MR
Парикмахерская
Арай Бектурганова
Красила волосы у мастера Айнаш, очень красиво и аккуратно. Хороши мастер спасибо большое!
Айгерим Саги
MR салоны басшысы Мақпал ханымға және де шашымды әдемі етіп бояп берген Эльдана ханымға көп рахмет 😊 Менің көңілімнен шықты 👍 Еңбектеріңізге шығармашылық табыс тілеймін 🤩
Алмагуль Даулетова
Салон красоты МR салоны тамаша, мастер Айнаш ханым, шашымды керемет жасады, жүзімді әсем етіп ашып, цвет таңдап берді, рахмет, админ қыз Аида ханымға, басшысы Мақпал ханымға рахмет, кәсібіңіз өрлеп, дами берсін
28 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Алмагуль ханым! Жылы лебіз,пікіріңізге рахмет🥰 Сізде салонымызда тағы күтеміз!
Aity Kusainova
Макпал Ханым Рахмет . сложное окрашивание оте жаксы жасап берди
ЖА
Жадыра Абдрукова
Өте керемет қылып шашымды истеп берди иши бауырына кирип унады ма калай истин деп совет айтып кушти болып шыктым шашым азып абиржип барып едим куанып шыктым шашымды бояп укыпты кулагыма су киргизби жуып киган тате де кушти кылып кыркып кайа кайта сурап унады ма узындыгына тимедим деп тусиндирип админ вообще крастока бар адамнын жагдайын тауып бундай салон жоктын касы гой мейиримди жылы жузди кыздар мын алгыс келе жаткан жана жылдарынызбен 😘😍🥰❤️🎄🌸
24 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе🌸 Жадыра ханым,біздің салонымыз ашылғалы беріп келіп,сенім артқаныңызға рахмет☺️2026 жа…
ЖП
Жанат Пржанова
MR Салонының ұжымына үлкен рақмет өте жылы жузді кісілер ,маған өте ұнады Айда администратор қызға алғысым шексіз ,Мақпал ханымға Ерекше алғыс осындай акция ұйымдастырып аналарды ерекше әдемілікке баулып Қанатандырғаныңыз үшін 💐💐💐
АЖ
Айнур Жумабаева
Алла разы болсын қыздар 15жылға жасарып кетті жұмыстарыңызды ерінбей мұқият жасайды екенсіздер нағыз мастерлер екенсіз АЙДА АЙНАШ ГУЛНАЗ МАҚПАЛ ХАНЫМ ІСТЕРІҢІЗ АЛҒА БАСА БЕРСІН СКИДКАЛАРЫҢЫЗДА ЖАҚСЫ ЖАСАП БЕРДІҢІЗДЕР АМИН
Аксана МЫРЗАГАЛИЕВА
Макпал ханымға рахмет көп балалы аналарға женилдик жасап берді,шашым өзіме қатты ұнады,26мынга сол окр стрижка подарок истеп берді. Админ парихмакер кыз Аида,Айнашка рахмет тура ойымдағы туысты шыгарып берді. Енді сіздерге кеп тұратын боламын. Қыздар барлығы жақсы ашық жаркыыын унады барлыгы
Dili Saidakhmetova
Ставлю звезду за маникюр. Вежливая девушка Малика старается исправить недостатки. В отличии парикмахера Динары. Грубо обращается с волосами. Не советую если не хотите потерять 30% волос На замечания не реагирует. Все равно стоит на своем. На слово и пожелания клиента плевать ей Делает все по своему
Елдана Ораз
Киргеннен обслуживание оте жаксы жылы сондай аурасы баскаша салон екен слож окращ маникюр ресниц барин жасаттым бари ойлаганымнанда кушти шыкты кыздар жумыстарынын жемисин жендер теперь только к вам буду приехать 🫰🏻🫂
СБ
Саяна Бокижанова
Хочу выразить огромную благодарность самому топовому мастеру по наращиванию ресниц — Назгуль 🤍 Уже 2 года хожу только к ней, и каждый раз результат просто вау! Наращивает так аккуратно, что ресницы выглядят как свои — красиво, естественно и очень качественно. Настоящий мастер своего дела ✨ Кто пойдёт к Назгуль — точно не пожалеет. Рекомендую от души!🫶 Первый раз была на маникюре у мастера Малики — всё сделано идеально! Очень аккуратная и красивая работа, мне всё очень понравилось. Благодарю, буду обращаться снова 🌸
UT
Ulbike Taspulat
Была у Малики уже второй раз на маникюре. Как всегда, всё очень аккуратно и красиво. Ногти ровные, покрытие держится отлично. Малика приятная и внимательная, работает аккуратно. Мне всё нравится обязательно приду ещё😘
Ardak Aidynkyzy
Хочу выразить благодарность мастеру Аружан за качественную работу. Учла все мои пожелания по изгибу, длине и плотности, подобрала вариант, который идеально подошёл к форме глаз. Во время процедуры было комфортно, никаких неприятных ощущений. Носка отличная, ресницы держатся уже третью неделю. Рекомендую как настоящего профессионала! ❤️
10 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за отзыв и оценку 😉 Рады стараться ❤
MB
Moldir Bekmaganbet
Аружан мықты мастер. Көршімнің айтуымен кеше барғам. Ойымдағыдай жасап берді. Өз ісінің шебері.
Алтынай Сембаева
Мастер по наращиванию ресниц Аружан,профессионал своего дела😍🥰 ресницы просто вау😍 аккуратно и качественно делает💪 всем советую к ней за шикарными ресницами 🌺
Asel Batyrgalieva
Сабира апай мықты қылып қиып, түп түзу қып каре қиып берді😍😍😍 үлкен алғыс🙏🏼🙏🏼👍
28 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо вам, очень приятно получать обратную связь 😉 Ждём вас вновь ❤
Назёк 🤍
Сабира мастер прям күштіі әдеміі қылып жасап берді 😍😍
Saltanat Nazhmanova
Назгуль 🔝🔝🔝
23 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Saltanat, благодарим вас за добрые слова о нашей работе 💛 Ждём вас снова!
Laura Bauyrzhanova
Попала к ним совершенно случайно, но как же удачно ! За всю жизнь ни разу не красила волосы, но доверилась мастеру Эльдане, на свой вкус все сделала шикарно 😍😍😍
МТ
Майя Туякова
Отвратительно, просто помыть голову и подсушить не могут, не приходите. Сервиса ноль! Положительным отзывам не верьте! Ужасно, салоном не назовешь
Махаббат Кыдырова
Делала стрижку и окрашивание — результат превзошёл ожидания! Мастер учёл все пожелания, подобрал идеальный оттенок и форму. Волосы выглядят шикарно! Хочу выразить огромную благодарность мастеру Элдане! Делала у неё стрижку и окраска всё прошло идеально: комфортная атмосфера, аккуратная работа и просто потрясающий результат. Элдана чувствует, что подойдёт именно тебе, и делает с душой. Настоящий профессионал и очень приятный человек ❤️
14 ноября 2025, официальный ответ
Махаббат, добрый день! Спасибо вам большое за ваш отзыв и оценку 😌 Рады стараться.
Айдана Жалгас
Барманыздар салонга оте нашар!!!!!!!!!! Сабирага жоламандар!
Aksh Alma
Элдана қызға рақмет өз ісінің маманы. Керемет қысқартады және жақсы бояуды жақсы жасайды.
Aisara Zhalgaskhan
Сабира ханымға рақмет! Өз жұмысын өте жақсы жасап берді. Клиенттерге деген отношениясы мен обслуживаниесі ұнады. Өте жылы қарсы алып, өте жылы сөйлейді
14 ноября 2025, официальный ответ
Aisara, здравствуйте, большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 🙏 Ждём вас в гости сно…
ЖТ
Жанат Тлеубергенова
Сабира ханымға алғысым шексіз. Переход істетіп едім, мен ойлағаннан да супер шығарып берді
Аяшка Совет
Lash мастер Аружан профи своего дела 🔥
12 ноября 2025, официальный ответ
Аяшка. Огромное спасибо за добрые слова 🔥 Успехов вам.
Assel Kultai
Бүгін ресницы жасаттым мастер Аружан өте ұнады жақсы жасады 👍👍көзімде сезілмейді но кішкене шумно болды в целом жақсы
25 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Assel, огромное спасибо за приятный отзыв!!! Нам очень приятно ❤
Roooz Tursynova
Администраторды ауыстырынздар осындай клиентпен қалай сөйлесуді білмиді👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻акша кунемдерінмен пайда таппайсындар. Көңілімді түсірді Машенниктер, барудың кажеті жок 6acka бага жасаған сон екі есе баға айтады. Еще бағаны қоятын мен дима,аспаннан алады екен жуас клиенттер келсе ақшасын сыпырады бұлар Ужас просто енді келместей болдым🤬🤬🤬 вообще ужас
Aruzhan Ryssbaeva
Хочу поблагодарить мастера Сабиру! Очень внимательная, аккуратная и профессиональная. Прислушалась к моим пожеланиям, всё сделала идеально. Волосы выглядят просто шикарно! Теперь только к ней ❤️
22 октября 2025, официальный ответ
Aruzhan! Спасибо за добрые слова 🙏 Приходите ещё.
КЖ
Кундуз Жакенова
Была на окрашивании у мастера Элданы — просто супер! 💖 Очень внимательная и талантливая, помогла подобрать идеальный цвет, всё сделала аккуратно и профессионально. Волосы после окрашивания мягкие и блестящие, результат превзошёл ожидания! Отдельное спасибо администратору — встретила с улыбкой, всё объяснила, предложила кофе ☕ и создала приятное настроение с самого начала. Атмосфера в салоне уютная, чувствуется забота о клиентах. Обязательно приду ещё раз! 🌸
НТ
Нурбек Торебек
👍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
ГИ
Гулнара Имамбаева
Барлығы күшті . Қыздары жақсы жұмыс істейді 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Айгерим Музапарова
Макпалдын туракты клиенттің ін,бүгін Элданага борттық ұнады. Мақпал жаным бөгеннің бауы берік болсын кыздарға рахмет сенің орнында білдірмей жақсы күтіп кызмет көрсетті
Альбина Азербай
MR салонға келіп ,Елдана мастерге жасаттым шашымды ,өте қолы жеңіл өз жұмысының маманы 😍 ішіндегі мастерлерде өте ақкөңіл жақсы кісілер 👍🥰екен маған қатты ұнады келсеңіздер болады рахмет
ҰТ
Ұлдана Төлеген
Өзіме қатты ұнады шашым рахмет
Аруна Аруна
Айда ханым рахмет, маған жұмыстары қатты ұнады ♥️
Аида Бегалы
Қыздары жылы жүзді,барлығы бірігіп жұмыс жасайды екенмаған ұнады,мастер Элдана қара шашымнан барынша светлый тон шығарды өзіме ұнады негізі сложный істетем деп келгемғой суйтсем шашым көтермиді екен смывка дедіма краска кетіру керек вообщем шашыммен алысып осы түсті шығарды при этом шашымның качествосы сақталды😍😍😍 и цветіде ұнады. Қыздарға рахмет толық түсіндіріп,консултация бергеніне молодцы
18 октября 2025, официальный ответ
Аида, спасибо за теплые слова 😌 Приходите ещё 💛
MT
Meruert Tabyldinova
В рекламах у них все классно. Договорилась за ранее на вечер. Предупредила что с ребенком не с кем сидеть. В итоге по стоял на улице пол часа на холоде. Телефон никто не брал. Даже за ранее не предупредили что админа не будет, специалиста вообще нет. Это при том что предоплату за ранее взяли у меня. 😡🤬😡🤬😡🤬😡
Aigerim Sharipova
Здравствуйте! Я записалась в салон на снятие гель покрытия но пожалела так как мне сожгли три ногтя , дико было больно, и до сих болят ногти(
5 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Когда и в какое время были у нас? Жаль что так получилось🥺
Lyazzat Makhambetova
Все хорошо. Сотрудники нормальные. Но вот камера над кушеткой где ты лежишь голая на шугаринге - конечно, полный кринж. Это незаконно, вообще то)
Nazgul Saginaliyeva
👍👍👍👍
РИ
Руслан Ильясов
Девчатам салона МR большое спасибо за их профессионализм мне очень понравился макияж и укладка молодцы 💐💐💐
ТК
Турсынкул Кулатаева
Аида ханым өте жылы шыраймен қарсы алады. Уже 2 рет бардым. Тырнақ жасаттым, кірпік жалғаттым. Маған ұнады.
10 октября 2025, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв и высокую оценку 💛 Всегда вам рады!
Подарила маме и сестре сертификат в салон. Всё попробовали, остались очень довольны. Спасибо большое, всё понравилось!
nazekа s
Қыздар, керемет қызметтеріңізге көп рақмет! Жылы қарым-қатынастарыңыз бен кәсіби жұмыстарыңыз үшін алғыс айтамын🥰🥰❤️❤️
9 октября 2025, официальный ответ
Ұнағанына қуаныштымыз🥰
bal .
Өте керемет салон! Қызмет көрсету жоғары деңгейде, мамандары өз ісін жақсы біледі. Шашымды әдемі етіп қиып, күтім жасап берді. Міндетті түрде тағы келемін 💇♀️✨
9 октября 2025, официальный ответ
Шынайы пікіріңізге рахмет,сізді тағыда күтеміз❤️
Aselya Suleimanova
Осы салонға шугаринке ламинирование ге және стрижкаға бардым🙌🏼 Администратор Аида И мастера прям супер👍🏼 Все было очень комфортно😍 Все процедуры прошло без боли и комфортно👏🏼
Нурайым Аскербекова
Мастер Элдана супер как я хотела 😍
8 октября 2025, официальный ответ
Добрый день, благодарим вас за отзыв и оценку 🙏👌 Ждем вас в гости снова и снова ❤
Бану .
Оте Керемет обслуживание, кыздар кофе шай усынып, сервис керемет , атмосфера тоже , мастерым аккуратно адеми жасап берды , Астана бойынша номер 1 салон деп айталамын 😍😍😍😍
6 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за отзыв и высокую оценку! Всегда рады вам 🙏🏼