Финансовый консалтинг
Арнагуль Сулейменова
Благодарю Мирамай ханым и ее команду в помощи оформить кредит,Процветания,успехов,благополучия и благодарных клиентов.Поздравляю со священным Месяцем Рамадан🙏Пусть Аллах услышит наши молитвы,откроет нам двери,даст сил и веру🙏🙏🙏
20 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Арнагуль! Спасибо за приятный отклик 🤗 Будьте здоровы!
ЕИ
Еркебулан Ихсанов
Кайырлы кун.Мир финанс ужымы болип айта кетсем Мирамай ханым коп коп рахмет.Жарты сагатта букил сурактарымды шешип берди.Сенип жолыксаныздар болады.Алматыдан хабарласып едим.Рахмет
20 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Еркебулан. Спасибо вам, что выбрали нас 🙏👌 Рады работать для вас!
ИЖ
Индира Жумабаева
Мен Атырау қаласында тұрамын , онлайн 8 400000кредит алып бердіі рахмет көп көпп
18 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, что выбираете нас ❤ Спасибо за доверие🫰
КИ
Казыбек Ибадуллаев
Мир Финанс кыздарына Улкен рахмет 5 млн акша сурап келгенмин,Кыздар 4 млн акша шыгарып берди👍👍Шымкент каласынан келдим, Оте жаксы кыздар, барин жаксы тусиндирип, айтып берди Молодцы кыздар👍👍Сенимди корыкпай келсениздер болады!Жумыстарына тияеакты, сыпайы Адамдар екен, Алла разы болсын, Жумыстарыныз облей берсин!!!!!Шымкенттен Рахмет🫰👋
13 февраля 2026, официальный ответ
Казыбек, здравствуйте. Большое спасибо за ваш отзыв и оценку! Обращайтесь ❤
FF
Fе Fe
Mir-Finance Кыздарына улкен рахмет, Счеттарымда арест болып, каспий голдты пайдалана алмай жургенмін.Осы компанияға келіп 5 Арестімді шешіп счеттарымды ашып берді🙏Улкен рахмет, Қазір каспий голдтым ашық. Сенімді әрі тез.100% Сенімді Адамдар .Алғысым шексіз !
13 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер, Fе. Благодарим вас за отзыв и высокую оценку. Рады были вам помочь 😁
Б
Бакыт
Рахмет үлкен мир финанстың қызметкерлеріне, бірнеше минуттың ішінде сұраған ақшамызды онлайн шығарып берді. Өскемен қаласынан шығарып берді. Өзіміз Астана қаласынан сұраныс жібердік 😍😍😍😍✊️✊️✊️✊️🤝
12 февраля 2026, официальный ответ
Бакыт, добрый день. Спасибо за высокую оценку, будем ждать вас снова.🙏✌️
7777 77777
Mir-Finance менеджер қыздарына үлкен рахмет! Қанша жерден бас тарту (отказ) алып жүрсем де, қыздар маған кредит алуға үлкен көмек көрсетті. Қолдауларыңыз бен еңбектеріңіз үшін алғысым шексіз. Сіздерге мол табыс, береке-бірлік, жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!
12 февраля 2026, официальный ответ
Огромное спасибо, что оценили ❤ Приходите мы рады что помогли🙏
EE
Erbolat Ernazarov
Спасибо девочкам. Очень хорошие и профессиональные. Желаю процветания вашей работе. Получили много до этого отказов от банков. Пришли к ним дали нам нужную сумму. Желаем всех благ вам и вашей семье. Можете смело доверять. Прям советую.
Добрый день. Благодарим за такой приятный отзыв 🤗
ДШ
Джубанаев Шерхан
Мир финас кыздарына рахмет атырау каласынан мейрамайга коп коп рахметттттт
Добрый день. Спасибо за такой приятный отзыв 😌
Айжан Тилжан
Мир финансы кыздарына оте ризамын оптималды график болсада уйден шыкпай кредит алуыма комектескенине Рахмет 💐 жумыстарыныз га береке берсин оте ризамын тек Алга🫰✊🌹
10 февраля 2026, официальный ответ
Айжан! Спасибо большое за отзыв 🙏 Приходите к нам ещё, всегда рады!
Ашекеева Айгерим
Обратилась с города Алматы онлайн все на высшем уровне на нескольких банках взяли одобрение! Все поступило сразу на мою карту! Алла разы болсын кыздар! Можете доверять 100%
2 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим, что оценили!!! Ждем вас в гости снова и снова 💛
Лаура Оралбай
Mir Finance Astana компаниясына жүгіндім, қызметіне көңілім толды. Қызметкерлері сыпайы, бәрін түсінікті етіп түсіндіреді. Өтініш тез қаралды, шарттары ашық. Рахмет! Қарым-қатынастары өте жақсы, бәрін анық түсіндіріп береді. Көңілімнен шықты.
29 января 2026, официальный ответ
Рахмет сенім білдіріп келгеніңізге❤️
Алуа Муханбетжанова
Хочу поблагодарить организацию "Мир финансов" за их понимание и помощь . Не обращалась никогда в организации, но теперь поняла , что можно верить . Спасибо большое. Вы лучшие.
29 января 2026, официальный ответ
Алуа, большое спасибо за отзыв. Были рады помочь!🙏😘
ГТ
Гульназ Токабаева
Спасибо бошьшое🥰 Помогли получить кредит с большой нагрузкой. Менеджер работал оперативно👍 С уважением клиент из города Тараз
Спасибо вам, что оценили 🙏 Будем вас ждать 💛
ЗО
Заура Оспанова
Хочу поблагодарить милую Мирамай❤ прекрасную организацию "Мир финансов" за качественную чудесную работу 🙏❤ Я поняла одно когда у тебя трудная ситуация в материальном положении и ты уже на грани переживаний,что всё же безвыходных ситуаций не бывает,что есть организации которым ты можешь полностью довериться.И мне посчастливилось столкнуться с таким прекрасным местом "Mir-Finance Astana".От всей души благодарю за мою неожиданную радость в одобрении кредита😍👍🔥,от души желаю здоровья и процветания!❤💐
Добрый вечер, Заура, спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Ждём вас вновь ❤
Майра Картжанова
Мирфинанстын кыздарына рахмет. 6 жерде займым бар еды, соған қарамастан қолыма ақша шығарып берді. Алла сызге разы болсын. Мен сыздерге Атыраудан келдым сенып, сенімімді актадындар. 500мын тенге алып берді. Барлык жерден отказ алып едім. Осыларга сеніп келіп едім. Рахмет кыздар. Жұмыстарың жүре берсін. Клиенттерің көп бола берсін🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Добрый вечер! Благодарим за отзыв. Приходите ещё 🤗
Mir-Finance Astana ұжымына мың алғыс🙏Қыздар өте керемет, сыпайы адамгершіліктері мол, даже телефонмен сөйлескенде нақты анық тық тық етіп түсіндіріп айтады👍Біз Талдықорған облысынан ақша қиналып ,тойға ақшамыз жетпей осы компанияны көріп, телефон согып сөйлесіп келгенбіз, Алла разы болсын Мирамай ханым керемет жансыз😘Аллам тек сізді Абыройдан айырмасын , Үлкен Рахмет сізге Өте қатты қуаныштымыз , қалаған ақшамызды алып кеттік .Мықты компания екен, қанша жерден отказ алып, үмітіміз сөніп қалған еді, Бізді таң қалдырды! Әлі сіздерге келеміз айтарға сөзімде жоқ керемет өте керемет Тамаша 100% емес 1000000% Сенімді Жандар ❤️
24 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер, большое спасибо, что выбрали нас 🤗 Приходите, будем рады вас видеть.
НФ
Назерке Фазылова
Скорбал 11болса да кредит алып бергендеринизге рахмет коп коп🙏🙏🙏Атырау қаласынан жазып турмын!Жұмыстарыныз алға баса берсин🙏🙏
Рахмет коп коп 😘 💪🔥
𝓐𝓲𝓭𝓲𝓷𝓪 𝓝𝓾𝓻𝓴𝓱𝓪𝓷𝓸𝓿𝓪
Рахмет сенімді әрі тез.
Спасибо большое за отзыв 🙏
МТ
Манат Тегинбаева
Помогли с очисткой кредитной истории и возвратом страховки по старому кредиту. Работают прозрачно, сразу сказали, что и как можно сделать.
БА
Батырлан Айжанов
Сотрудники не только компетентны в вопросах кредитов, страховок и банкротства, но и обладают удивительной способностью успокоить и вселить уверенность.
18 января 2026, официальный ответ
Ой так приятно спасибо большое за отзыв 🫶🙏
ГК
Гулбараш Кунсакалова
Ура мне одобрили такую сумму супер а то нигде не одобряли)))
18 января 2026, официальный ответ
Спасибо вам за доверие нам 🙌
Дамас Махамбетов
Списали кредит мне все четко
Спасибо за отзыв 🤝
БС
Бижан Серикбаев
👍👍👍👍👍✊
ГУ
Гулжан Утянова
Спасибо компании за помощь в оформлении кредита на авто.
Спасибо большое за отзыв 🙏
Анора Баранбаева
Просто супер команда! Помогли очистить кредитную историю и получить одобрение. Очень внимательные и профессиональные, все объяснили на простом языке. Рекомендую всем!
14 января 2026, официальный ответ
Благодарю вас за ваш отзыв.🙏
ЖЖ
Жандулла Жакьянов
Обращался по очистке кредитной истории и оформлению кредита до 1,5 млн. Сотрудники внимательные, всё делают быстро и без ошибок.
Благодарим вас за ваш отзыв 😊. Будем рады видеть вас снова! 🤗
ИС
Ибадат Сыдыкова
Помогли с оформлением кредита, быстро оформили. Спасибо за помощь.
14 января 2026, официальный ответ
Благодарю вас за ваш отзыв!🙌
Акбота Ерназарова
Я много где была, и мне не одобряли, на это потратила целых 2 недели, а тут прям сразу же помогли нашли решения и алып берди акшаны рахмет жандарым
Ой так приятно ☺️ Спасибо большое вам 🙏
Бибигуль Нигметова
Өте керемет жандар.ақша оформить етіп берді.полное сопровождение.бәрін түсіндіріп берді.істеріңіз берекелі болсын🎉🎉🎉🎉
12 января 2026, официальный ответ
Рахмет улкен сеним билдирип келгенизге 🙏♥️
MM
Moldyr Massalimtegy
Өте жоғары деңгейде көрсетілген қызмет үшін рахмет!
11 января 2026, официальный ответ
Таңдауыңызға үлкен рахмет 🙏
СА
Сәулет Абдикаримов
Компания Мирфинанс жаксы. Ешкандай ала алмаган кредитты алып берды. Барган жерымыздын бары отказ берды. Бул жерде алып берды. Рахмет, под новый год маз болып калдык. Келсендер осы компанияга келындер 100 пайыз сенымды.
30 декабря 2025, официальный ответ
Сенім білдіргеніңізге рахмет 🙏
RX
Raushan Xamraeva
Мир Финанс менеджер кыздарына рахмет сау болын сразу кредит шыгарып берди сау болсын
26 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет сенім білдіргеніңізге 🫶
ГК
Галымжан Капалбаев
Mir-Finance менежер қыздарға үлкен рахмет. Қанша жерден отказ алып едім қыздар маған кредит алуға көмектесті.Қыздар сіздерге мол табыс тілеймін
26 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет үлкен 🙏
MB
Mega Boom
Mir-Finance қыздарына алғысым шексіз. Нақты, жылдам, сыпайы өз жұмысын білетін қыздар. Мирамай сізге рақмет Алла разы болсын сіздерге! Страховканың ақшасын қайтарып берді. Жұмыстарыңыз жемісті болсын. Алла істеріңіздің берекесін берсін!
Улкен Рахмет бізді таңдағаныңызға 🙏
DD
Dinara Dzharmagambetova
Көмегіңе рақмет, жылдам әрі нақты түсіндіруіңе.
22 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет үлкен бізді таңдап сенім білдіргеніңізге 🙏♥️
Нурлан Бей
По отзывам пришел в данную компанию за оформлением кредита, все супер ожидание реальность. Все четко объяснили, помогли с кредитом. Был на просрочке вышел на график. Очистили историю. Цена разумная.
22 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое что выбрали нас 🙏
ДУ
Динар Уибева
Алла разы болсын 3минутта алып берди тарыс тарыс етип барине алып бере бериниз
Рахмет сенім білдіргеніңізге ♥️
Ляззат Сабырбай
Мирамай ханымға улкен рахмет! Құр қол қайтармады, жоқ жерден бар жасап берди🥰! Баруға кеңес беремін!
20 декабря 2025, официальный ответ
Үлкен рахмет, сенім білдіргеніңізге🔥♥️
Мира
Бүгын мен Мирфинанс Астанасы келдым. Бірнеше банктерден ала алмаған кредитов, осы Мирфинанс компаниясынан алдым. Кыздарга көп көп рахмет. Сенбейтын елым бурын, кеды көз козыммен кордым. Кыздарга көп көп рахмет, өте сыпайы, барлык кызметты сапалы аткарды. Сондықтан клыныздер, мумкындыеты пайдаланыныздар
16 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет бізді таңдағаныңызға🙏🥰
Айгуль Мукашаева
Мен рахмет айтамын Мир-Финанс Астана Ұғымына қолма қол сұраған сумма ны шығарып берді мың алғыс.👍👍
16 декабря 2025, официальный ответ
Айгүл ханым рахмет сізге сенім білдіріп келгеніңізге🙏♥️
БЕ
Балауса Ешмухамбетова
Mir-Finance Astana орталыгына Мирамай ханымга улкен рахмет. 6 айлык ИП таксимен озимиз калаган молшерде кредитимизди алуга улкен септигин тигизди. Енбектериниз шындала берсин. Сенимди орталык.
6 декабря 2025, официальный ответ
Большое спасибо за Ваш отзыв. Мы искренне рады, что смогли Вам помочь. Ваше мнение очень ценно для н…
МР
Майра Рахимжанова
Подала заявку на оформление автокредита без первого взноса. Быстро одобрили, специалисты подробно проконсультировали и помогли с документами. Спасибо за понимание и комфорт!
2 декабря 2025, официальный ответ
Мы искренне признательны вам за оказанное доверие. Ваша уверенность в наших услугах является для нас…
ЖА
Жуман Айгазиев
Помощь в получении кредита реальна, получил кредит быстро компания помогла. Рекомендую.
2 декабря 2025, официальный ответ
Мы искренне благодарны вам за ваш положительный отзыв. Ваше мнение очень важно для нас. Мы рады, что…
ЗА
Замира Акимбаева
Помощь оказали качественную, кредит помогли оформить без проблем. Все честно и прозрачно. Отлично.
2 декабря 2025, официальный ответ
Большое спасибо за оказанное доверие. Мы очень ценим вашу высокую оценку нашей работы. Мы всегда гот…
ШД
Шолпан Даниярова
Помогли просто замечательно с оформлением кредита. Сотрудники общаются вежливо.
2 декабря 2025, официальный ответ
Мы искренне стремимся к тому, чтобы каждый клиент остался полностью доволен. Поэтому мы готовы прило…
Алишер Жумабаев
Консультация была отличной! Помогли собрать документы и подали заявку без задержек все отлично
2 декабря 2025, официальный ответ
Мы искренне рады, что смогли оказать вам помощь. Ваше удовлетворение является для нас наивысшей ценн…
БК
Бексултан Кадирбаев
Никогда не думал что можно вернуть страховку по старому кредиту. В компании помогли собрать документы и подать заявление. В итоге мне перечислили приличную сумму. Отличный сервис👍👍👍.
29 ноября 2025, официальный ответ
Мы очень ценим ваше доверие. Благодарим вас за то, что вы выбрали нас. Мы всегда стремимся предостав…
Тамерлан Сегизбаев
Одобрили мне кредит для ИП на 9 лямов рахмет
Кайрат Сагумбаев
они мне сделали отсрочку от 3 х банках , все четко спасибо.