Avto_car_Astana
Ремонт электронных систем авто
Мустафа Кенджебаев
Отте керемет мастер Оз жумысын касiбей турде icтеп бередi. Оз жумысынын шеберi . Ремонт стартера и генераторларды тез арi жылдам жондеп бередi
A.
Д
Досымжан
Жұмысына тиянакты Рахмет Алла разы болсын
Акмарал Кулиева
Нуржан ага га алгысым шексіз. Бір айдан бері коптеген электриктер таппай журген проблема ны оп онай тауып тез жылдам істеп берді. Рахмет
Нуржан Акимкулович
Отличный автосервис мастер своих делах. Нуржан огромное спасибо за работу. Мне понравилось ваши робота бистро и аккуратно. Советую всем. Способ