Бибигон
Быстрое питание
Aqbota Turganbek
Өте куштіі тамақтары ұнады.
Аружан Серікбай
😍😍😍😍кушты
Madi Turdali
Өте кушті екен.Бізге ұнадыы.
БС
Бекзат Саримов
Күшті сервис тамақтары керемет персоналда жоғары деңгейде қызмет көрсетті Аселді ерекше атауға болад рахмет үлкен
AO
Ainur Omar
Бибигон тамақтары да, сервис бәрі керемет, өте ұнайды👍Балаларымызбен бургері мен фриін сүйіп жейміз🙂, бағасы да қолжетімді, тез дайындап береді👍 Істеріңіздің берекесін берсін!🌸
РА
Рамазан Адырбек
Бибигон дәмханасының тағамдары өте дәмді әрі тез дайындалады екен. Кассир Асел деген қызға үлкен рахмет!!!
АЕ
Акниет Ерболат
Бибигон дәмханасының тағамдары өте дәмді әрі тез дайындалады екен. Кассир Асел деген қызға үлкен рахмет жүзі шырайлы. Бізге жаксы қызмет көрсеттті
Janaris Еркін
Бибигон ға алғаш келуім кассир Әсел таңдауға көмек берди және өте тамаша дайындаған Бибимакс супер 👍
MT
Meirambek Tasbau
Астана қаласындағы “Бибигон” бургері – шын мәнінде керемет орын! 🍔 Бургерлердің дәмі ерекше, еті шырынды, наны жұмсақ, соусы өте үйлесімді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары – қызметкерлер сыпайы әрі жылдам. Ішкі атмосферасы жайлы, достармен немесе отбасымен келуге ыңғайлы. Бағасына сай сапа керемет, міндетті түрде тағы да барамын! 👏
𝒟𝒶𝓃𝒶 𝒬𝒶𝒾𝓇𝒶𝓉ℴ𝓋𝓃𝒶
очень классный сервис быстро и вкусно кассир и повара очень хорошо работают балапашки очень вкусные
Ереке Жолшыбеков
Ғани Ғалымтай
Очень вкусно
ab
adelya bauyrzhan
очень вкусно, спасибо большое. девочки молодцы, быстро обслужили
Улжан Ерланкызы
Очень вкусно
Aruzhan Idrisova
Барлығы ұнады рахмет!
Есен Кульшариев
Оте дамди! Кыздар молодцы, мейиримди екен!
Nurali Tursynbek
Зоррр
Бәрі дәмді және қыздарда жақсы👍
fr1ces .
Вежливый персонал, вкусная еда, всё понравилось 🙌
амина мамина
Очень вежливые приятные девушки 🥰💛
GK
Gulmira Kabylbekova
Тамаша рақмет қыздар
Алексей Лебедев
Очень хороший филиал, персонал всегда вежливый, еда всегда свежая и вкусная👍
Nazerke Slyamgazina 🤍
Ауелхан Жолшыбеков
Керемет екен👍
BM
Baglan Meiirbek
Керемет.Дәмі жақсы екен.Тез дайындап береді екен.Тапсырыс берсеңіздер өкінбейсіздер.Супер.
БЖ
Баглан Жолдас
Бибигон десе Бибигон екен өте керемет дами тил уйрет
ЖЖ
Жулдызай Жарылкасын
Әсел🥹👍🏻
Канат Амангелди
Бибигонның тамақтары ұнайды өзіме. Балаларда сүйіп жейді. Өте таза уютный. Қызметкерлеріне сөз жоқ. Әсел есімді қарындасыма рахмет үнемі күліп жүреді ,жұмысын керемет атқарады.
SI
Samat Ismatulla
Было очень вкусно,ещё заеду обязательно. И всем советую приходить. Очень уютное место. Персоналы вообще супер,очень вежливая. Особенно Аселя
Жанар Сырманова
Самые вкусные бургеры тут. Вежливый персонал и быстрое обслуживание! 10 из 10
Айсана Ризабек
Роботник по имени Асел очень доброжелательный,вежливый человек. А в сомом заведений очень красиво. Всем советую!!
A
Abdulzhabbar
Были вчера с друзьями зашли перекусить, все очень вкусно быстро персонал супер! Отдельно хочу отметить продавщицу Асель кажется: очень вежливая, приятная в общении, всё подсказала и сделала с хорошим настроением. Видно, что человеку не всё равно. Благодарю Асель за отличное настроение. Место хорошее, можно спокойно зайти перекусить. Теперь почаще буду туда идти и благодарю Асель за настроение Рекомендую.
Шынгыс Амангелды
Өте керемет.Маған ұнады👍Тағамдары өте дәмді❤️
ФД
Фапида Дуйсембек
Бибигон ✓1Астана. Қызмет көрсету жағынан өте жоғары, тағамдары дәмді. Дами бер БИБИГОН
Нұршайық Кабланбеков
Бұл жердің тағамдары күшті керемет екен
Амидулла Сергалиев
Бізге жеткізу қызметтері қатты ұнады ыстықтай қылып әкеліп береді
Мухамеджан Сергазиев
Бізге бәрі ұнады әсіресе адамдарға көрсеткен қызметтері
Dariga Kablanbekova
Өте керемет тагамдары👍
Н
Назипа
Бұл жердің көрсететін қызметтері өте жақсы жұмысшылары өте тәрбиелі адамдар екен келуге кеңес беремін
ZT
Zhanar Tulenova
Всегда встретит с улыбкой подарит хорошее настроение и вкусную аппетитную еду, Асель одна из моих любимиц
КС
Куаныш Сакенов
. Бұл жердің тағамдары дәмді әрі жылы қылып әкеліп береді барлығымыз ға кеңес беремін келуге
Жазира Serikbai
Керемет бәрі дәмді👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Әсел деген әйел кісі вообще зор ,сыпайы жанмм күлімдеп тұр ғой😻😻
ТС
Тулеген Сабырханов
👍
Э
Эльмира
Нам очень понравилось это место, еда очень вкусная, всем рекомендую посетить.
Жанель Русланқызы
Маған комбо батыр, Фри комбосы ұнады 7 комбо алдым қыздар жылдам, әрі тез жасап берді, рахмет айтамын, алға дами беріндер💯🤚
🫶🏻 ♥️
Х лайф чикенстейк дамды жасаган коп рахмет😘
Айханым Исматулла
Бибигонның ішіне кіргеннен бастап иісі бөлеккой 3 жыл студент болып бибигонды үнеміі жеп тұратын едім.Каждый келген сайын дәмі сол қалпында қалады ғой шіркін😍😍😍
Алмат Амангелди
Бибигонның фасфуттары өтем дәмді екен ұнады👍🏻👍🏻🔥😋