган унады
f. ⠀ ⠀
Все классно четко
Аполлон Эскалибур
Если хотите остаться без волос и головы радости просим у них всегда двери открыты😂😂😂 вообщем не рекомендую