Центры раннего развития детей
Назира Кандашбекова
Біз ашылған күннен бастап барамыз. Аллаға шүкір қызымызда нәтиже өте жақсы. Жанерке апайға Рахмет❤️
Жаркынай Кыдыркызы
Қыркүйекте 2-сыныпта оқитын қызымның сабағына көмектесетін жер іздеп едім, осы жердегі мұғалімдер 3 айдың ішінде үлгерімімізді көтерді, барлық үй тапсырмаларын орындауға көмектеседі, мазмұндама, жаттау болса да бәрін толықтай орындатқызады. Керемет, жұмыстарыңыз алға баса берсін 👍
Анель Бисикенова
Мы любим нашу развивашку ❤️ Воспитатели и учителя классные 👏 Руководство всегда идет на встречу по любым вопросам, всегда с улыбкой встречают 🫶
Aigerim …
Благодарю воспитателей этого центра) старшая ходить на продленку, за месяц был уже виден прогресс. Младшая дочь туда же на подготовку к школе ходит. Тоже прогресс через месяц виден. Уже знает буквы, начала чуть чуть читать, считать)
ИА
Индира Абилова
Нам очень нравится развивашка и продленка, результаты видны сразу 👍 адаптация в развивашке прошла хорошо, хотя сын очень домашний, родители, всем советую, еще сделали скидку за двоих детей 👌👌👌
Guljanaty Kushay
Қызым 1-сыныпқа барып бастағанда жазуы өте нашар болады. Сабақта үйреніп келген әріптерін ұмытып қалатын еді. Өзім жұмыстан кеш келемін, сыныбындағы оқушылардан қалып бара жатыр деп мұғалімінен ескерту айта бастаған соң қызымды осы орталыққа берген едім. 1 айдай болды. Қызым буындап оқи алады, жазу да жақсарды. Орталық ұстаздарын мен әкімшілігіне алғыс білдіремін. Басқа ата-аналарға ұсынамын.
6 ноября 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңізге Рахмет 🌷
ЖА
Жеңіскүл Абдрасул
Біздің ең сүйікті развивашкамыз ❤️❤️❤️ Тәрбиеші мен мұғалімдері өте білімді және опытный екені көрініп тұрады, бізге ұнап жатыр 👍
Асем Б
Орталық ұстаздарына алғыс айтамын, балам мектепке даярлық тобына барады, прогресс көрініп жатыр, сабаққа баруды асыға күтіп отырады балам 👍
АЗ
Арайлым Зиятай
Балам осы развивашкаға баруды асыға күтеді ❤️ Тәрбиешісі өте мейірімді, баланың көңілін таба біледі. Әр күн сайын жаңа нәрсе үйреніп келеді — соған қарап, еңбектеріңізге шын ризамын!
Алихан Казиханов
Менің екі қызым продленка және 1,7ай кіші топқа барады.Маған ұнады .Әр балаға жеке көңіл бөледі және күнде әр түрлі қызықты тапсырмалар ұйымтастырады.Қыздарым барғалы ақырындап дамып жатыр .Негізгі баламен жұмыс істеу онай емес сондықтан әр баланың табиғаты мен санасына байланысды екен.Сондықтан әр баланың дамуына 4,5ай уақыт керек шыдамды болыңыздар🩷
Медина МАНАТОВНА
Развивашкаға көңіліміз толып отыр.Тәрбиеші әрбір балаға көңіл бөліп,баланың қызығушылығын тудырып сабақтарын қызықты өткізеді.Алғысым шексіз
II
Irina ID
Полный отстой! Учитель не профессионал своего дела ! Незаинтересована своей работой такое ощущение чтобы лишь бы платили деньги!!положительные отзывы пишут свои же люди так что родители не ведитесь на обман!
9 октября 2025, официальный ответ
Мама Сауран, прошу не вводить в заблуждение, мы оставались максимально вежливы и занимались с ребенк…
Ереке Сайболат
Отличный центр ,мой ребенок за один месяц почти выучил алфавит Спасибо учителю за работу👍 Рекомендую
ДS
Дидар S
Доча уже почти месяц ходит в развивашку, нам очень нравится, воспитатель умеет находить общий язык с детками, каждый день разные задания и игры👍
QQ
Qwert Qwert
Сегодня было открытие нам очень понравилось ,👍👍👍
M. Naimanka
Классный центр! Рядом с домом 👍🏻 Доча будет ходить после школы☺️